Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Kapsamlı bir rapor. Türkiye'deki pek çok konuyu (sağlık, işsizlik, yaşam kalitesi, kazanç, ortalama yaşam süresi, yardımseverlik, sosyal çevre, eğitim) inceleyip kendi ortalamalarıyla kıyaslamışlar. http://www.oecdbetterlifeindex.org/countries/turkey/ Sonuçlar mı? tl,dr diyenler için söyleyeyim pek de iç açıcı değil. Hatta daha doğru bir tabirle "rezalet" diyebiliriz, ama zaten bunu hepimiz bekliyorduk :) belki balon beklemiyordur, o da zaten yalanlayacaktır anketi raporu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ben oecd yerinde olsam uğraşıp bu listeyi hazırlamazdım bile, o kadar gereksiz bi ülkeyiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bence türkiye'nin durumu çok iyi, olması gereken de bu çünkü. bizim yükselişimizi çekemeyenlerin uydurması, cahilce atıp atıp duruyorlar uzaktan. eee, müslüman olmayınca ahlak da yok akıl da yok adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 evet müslüman olmayan tüm ülkeler gerizekalı, hatta o kadar gerizekalılar ki, biz çok akıllı oldugumuzdan hiç uğraşmayıp tüm teknolojileri onların geliştirmesini bekleyip sonra onlardan satın alıyoruz akıllıyız biz çünkü, başkasından almak varken yapmaya uğraşmayacak kadar hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oecdbetterlifeindex.org yine oecdbetterlifeindex.orgysini yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Oecd kaynakmiymis ya Dogru duzgun kanyank getirin yeaaa Hep CIA oyunu bunlar, turkiye superguc olucak bunlar bole moral bozuyo, istesek cinlileri bile tukurumuzle bogariz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 0ne said: evet müslüman olmayan tüm ülkeler gerizekalı, hatta o kadar gerizekalılar ki, biz çok akıllı oldugumuzdan hiç uğraşmayıp tüm teknolojileri onların geliştirmesini bekleyip sonra onlardan satın alıyoruz akıllıyız biz çünkü, başkasından almak varken yapmaya uğraşmayacak kadar hemde.. Bu ulke ovune ovune ben ar-ge ye para yatiricak kadar keriz degilim diyen tusiad baskanlari gordu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ne gemicikler alınıyo o paralarla varyaaaaaaa offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 o safetyde ki küçük noktalar neler imleci tutturamadım bile askdhfk BAKIN SAFETYDE SONUNCU DEĞİLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Viktor said: Oecd kaynakmiymis ya Dogru duzgun kanyank getirin yeaaa Hep CIA oyunu bunlar, turkiye superguc olucak bunlar bole moral bozuyo, istesek cinlileri bile tukurumuzle bogariz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yumy said: o safetyde ki küçük noktalar neler imleci tutturamadım bile askdhfk BAKIN SAFETYDE SONUNCU DEĞİLİK en ufagı brazil = 22,7 homicide, bi yanındaki mexico = 19 homicide, turkey = 3,3 homicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bak tam terkediyordum ülkeyi, kaynak sağlam değil de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Viktor said: 0ne said: evet müslüman olmayan tüm ülkeler gerizekalı, hatta o kadar gerizekalılar ki, biz çok akıllı oldugumuzdan hiç uğraşmayıp tüm teknolojileri onların geliştirmesini bekleyip sonra onlardan satın alıyoruz akıllıyız biz çünkü, başkasından almak varken yapmaya uğraşmayacak kadar hemde.. Bu ulke ovune ovune ben ar-ge ye para yatiricak kadar keriz degilim diyen tusiad baskanlari gordu lol Ahah link plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 0ne said: ne gemicikler alınıyo o paralarla varyaaaaaaa offffff Bu adamlar sadece cebine para atmak için kurnazlık yapıyor olsa daha iyi yemin ederim. Adamın gerçek fikri bu. Önce bakıyor mesela uçak argesine sallıyorum maliyeti 1 milyon dolar ve 5 seneden önce adam gibi uçak yapmaya başlayamıyorsun. Sonra satan ülkelere bakıyor "1 milyon dolara ben 100 uçak alırım bu da beni 10 sene götürür zaten çok saçma argesini yapmam" diye kendi minik kafasında bir hesap yapıyor. Ne işe yarayacak diye teorik bilime, matematiğe desteğini azaltan bir bilim anlayışından bahsediyoruz ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ya şimdi açık açık konuşalım, 2 proton çarpıştırınca somut olarak ne elde edebiliriz, o ar-ge için gidicek parayla cami ve medreseler yapıp allah katında daha fazla sevap kazanılsa daha mı kötü şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ekonomi iyiye gidiyor gençler öyle demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ühühühühüh one love'da bira satılmadı hayat çok kötü ühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Su tur komularda yapilan yorumlarin yuzde doksaninin sacma sapan ironilerden oteye gidememesi daha dusunducu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ucuz ev bulsam londraya taşınıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 room per person 0.9 , sonuncuyuz 36 ulkede. vay anasini cok ilginc istatistikler var. is sahibi olma oraninda da sonuncuyuz 36 ulkede. %46 employment. Tabii bunun birinci sebebi "BAN GARIMI CALISTIRMAM ULEN" ciler. Ha bi de biz MUSLUMANIZ BRIBIRIMIZE DASTAGH OLURUGH cular var. Onlarada tokat gibi cevap sonuncuyuz birbirine destek vs olma konusunda, ki acik aara sonuncuyuz. sondan ikinci olmak uzak bi hayal. toplam egitim suresinde 36. yiz yine. hava kirliginde sondan 2., 35. yani ortalama yasam suresinde sondan 3. yasamdan tatmin olma sondan 4. bayagi ilginc istatistikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Yalan bunlar ya müslüman ülkede böyle birşey olur mu? Başbakanım bile diyor süper güç olma yolunda ilerliyoruz. ulan hep cia in işi bu hep bizle uğraşıyorlar. Kaynağı bile yok. dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 safety de 1. olmamız lazım nede olsa bize bir şey olmaz, atın ölümü arpadan ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Kısaca "içler acısı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bakayım ne olmuş dedim bugün haberleri bi açtım metrobüs bağlantı yolu söküm çalışmalarında yol çökmüş bir işçi ölmüş. Türkiye'de yaşam kalitesi şansınızın elverdiği kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Vinçle üst geçidi taşıma sırasında yaşanan göçükte ayrıca büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Tam o sırada geçmek üzere olan bir metrobüs göçüğün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Metrobüste bulunan yolcular, “Biz geçmeden kısa bir süre önce yaşandı. Çalışmanın olduğu dar alandan metrobüsleri geçiriyorlar. Çok riskli bir durum. Kaza sırasında yerde yatan yaralılar vardı. Hastaneye götürüldü” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar