cihant Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 habertürkbu da anketi melih başganı dünya belediye başkanlığı için aday göstermişler. ben seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum. yurtdışına oy karşılığı tavuk döner, kömür göndermek biraz sıkıntılı olacaktır ama eminim başkan bunun da bir yolunu bulacaktır. seçildi miydi de işte dünya gerçek hizmeti o zaman görecek. alt üst geçitlerdeki tecrübesiyle, ileri düzeydeki metro bilgisiyle, kentleşmeye verdiği önemle dünya şehirlerine aradıkları huzuru sağlayacaktır başkanımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ya arkadaş nedir babamla derdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 komure donere gerek yok, olasi bi uzayli istalasina karsi dunyayi en iyi savunabilicek adam melih basgandir seve seve 20 oy abanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 İ. Melih'e oyumu verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Büyük başgana verdim oyu. Heyecanla sonucu bekliyorum. Yalnız inci sözlük vb. platformlarda bu oylamayı yaymak lazım. İ. Melih reyizi ortak bi çalışmayla seçtirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 ben demiştim ankara yetmez, soon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 deniz kenarı olmayan en iyi şehirler sıralamasında 1- las vegas 2- ankara o yüzden oylar melih başgana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 verdik oyumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 grandmaster troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 da asya niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Your response has been electronically mailed to [email protected]. adamı asyaya koymuşlar ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 nereye koysalardı, güney amerika? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/209/melih_gokcek_simcity_209814662s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Smiley farkıyla alır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Oyumu Kanada'ya verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 1. olsun sonra sürünerek gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abi allasen vermeyin şu adama oy. AKP zihniyetini bilmiyor musunuz bunu alırsa "beni dünya başkanı seçtiler sizin demokrasiye saygınız yok mu istediğim her şeyi yapabilirim ben" kafasında dolaşmaya başlar. gerçi şuanda öyle ama saçma işler yapmak için evrensel bir bahanesi olacak bunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 trollucez diye oyluyorsunuzda saka maka bu ankette basari elde ederse melihin bunu oya cevirebilecek yapida oldugunu unutmayin. ankarada bilboardlarda gerine gerine yazar bi kac bin saf vatandasin aklini illaki celer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zwDvF0NtgdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dünya yetmez galaksinin başkanı olmalı melih başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 disney land? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Melih basgan bunu kazansada kazanmasada ankaralilar onu gene secer np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Oy kullanılan yer çok abuse e açık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 İ.Melihin şu eşşşeğin şeyinden Ankara manzarası izletme procesi vardı. Bu proce bile Grand Master Troll reyizin Dünya Belediye Başkanı olmasına yeter. Hıdırlık tepesine de uçak konduracatı sanırım Tweeter accountu açınca onuda unuttu başgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 GwindonSurion said: http://www.youtube.com/watch?v=zwDvF0NtgdU http://www.youtube.com/watch?v=bOR38552MJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar