sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konu açık. Arkadaşlarla 1 hafta New York. Kız arkadaşla ve/veya diğer birkaç çift ile Türkiye'de bir şeyler en olmadı prag viyana falan, öyle bir şey ayarlama ihtimali de çok zor yani. New York konusunda kız arkadaşın yorumu; Git tabi canım zaten yılbaşı çok da önemli değil. Bunun ne kadar tehlikeli bir yorum olduğunun sanırım hepimiz farkındayız... Çekilecek tribe değer mi New York'a gitmek acaba? (daha önce gitmedim.) Sevdiceğim yanımda olmadan orada olsam zaten çok keyif alamayacağım ki ne anlamı var, mı? Yoksa abi fırsat bulmuşken gitmek lazım insan ha deyince 1 hafta New York'a gidemez, mi? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abi o sözü okuyunca direk ALARM ALARM dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Aynen. Çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sakın gitme ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 lan 2012'de dünya yok olacak sen tek başıma mı öleyim yoksa sevdiklerimle mi öleyim? diye soruyorsun.. sence hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukPrens Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Senin yerinde olsam hiç düşünmeden kızı yurtdışına götürürdüm :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 duzenli ve anadilde seks yapmaktan bir sure mahrum kalacagina degecek plansa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Newyork bircok seye deger ancak kisin biraz skntili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 git bence, niğyork daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 niğyork'da akila yok mu? onunla yatarsın işte 1 hafta. hpmmfffss ben de mi gelsem ne yapsam aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yılbaşında newyork'ta napcaksınız ya, boşver ny'u. kız arkadaşınla git avrupaya, romaya falan sıcak sıcak, kışın ortasında iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 otur oturduğun yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 evlenmeyi düşünüyorsan gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 ben de geliyorum olm.. tappan zee köprüsü 5milyar$ Illinois yol projesi 1.6milyar$ wtc transport hub 4milyar$ boston bigdig 24milyar$ amtrak 151milyar$ ulan amerikada mühensilik akreditasyonu alıp oraya gitmek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 BabacumMostors said: evlenmeyi düşünüyorsan gitme bu kadar net ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kız arkadaşın kalıcı mı değil mi bilemem ama başka bir ülkeyi görmek, hatta dünyanın en büyük şehirlerinden birini görmek hayat boyu seninle kalacak bir hatıra. Sonradan imkanın olur mu olmaz mı onu da bilemem ama bence git. Tabi bütün bunları kıza beraber gitmeyi teklif ettiğini ama onun gelemeyecek olduğunu varsayarak söylüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Kafala onu da götür ya da gitme. Çok tehlikeli sözler sarfetmiş, gidersen ilişkinizin geri kalanı boyunca kafana kakılır o yılbaşı. Onun yerine Paris'e gidin beraber, şimdiden yaparsanız ucuza kapatırsınız. En güzel yanı da; New York'a onsuz gitmeyi düşünen adam statüsünden sevgilisini Paris'e götüren adam statüsüne yükselecek olman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 git ve kız arkadaşın dünyanı başına yıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 olm bence gir lan, atara atar. ONA GERÇEK PATRON KİM GÖSTER! hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Teodor said: git ve kız arkadaşın dünyanı başına yıksın. hahhhahahahah aynen bunu bekliyorum. Evlenmeyi düşünüyor muyum düşünüyorum ama yani bilemeyiz ki şimdi dünyanın 1000 türlü hali var canım. Gitmeyeceğim ya. Hem ben zaten tarih aşığı bir romantiğim. Seksin dibine vurmayacak olduktan sonra New York'ta çok beni çeken bir şey yok. Gitmediğim bir avrupa şehrine gidip gezmeyi keşfetmeyi tercih ederim yani. GİTMİCEM AMEKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 sipeyskeyk said: Git tabi canım zaten yılbaşı çok da önemli değil. Çekilecek tribe değer mi /discuss kız zaten o cümle ile /thread çekmiş fdsfsd sonra da bir kez onu götüreceksen git, yoksa ALARMAAAAAAAAA!!!1 şunu demiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar