Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 genel olarak hukuku ne zannediyoruz ki? paran yoksa işte kitapta ne yazıyorsa o, yok paran varsa tut avukat, kitapta yazanın alt metinlerinden senin parana göre hüküm çıkartsın. ilk kanun ve avukatlık mesleği roma da kurulduğunu kabul edersek, oradan beri böyle, hatta bir sözü var romalıların: kanun sineklerin takılıp kaldığı, kuşların ise delip geçtiği bir örümcek ağı gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 pogacayı çaldıktan sonra tecavuz edip yeseydi maks 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tecavüz ettiği poğaçayı kim yer bilader ne midesizmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Raze said: meanwhile ntv bu herifleri salanların abv ya, yatacak yerleri olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Aluriel said: hayır küçükken kediler bişey mi yapmış nedir anlamadım sorunu ne Kedi köpek arasındaki husumet dünya tarihinin en eski husumetlerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Şu paticikte para toplayıp bi tekne gemi falan kiralayıp kendimizi ibiza sahillerinde bulsak ve bir daha hiç dönmesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 2 poğaça çalıcak kadar aç adamı hapse göndermenin aslında mantıklı oldugunu orda daha rahat yaşayacagını söyleyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 tecavüz etseydi 2 sene yatar çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bi de senkoyu beslemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 çok şeker lan nasıl beslemeyelim kıyamıyo insan atıyoz arada bikaç fındıkfıstık asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 İçine şeytan girmiş bu aralar beni de oyuna getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Raze said: meanwhile ntv Çok ilginç, şu cezaya çarpıtırılan adamlar said: Ünal Osmanağaoğlu ile Bünyamin Adanalı, 9 Ekim 1978 tarihinde Türkiye İşçi Partisi üyesi 7 öğrenciyi Bahçelievler semtindeki evlerinde öldürmekten 7’şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı Müşteki avukatlarından Erşen Sansal, duruşma çıkışında kararla ilgili ''7 kişiyi öldürdüler. Her bir kişi için yaklaşık 2 yıl cezaevinde kaldılar'' dedi. yeni bir yasa pakediyle serbest bırakılabiliyor. Ben bu durumu merak ettim, ilgili kanun tasarısına baktım TBMMden http://www2.tbmm.gov.tr/d24/1/1-0565.pdf Tabi ki sunan AKP. Gerekçe "davaların en az sürede ve en az giderle çözülmesi"? Fakat tabi tüm maddeleri okuyup anlamam mümkün gözükmüyor, haberlerde verilen detaylar da çok kıt, tahliyenin bu kanun tasarısı yüzünden olduğuna işaret ediyor ama tam olarak göremiyorum sebebi nedir. Diyorum ya, bir ülkede medya kalitesiz olunca o ülkede herşeyi yaparlar. Bu adamların yapması gereken bünyelerinde bir hukukçu, avukat bulundurmak ve bu tahliyenin bu tasarının hangi maddesi sebebiyle ve neden yapıldığını açıklamak. Ama magazin programından hallice bir haber yapıyorlar onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?13,6368422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi anlamıyorum yani tutukluluk zorlaştırma, tutukluluk sürelerinde iyileştirme, davaları sonuçlandırmada hızlandırma gibi sonuçları olması gereken bir paketin nasıl böyle bir etkisi olabiliyor? şunu açıklayan tek bir kaynak bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 adalet zengine ve tecavüzcüye çalışıyo bilae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 e katillere de çalışıyor işte... sade vatandaşlar da içeride gün sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2009/10/Law-Abiding-Citizen-Poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Abi anlatamıyorum galiba derdimi , bu adam hapse girse yatacak yeri olacak yiyecek yemegi olacak evet güzel bir hayat degil ama öbür tarafta hapse girmese aç kalacak açıkta kalacak tiner çekecek böyle pogaca çalacak , öbür türlü yine iyi hayat degil ama aç açıkta olmaktan iyidir bence , tinerci olmak mı yoksa hapiste olmak mı işte asıl soru bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 12.5 lira etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 küfür etmek istiyorum ama bir kişiye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Ardeth said: tecavüz etseydi 2 sene yatar çıkardı yahu nerede yaşıyosun, olur mu öyle şey? bırak normal kadını isterse çocuğa tecavüz etsin, şikayetçi oldurtmayıp bi de sağlam raporu verip beraat ettiriyorlar, ne iki yılı ne hapsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 bıraksalar yine iyi evlendirip tecavüzcüsüyle hayatını söndürüyorlar kadının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 DENİZ FENERİ SANIKLARI 3 AY BİLE HAPİS YATMADI! - http://friendfeed.com/tarafsizhaber/0c5f9ea5/deniz-feneri-saniklari-3-ay-bile-hapis-yatmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Rewendor said: Ardeth said: tecavüz etseydi 2 sene yatar çıkardı yahu nerede yaşıyosun, olur mu öyle şey? bırak normal kadını isterse çocuğa tecavüz etsin, şikayetçi oldurtmayıp bi de sağlam raporu verip beraat ettiriyorlar, ne iki yılı ne hapsi? kemalistler kız cocuklarını alıp karma egitim modelinde erkeklerle aynı okulda okutursa olacagı bu,kim sahip cıkacak o yavrucaklara onca erkegin arasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar