Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Temmuz 2012 - BWE3 (Son Beta)

enurale

Öne çıkan mesajlar

ses said:

...Grafikler için konuşmak gerekirse bariz bir low-end sistem friendly yapmak istemişler çokta iyi etmişler. Benim emektar core 2 duo ve 4gb ram'de medium ayarlarda gayet akıcı oynanıyor. sadece çalışacakmı diye betaya girmek istemiştim bide genel olarak bi combatına bakmak için, 4chan /v/'de hibeci kardeşlerimizden yolladıda deneyebildim allahtan :D

ekran kartın neydi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyorsam ayarlarınızı high ya da mediuma bile getirseniz gw2 size kendisinin sağlayabileceği en iyi grafikleri değil sisteminizi derecelendirip ona göre sağlanacak grafikleri low medium diye atıyor.

Benim sistemimde grafiklerin fullenmiş haliyle arkadaşımın sisteminde fullenmiş hali arasında dağlar kadar fark var. Sebebi bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende desolationda oynadım hakkaten daha önce oynadığım serverlara göre daha iyi ve organizeydi adamlar.Bide dün guardianın iyi oynandığında nası ortalığı dağıttığını gördüm.

2 tane guardian biri damage biri support ağırlıklı adamlardan kill alamadık resmen.Adamların grubundan birini kessek direk yanlarına gidip bubble açıyolar son vuruşu yapamıyoruz.Deli gibi buff vermişler zaten millete adamların ele sinin bile canı gitmiyodu artık bufftan.Ki normalde 3-4 saniyede stunlock edip kesiyorum.

Bide nası bi bufftır o anlamadım adamların grubunda kimse cc yemiyodu.Kuşa döndürcem guardianı yemiyo.Sürekli kendine çekip interrupt ediyo falan.İllallah getirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Son derece dolu dolu geçen bir BWE idi.

60 kişilik bir guilddi Coexist bu BWE'de. Ancak WvW lere en yüksek 35 kişi ile girdik, zira ilk betasına katılan ve class denemek isteyen arkadaşlarımız vardı. (Ventrilo ve ingame ss leri sitemizde görebilirsiniz)

Ben öncelikle Sylvari ve Asura character creation ve ana şehirlerini görme şansımı değerlendirdim, ancak Norn güzelliğindne vazgeçemeyeceğimi anladım şahsen :)

Sonra eski betada silinen 38 level karakterime benzer bir Norn Ranger yaptım, bu betada 32 level olabildim. Bunun yanında 9 level bir Warrior denedim, özellikle başlarda ve PvE de sword+shield ile inanılmaz rahat ve hoş bir oynanışı var Warrior'un. Yeniden bir Elementalist denedim o da 12 level oldu. Sanırım ikinci class'ım elementalist olacak. Tabii classa karar vermeden önce bunların mutlaka PvP de 80 olarak denenmesi gerekiyor. Bunun yanında turnuvalar için seçeceğiniz classla WvW için seçeceğiniz class ayrı olabilir, PvE classının WvW de düşünülerek seçilmesi çok daha önemli.

Guildce 35 kişi WvW ye girdiğimiz kısım en zevkli ve öğretici kısımdı. Gün boyunca biri main grupla olmak üzere çeşitli gruplarla 3 kale ele geçirdik ve bir kısmı re-capture olmak üzere 10 kere civarında supply camp aldık. Öğrendiklerimiz :

- Open area larla en önemli konu organizasyon, ikincisi sayı, üçüncüsü silahlanma.
- Kale savunurken ise silahlanma en önemli konu oluyor, organizasyon ikinci ve sayı üçüncü sırada zira dün son aldığımız kaleyi Coexist den 5 kişi savunduk (2-3 kişi de başka guildlerden vardı) 1 cannon, 1 ballista, 3 arrow chart, 1 burning oil ile harikalar yaratılıyor. Ayrıca küçük bir grupla düşman siege weaponlarına gizli sabotajımızda çok eğlenceli idi. Bu arada alınan supply camplardan gelen öküzlerin korunması da önem taşıyor.
- Ayrıca positioning de önemli, özellikle büyük gruplarla karşılaşırken dar ve yüksek alanların çıkışları daha rahat.
- Kalelerde içerisindeki supply stock un; gate-wall-oil-guardlar için kullanılması, bireysel olarak kale içinden supply alınmaması çok önemli, bireysel stock için supply camplar ele geçirilmeli.
- Kale kapısını kırmak playerlarla nerdeyse imkansız, bunun için ram ve catapult kullanmak 10 kat daha efektif.
- Dağılmamak ama hareketli olmak çok önemli açık alan savaşlarında.

Son olarak turnuvalara girdik, her bir bölgenin taktiği daha turnuvaya girmeden hazır olması gerekiyor. Buralarda da 1. ve 2. ye chestler geliyor, içinden daha güzel grafikli gearlar çıkıyor.

Herşeyi ile dolu dolu bir BWE idi. Guild içi ortamımız harika idi, sohbet ve uyum ile eğlencenin katlandığını gördük.

Dünün en olumsuz tarafı wvwvw ler için beklenen sıra ve sıranın ne kadar olduğunun görülememesi idi, bunu da sıranın görülebilir olmasını sağlayarak düzelteceklerini ve afk sistemini çalışır hale getireceklerini söylediler.

Release için sabırsızlanıyoruz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

BlackSheep said:

Bende desolationda oynadım hakkaten daha önce oynadığım serverlara göre daha iyi ve organizeydi adamlar.Bide dün guardianın iyi oynandığında nası ortalığı dağıttığını gördüm.

2 tane guardian biri damage biri support ağırlıklı adamlardan kill alamadık resmen.Adamların grubundan birini kessek direk yanlarına gidip bubble açıyolar son vuruşu yapamıyoruz.Deli gibi buff vermişler zaten millete adamların ele sinin bile canı gitmiyodu artık bufftan.Ki normalde 3-4 saniyede stunlock edip kesiyorum.

Bide nası bi bufftır o anlamadım adamların grubunda kimse cc yemiyodu.Kuşa döndürcem guardianı yemiyo.Sürekli kendine çekip interrupt ediyo falan.İllallah getirdiler.

Ranger'larin debufflari pete çeken abilitysi var yanılmıyorsam. Eminim benzer abilityler vardır, alınabilecek sonsuz faydada abilityler var oyunda, acaip bi olay direk
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ranger'larin debufflari pete çeken abilitysi var yanılmıyorsam. Eminim benzer abilityler vardır, alınabilecek sonsuz faydada abilityler var oyunda, acaip bi olay direk

Rangerda vardı gruplarına tam hatırlamıyorum am rangerın abilitysi sırf kendi debufflar için geçerli değilmiydi?Etraftakileride etkiliyosa baya etkili bi olay çünkü.

Hani mesmerle benim yaptığım iş dpsleri stunlocka alıp kesmek sonra guardianın veya diğer supportların healini interruptlamak birden fazla guardian varsada birini kuşa dönüştürüp çabucak kesmek.Tabi karşıdaki takım cc yemiyince hiçbi şekilde sıfır efektif oluyo mesmer.

Genede bisürü fail guardiandan sonra böyle iyi oynayan guardianlar görünce classların dengesi konusunda içim rahatladı.Çünkü hemen hemen (bilmiyorum engineer hala biraz tırt gibin) her class iyi oynayan adamın elinde domine ediyo ortamı.
Sosyal ağlarda paylaş

etsin. bence diye başladım kendi tahminim, yorumumu söyledim. her lafa atlıyorsunuz biraz kendinize gelin esas sizin bu hal ve hareketleriniz insanı soğutuyor.

siz bu forumu ne kadar kullanıyorsanız, biz de, ben de bu kadar kullanıyoruz. her lafıma atlanmasından bi kulp aranmasından rahatsız oluyorum. eskiden yoktu sizin gibiler, olanın da ağzına tıkardık zaten, şimdi ne değişti de siz kendinizi diğerlerinden üstün görmeye başladınız. ne oynadınız, ne yaptınız da pro oyuncu havalarına girdiniz

ateş olsanız kendinizi bile yakamazsınız gelmiş bana artislik yapıyorsunuz

işinize bakın, babanızın forumu gibi takılmak istiyorsanız, babanıza söyleyin size bir forum açsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...