fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 throine said: fede said: abi bu kadar kafa yorma bu işler piskolojin bozulur, erir gidersin. parkta dağda bayırda gez biraz nutella iyi kafa yapıyo. sana pas olsun diye yazmadık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ama gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 fatih sen de gelsene tıroyn-fest e kafa dagitiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 çok dağılır orda toplayamayız sorna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ici bos nasılsa bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lisedeyken oruç tutanlar akşam ezanı süresinde yemeklerini yemek zorundalar diye biliyordum, sonra müslüman bir arkadaş öyle değil lan mal mısın demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben lisede oruc tutuyodum. acaip para birikiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben tutmuyordum kantin boş oluyordu rahat rahat alıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 6 yaşından beri oruc tutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 stajdayken tutuyodum güzel tasarruf oluyodu abilere giderken de tutuyodum bedava ders + maklube onun dışında bi ara islamcı kafasındayken tutuyodum o zamanlar da iyiydi ama sonra geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bi ara lisenin imamıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Şimdi şey olayı da başlıcak "Ama sağlık açısından çok faydalı xD" Ulan o zaman 12 ayda 1 ay tutacağına her hafta veya 2 haftada bir tutsana derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 I oruc, before it was cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Soris said: Şimdi şey olayı da başlıcak "Ama sağlık açısından çok faydalı xD" Ulan o zaman 12 ayda 1 ay tutacağına her hafta veya 2 haftada bir tutsana derler adama. mainstream hükümetin evcil hayvanı gasteler kuran dagıtır stv star show çağrı filmini loop a koyar,her ana haber bülteninden min yarım saat önce kapalı çarşıdaki lokum fiyatları karşılaştırılır. tv ye çıkan ünlüler (ben nihat dogandan güzel patlamalar bekliyorum bu konuda mesela) bir bir milyonlara dini vecibelerini nasıl yerine getirdiklerini en ince detayına kadar anlatırlar,ne de olsa biz buna güzel ahlakı yayma diyoruz,kendi özel hayatlarını/yaşayışlarını vıcık vıcık hale getirip din üzerinden masturbasyon yapıyorlar diyemeyiz ya !! bir cok devlet büyügü yine fantastik beyanatlar verir. muhtemelen sunni destegini kaybetmek istemeyen pkk bir süre durur,bitiminde yine 5-10 şehit haberi duyarız 1-2 hafta içinde,sonra allah a şükrederiz ne güzel şeyler oluyor bu ülkede,allah devletimize zeval vermesin deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yalnız çağrıya bok atmayın. taş gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 güzel film hacı katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 antoni hopkins o filmden sonra müslüman olmuş olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 olm ne aç adamlarsınız lan kıymalibörek, nutella yerim, hamsilipilav falan mk hayvanat ayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 kim geliyor şimdi nutella yemeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 nutella erir olm zaten bu sıcakta sizin birşey yapmanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 baslıgın basından sonuna klişe ama hala eglenceli arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ren said: nutella erir olm zaten bu sıcakta sizin birşey yapmanıza gerek yok nutellayi buzdolabinda tutup, sonra donmus nutellayi kasikla yiyen insan. yakalandin. fun fact: bir tek turkiyedeki nutellalarin kapaginda buzdolabinin disinda saklayin diye yaziyor. fun fact 2: bir tek turkiye olmayabilir. gulun gecin. EHE EHERE bunda da yaziyo diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi ahaha yemin ediyorum bozulur diye korkuyorum. içime sinmiyor donuk yemek zorunda kalıyorum ya :( çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 "nutella yerim" said: muhtemelen sunni destegini kaybetmek istemeyen pkk bir süre durur,bitiminde yine 5-10 şehit haberi duyarız pkk ve sünnilik? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Akhlaur said: Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me. Patrick jane dediydi çok beğenmiştim. yeni sezon ne zaman başlıycak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar