axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Yalnız 15 asır geçti o devirden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Nessaftw said: Muhammed asrın trollü daha iyisi yok hakikaten. Ulan hadi kandırdın bu safları aç bile bırakıyorsun yaz aylarında cahil, eğitimsiz ve hoşgörü yoksunu olmalarını çektiğimiz yetmiyormuş gibi bir de oruç atarlarını çekiyoruz. Zaman makinesi icat edilsin parası neyse verip şamarı basacam. terbiyeli ol ,terbiyesiz herif,sana yeme icme diyenmi var catlayana patlayana kadar ye,bide hosgoruden bahsediyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 mi eki ayrı olacak arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ne zaman bitiyor bu terane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamsilipilav said: ne zaman bitiyor bu terane? terane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Google a sordum o terane 19 agustosta bitiyor dedi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamsilipilav said: ramazan bazilarinizin basina bazi seyler geldiginde ve bozo yakoyorlor dediginizde ,bir kez daha neden diye dusunun ve icinizdeki kinin ve nefretin aynisinin karsi tarafinda size karsi oldugunu dusunun ve cogunlugun gucunun axinligin gucune her zaman yettigini dusunun ...yani sizin kufrunuzun xxx kati iman da muslumanlarda vsr guc yetiremezsiniZ. sadece bazi mesajlara cevap yazacagim artik,birileri mailden hukuk yoluyla gorusecegiz diye mesaj atmis.. cevaben;senin hukukuna degil beni yaradanin hukukuna inandim ve teslim oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bir adet daha "sen bize böyle dedin, biz sinirlendik! biz elimizdeki kutsal olduğuna inandığımız kitabın kurallarını sana sinirlendiğimiz için çiğneriz -çünkü o kitaba değer vermiyoruz abi, ne kuralı yahu. boşver onu seni- kural falan da tanımayız. keseriz biçeriz" içerikli mesaj okudunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 DungeonsAndDragons said: Google a sordum o terane 19 agustosta bitiyor dedi ;) eyw d&d öncekendini sen ne dion kardaş sabah sabah kafam döndü mesajından sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şurda iki tane cümle kurmaktan aciz adam yüzünden sabah akşam din konuşuluyor la bıkmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 dasaaa said: bir adet daha "sen bize böyle dedin, biz sinirlendik! biz elimizdeki kutsal olduğuna inandığımız kitabın kurallarını sana sinirlendiğimiz için çiğneriz -çünkü o kitaba bu kadar değer veriyoruz abi- kural falan da tanımayız. keseriz biçeriz" içerikli mesaj okudunuz. o kitap da ki hukumlerin disina cikmakdan,gecenin karanliginda karincaya yol gosterene siginirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 karıncaların çoğu kör yada kör gibi bişi zaten adam gece sabah ne farkediyor antenle akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hamsilipilav said: karıncaların çoğu kör yada kör gibi bişi zaten adam gece sabah ne farkediyor antenle akıyor neyse hamsili,uyuyorum ben goz kapaklarim kapanacak ,karanlik olacak uykum gelecek ve uyuyacagim umarsizca,saygisizca...bu torpaklar sana emanet yigenim sancagi yere dusurup kuffara madara etme bizi 14:01:58 gunluk bu gunde 4 ateist ,3 yahudi ,2 jedi inanani ,1 kendi kakasina tapana hak yolu anlattim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 eyw kardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Kendi bokuna tapan kim lan? Çıksın ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 oncekendimi said: o kitap da ki hukumlerin disina cikmakdan,gecenin karanliginda karincaya yol gosterene siginirim. Şüphesiz ki Trail Pheromone(c.c) tektir ve kainatın tek hakimi odur... ...ya da değildir ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kardeş çabuk sil o yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kardeş canına mı susadın geliyoruz birazdan hele bi silme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Yardırın , alan yetkilileri arkanızda , siz önde.. devam aslanlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 oha hala beni ciddiye alan var mı ya duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 2014 dayak haberlerini alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 bu sene tüm illerimiz bu konuda iddaalı ilk haberi adana dan bekliyorum.evi bastım adanaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 o diilde parkta falan içemicek miyiz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar