Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 futbolla aran yoksa boşa gider paran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kart yalan olmuş. yarın yatırayım da bioshock 2 alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya futbolu takip ediyorum da fm oynamıyorum işte eheh, izlemek yetiyor. Operation Flashpoint: Red River'ın fiyatı nasıl yalan lan, media markt'dan 2 gün önce 5 TL'ye aldım ahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi. sanirim son kez soruyorum, bu jagged alliance almaya deger mi? kalypso ya guveniyorum da, su gelistirici ve oyun yorumlarina bi turlu guvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Yamalarlan falan iyice düzeldi JA:BiA, al derim seriyi de seviyorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 fm 2012 korsan cd almaktan ucuz su anda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ee? hani son gün her şey indirime girecekti? saçma sapan indirimler görüyorum ben nedense. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dayZ alsak mı kararsızız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kırdın kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bu yaz da 60 dolar bayildik hadi bakalim,son gun de oha dedirten bir indirim gelmezse suankilerden birsey almam,en az 3-4 ay oyalanacak oyun birikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu son gündü zaten through 22nd diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya aldım gene bir sürü oyun sözde birşey almam diyordum... hala gözüm de packler falan var da yok artık almam daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bende aldım ucuz ucuz diye yığınla, bir fazla para verdiğim civ expansion oldu. Bunların yarısını kenarda tutar oynamam muhtemelen. MMo oynarken zaten single player oyunlara bakamıyorum =P Birde yaz sıcağı felan derken doğru düzgün birşey oynayasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hiçbir şey almadım gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dur bakem ne bayılmısım Gift/Guest Pass Holiday Sale 2011 Gift: Rush Gift/Guest Pass Civilization V Gift/Guest Pass Terraria Steam Store Fallout Collection Steam Store Fallout 3 - Game of the Year Steam Store Bioshock Franchise Pack (Summer 2012) Steam Store Bethesda Collection (Summer 2012) Steam Store Legend of Grimrock Valla tek hatam sanırsam Bathesda Collection oldu. Gerisini oynarım zaten. Skyrim + F:NV 40 dolara alcakken Blinke 10 dolar bayılmış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 42.64$ harcamışım 9 oyuna. son olarak kartı halledebilirsem bioshock 2 alacağım 4.99$'a. koyduğum 50$ sınırını aşmadım mutluyum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Silphatos said: hiçbir şey almadım gururluyum debdebeli king of the fort badge için 50 cent'lik dlc alınırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 legend of grimrock ve orcs must die aldım ben bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hiçbir oyunda achi tamamlayamadım bari basitte olsa bir şey tamamlamış olayım diye buna kastım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 facebook hesabım yok diye pillar of comunity şeysini yapamıyorum abv steam zorla fb açtıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 badge bir işe yarıyor mu ki yahu=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 *Legend of Grimrock + crusader kings II sword of islam *Master of the Arcane *Trine 2 *Indie II (Universe sandbox, E.Y.E: Divine Cybermancy, Oil Rush, Botanicula, Splice) *Renegade Ops *Civ V Gods and kings + 2-3 DLC + Tropico 4 bundle * Sword of stars bundle * Runaway- Twist of fate *Galactic Civilizations II: Ultimate Edition * Fable 1 oy oy 96 dolara çıkmışız bu indirimlerden , arsızlık başa bela valla =) Birde kardeşime giftlediklerim var onun istedikleri onlar dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 saints row 3 collection 13.29 $ düşmüş 87% indirim :P patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lan kakaladılar bize 25 dolardan çok ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar