Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Skyrim ile aynı anda çıkmadı, 2010 çıkışlı. Oynanabilirlik olarak euro rpg işte.

Divinity II aslında Ego Draconis diye birşey, bu dragon knight saga onun elden geçirilmiş, yamanmış, üzerine görev paketi eklenmiş versiyonu. Aksiyon çok ama rpg olarak da Skyrim gibi oyunların yanında çok iyi. Bir Avadom gibi hardcore değil ama en sağlam rpglerden son zamanlarda çıkan.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf kız arkadaşım oyun oynuyorsun bıdısı yapmasın diye insanely twisted shadow planet(hoş gerçi kendim de çok istiyordum) ve Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Special Edition Double Pack aldım.

Limbo sevenler olarak seveceğimizi tahmin ediyorum.

Bir şey almıyorum almıyorum dediğim en boş günde bile 5 dolar harcıyorum bir durmadı elim kolum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
%32 ile %35 alan Risen'a kaybetti Dragon Knight Saga.

Risen son yılların en iyi bir kaç RPG'sinden biri direk, daha önce çok zikrettim zaten. Oynamayan ve RPG zevkime güvenen (Skyrim (td) Witcher ve Avadon (tu)) alsın derim buradan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Risen da çok iyi oyun, kızamıyorum o yüzden. Euro RPG oynamayan adam verdiyse doğru vermiş. Two Worlds II'nin de %33 olması şaçma ama, o ikisinden de kötü.

Şunu buldum ben şimdi, Gittigidiyor'da bir adam 14.50 TL'ye Dragon Knight Saga satıyor. Onu aldım, key gelip çalışırsa haber veririm: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/divinity-2-the-dragon-knight-saga-steam-cd-key-60375079
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Evet, oyunun keyini yolladı Gittigidiyor'daki eleman. Steam'e ekledim, indiriyorum. Şaşırdım adamın gecenin 2'sindeki hızına. Gerçi şimdi alıp sonra satmak için Steam indirimi bekliyor olabilir o da =)

Normal retail key. Rus filan değil. 14 TL. Elinde 5 tane kalmış. Saldırın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
GwindonSurion said:

Risen nasıl peki, risen 2'yi 3-4 saat oynadıktan sonra sıkıldımdı.

2'yi hâlâ alamadım fiyatı yüzünden ama Risen çoooook iyi. Ama Skyrim en iyi RPG diyorsan bulaşma, ilgisi yok onunda. Epey iyi bir melee sistemi var ama çoğu kişi yaramaz ve berbat diyor çünkü çok zor Elder Scrolls'a kıyasla. Ama becermeye başlayınca epey iyi yani.

Konu da iyi. Gothic serisini yapanlar yapmış zaten, o havadan. Sevmeyen hiç sevmiyor, seven en iyi RPG'lerdendir diyor o seriye; pek arayol yol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Risen tek adada geçiyor. Karakterler, olaylar filan iyi kurgulanmış. Farklı yollar var zaten, faction şeçimi filan Elder Scrolls gibi değil. Bir faction'a girersen sonra ötekilere giremiyorsun. Faction görevleri de büyük oranda farklı olduğu için rahatça iki-üç kere oynanabilen bir oyun.

Oyun en başında yaptığın şeylerin etkisini (büyük ya da küçük) oyunun sonunda görebiliyorsun. Faction olayı çok iyi ama, bu seri kadar iyi yapan bunu pek yok modern oyunlar arasında. Zaten Skyrim'in tüm faction'ların lideri olma olayı hep aşırı şaçma gelmiştir bana, burada öyle lider olma durumu da pek yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

meh risen, char yaratma bile yok. ikidir hiç düşmemiş oyunları düşürme fırsatı çöpe gitti.

yalnız bu oylama olayında büyük hata var, flash ve daily deal yiyen oyunları koymamaları lazım oylamaya. kaç kere 3-4 kere indirim yedi aynı oyunlar bazıları hiç almazken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...