df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 flash'ta crysis 2 %70 indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 crysis 2 yi alcanda.. lvl kasıp silah unlock etcende, sen top tier silahlara vardığında oynayan adam kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 baltalı ilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Oylamaya Witcher2 ile Risen2'yi aynı anda koymuş uyanıklar, milleti birbirine kırdırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 balta denmiş hemen koştum geldim http://img207.imageshack.us/img207/7946/fot0068.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Off ya Fizban'dan aldığım Rus Witcher2'sini hala silmedi Support hatta cevap bile vermediler kaç gündür. Şimdi oylamadan Witcher2 çıksa alamayacam oyunu pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 alırsın inventoryde durur sildiklerinde kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Yok olmuyor öyle sanırım, denedim sadece Purchase as Gift seçeneği aktif oluyor almak isteyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 puschase as gift diyince yollamak zorunda değilsin zaten ordan ekliyosun inventorye http://i.imgur.com/9kOHK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 GERGE said: Yılda Linux kullanıyorum ben, yazın 2-3 ay oyun =) merak etme senin gibileri de düşündüler, linux portu yapılıyor, ilk oyun da l4d2 olacak. hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ubisoftun drm serverlarının bu summer sale boyunca patlak olması adamların kalitesini gösterdi resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 witcher 2'yi hiç bilmiyorum ama çok övüyor millet bu sefer çıkarsa alacağım =) skyrim fln gibi serbest mi yoksa script mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 lineer ama farm yada sidequestler opsiyonel bolcada var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 mirrors edge nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 df said: witcher 2'yi hiç bilmiyorum ama çok övüyor millet bu sefer çıkarsa alacağım =) skyrim fln gibi serbest mi yoksa script mi? çıkarsa al. Oynadığım en güzel oyunlardan biri, 2 ana senaryosu var. 2 sinide aynı tadı alarak hiç sıkılmadan bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Suark said: mirrors edge nasıl said: Portal'a kadar çıkan en iyi alternatif oynanışa sahip FPS Net alınmalı, parkour oyunu ama çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JRN2Pou4AOA çocukluk günlerimi hatırladım, ne güzel koşardım ya. şimdi 2 kat çıkamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 df said: witcher 2'yi hiç bilmiyorum ama çok övüyor millet bu sefer çıkarsa alacağım =) skyrim fln gibi serbest mi yoksa script mi? Witcher 2 den önce 1 ide oyna derim. Hala çok güzel oyun 1i bitirip 2 ye geçersin mis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Revangelis said: puschase as gift diyince yollamak zorunda değilsin zaten ordan ekliyosun inventorye http://i.imgur.com/9kOHK.png Anladım sağol, resimli açıklama için ayrıca teşekkürler(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sam said: terraria hariç herşeyi seçtirdim şimdiye kadar sektirmeden, skyrim seçtim başka bişi çıkmaz ona göre ehu. Hoca, Batman'e bir el atsana yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 quake, unreal tournament benzeri hızlı fps oyunu arıyorum var mıdır? sıkıldıkça unreal tournament 3 yükleyip oynuyordum ama serverler hep bot artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 quake live var. onun haricinde bilen varsa söylesin bende oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hard reset multisi konusunda bi fikrim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hızlı olarak tribes ascend var ama çok da quake gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 batman seçilmiş peeeh. gitti witcher 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar