Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 HellHound said: ben de tam soracaktim saints row'un sansursuzunu alip bana giftlese biri yer mi acaba steam diye, toptan yasaklamislar tr'ye :P green man gaming'den alanlarda sıkıntı çıkmamıştı. Bende tr'de satılan saints row 3'ü kutulu aldım. İçindeki şifreyi steam'e girince sorunsuz çalıştı. Neden tr'de satılan oyuna tr yasağı getirmek zorundalar çözemedim onu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 OYLAR BASTION A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 m&b süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mümkünse collection olarak al http://store.steampowered.com/sub/14259/ toplam 8.75$ Warband mouth and blade camiasında online oyun için en tutulanı (zaten ilk mouth blade online oynanamıyordu ) . mouth and blade / mouth and blade warband / mouth and blade fire and sword üçüde tek başına oynanabilen oyunlar birtek Napoleonic Wars için warband lazım. axedice said: Mount&Blade almak istiyorum, hangisini alayım? With fire&sworda standalona xpac diyor, o yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu native modu biraz saçma ama ya. tam böyle ordunu topluyorsun görev yapmaya başlıyorsun, aptal lordun teki geliyor tenhada kıstırıyor, her şeyi kaybediyorsun. güzel bir mod var mı mb için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bu walking dead in diğer 3 episode u anca 3-4 ayda çıkar, hiç gerek yok almaya 15 dolar bile olsa. Çıkana kadar ondan daha aşağıya bir indirim gelir hiç olmadı 1-2 ay daha bekle kış indirimi gelir zaten =P Arkası yarın oyunları sevemedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 jagd said: Mümkünse collection olarak al http://store.steampowered.com/sub/14259/ toplam 8.75$ Warband mouth and blade camiasında online oyun için en tutulanı (zaten ilk mouth blade online oynanamıyordu ) . mouth and blade / mouth and blade warband / mouth and blade fire and sword üçüde tek başına oynanabilen oyunlar birtek Napoleonic Wars için warband lazım. axedice said: Mount&Blade almak istiyorum, hangisini alayım? With fire&sworda standalona xpac diyor, o yeter mi? mouth ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 DavidMills said: Başlayacam bu region meselesine. Saçma sapan işler. Aldım Civ collection, LA Noire ve Dead Island. Bu arada bu Orcs Must Die nasıldır? Ucuz ama bilemedim? muhteşem. daha önce de yazdım. orcs must die almayı düşünen varsa, direk düşünmeden alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 orcs must die oynadım fena değil ama coop çıkar sanırım onun eğlencesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sr3 için di sağolsun aldı bana dlc'yi, ekledim de. ama oyuna girince açamıyorum. ne iyi di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Viktor said: LathspeLL said: abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur. hem steam oyunu hem gozukmuyor hemde aralin getirdigini gidip marketten bile satin alsan dlc leri satin alamiyorsun region lock var diye asdfadsf Saints Row 3 ayipli mal'dan sayiliyormus, dildo var fuhus var falan..B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ben dlc'leri steam dışı sitelerden alıp key olarak steamde aktive ettim. Sorun olmamıştı. Bazen oluyor, bazen sorun çıkıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 darkness isteyen var mı 4'lü pack, mesaj atsın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Half_Cow said: Ben de bu region meselesini soracaktım. Arkadaşım Microsoft Flight almayı düşünüyor ama malum o da kapalı buraya. eğer yurtdışından biri alıp hediye etse ona indirip oynayabiliyor mu? Evet isterseniz hallederim 4 saati filan var indirimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Darksun said: bu walking dead in diğer 3 episode u anca 3-4 ayda çıkar, hiç gerek yok almaya 15 dolar bile olsa. Çıkana kadar ondan daha aşağıya bir indirim gelir hiç olmadı 1-2 ay daha bekle kış indirimi gelir zaten =P Arkası yarın oyunları sevemedim bir türlü. 5 episode'u birden almıyor muyuz şu anda? yani 2 tanesi çıktı biliyorum da diğer 3'üne sahip olmuyoz mu satın alınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Geldikce ekleniyo diye biliyorum ekstra bisey odemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Orc Must Die konusunda biraz olsun kararsız kalanlara kesinlikle almalarını tavsiye ederim , son yıllarda oynadığım en iyi oyunlardan kesinlikle. 30 temmuzda ikinci oyun çıkacak , bu 2. oyunda co-op gelicek ve ilk oyuna sahip olanlar 2. oyunu aldıklarında ilk oyundaki 10 haritayı co-op oynama imkanına sahip olucak. Sanırım böyle birşey yazıyordu oyunun sitesinde. Steam satış sayfasında da yazıyormuş http://store.steampowered.com/app/201790 Classic Mode - Steam players who own the original Orcs Must Die! will automatically unlock co-op versions of 10 levels from the original game featuring new enemies! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 vpnle oldu valla sr3, şimdi onlar düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fizban said: sr3 için di sağolsun aldı bana dlc'yi, ekledim de. ama oyuna girince açamıyorum. ne iyi di mi :) Bende bir arkadaşa aldırttım dlc'yi oyunda bir sıkıntı yaşamadım(Ana oyunu key olarak kaydetmiştim Steam'e.)Sizde ilginç olmuş, oyunda açamamanız.Bence bir ticket açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bende şu Saints Row 3 franchise pack mi ne var, onu aldım 24$ dolares'e. Onda var DLC'ler sanırım ama açılmayacak mı nedir? Rev, koş bi bakıver buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 LathspeLL said: Bende şu Saints Row 3 franchise pack mi ne var, onu aldım 24$ dolares'e. Onda var DLC'ler sanırım ama açılmayacak mı nedir? Rev, koş bi bakıver buraya :DAçılması lazım aslında, bende oyuna girdiğimde direkt olarak eklendiği yazdı, dlc'lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ahmedinejad said: bu native modu biraz saçma ama ya. tam böyle ordunu topluyorsun görev yapmaya başlıyorsun, aptal lordun teki geliyor tenhada kıstırıyor, her şeyi kaybediyorsun. güzel bir mod var mı mb için? başlığı var aşağılarda bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Trine nın ilki güzeldi umarım 2.side iyidir. Hoş bu kadar oyuna nasıl zaman bulacaksak, ucuz diye alıyoz. Orcs Must Die ı aldım atarız bi ara co-oop.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 trine 2 cok iyi ilki gibi derken ulan yeni achievementlar eklemisler... nasil achi-whorelugum tuttu, gozum segiriyor ne guzel 100%lemistim zamaninda hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/503.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar