Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
magicka güzel oyun da combolar falan fazla karışık. arkadaşlarla girip gülüyoruz arada. saatlerce oynanacak bir oyun değil. aklına esince girer oynarsın. multisi eğlenceli.

tropico'yu tropico 3'den biliyorum. sim city tarzı bir oyun ama amacı farklı. mesela sc'de kendi şehrini geliştiriyorsun hede hödö amacın büyüyebildikce büyüyüp insanları da mümkün olduğunca mutlu olmak. bu oyunun asıl amacı sen diktatörlükten inmeden kaçırabildiğin kadar para kaçırmak. oyunda huzursuzluk vs falan var. tropico 4 nasıl bilmiyorum ama şeklen aşağı yukarı aynıdır.
Mesaj tarihi:
tropico 4 bi an alasım geldi benimde ama bundle fiyatı değilmiş o sdfsds kandırıldım. bundle için de veremicem o parayı zaten pirate'ı duruyor pcde çalışan şekilde expansionuyla beraber falan 2 dlc için alamam hiç.

napolenic wars ve walking dead alıorm. gabe bugünde aldın paramı pislik herif :X
Mesaj tarihi:
The Darkness 2 four pack'e girebilecek birileri varsa geri ödememi bana düşen kadarlık bir oyun alarak yapabilirim.

Şu an bir çırpıda o kadar sömüremem kuzenin kartını ama bana düşen pay kadarıyla bir şey alıp giftleyebilirim dediğim gibi.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur.

hem steam oyunu
hem gozukmuyor

hemde aralin getirdigini gidip marketten bile satin alsan dlc leri satin alamiyorsun region lock var diye asdfadsf
Mesaj tarihi:
Kadınların alışverişteki indirim piskopatlığını her steam summer sale sürecinde daha iyi anlıyorum.İnsan -%75 leri görünce kontrolden çıkıyo.Artık bakmıyorum steame summer sale bitene kadar 50$sınır koydum dahada geçmem.Umarım..
Mesaj tarihi:
bende gözüküyor ismiyle aratınca http://store.steampowered.com/sub/15347/?snr=1_7_suggest__13 .İki gün evel yine indirimdeydi bu saints row zaten ,istersen vpn kullanıp al http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,page=16

Çoğu oyunda yine son bir kaç aydır döndürüp döndürüp indirime sokulan oyunlar gibi gelmeye başladı paradox serisi + shogun + civ +anno + tropico +magicka + mouth and blade + LA noire + alien vs predator vb benim kaç kere indirime girdiğini unttuğum oyunlar

birde bunlar hem tek hemde publisher indirimi diye indirime çifter çifter girdiydi.
LathspeLL said:

abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur.
Mesaj tarihi:
Ben de bu region meselesini soracaktım. Arkadaşım Microsoft Flight almayı düşünüyor ama malum o da kapalı buraya. eğer yurtdışından biri alıp hediye etse ona indirip oynayabiliyor mu?
Mesaj tarihi:
Mount&Blade almak istiyorum, hangisini alayım? With fire&sworda standalona xpac diyor, o yeter mi?

Bide

GERGE said:

VPN ile alınmıyor mu?

fizban said:

denemedim hiç vpn ile.

GERGE said:

deneme bence, hesabına bir şey olur filan sonra

GERGE bişey sorucam. NE AYAKSIN SEN?
  • Yeni Oluştur...