hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 napolenic wars alıyorum warbanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bizim region'a kapalı oyun hangisi şu yeni indirimlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Saints Row Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 magicka güzel oyun da combolar falan fazla karışık. arkadaşlarla girip gülüyoruz arada. saatlerce oynanacak bir oyun değil. aklına esince girer oynarsın. multisi eğlenceli. tropico'yu tropico 3'den biliyorum. sim city tarzı bir oyun ama amacı farklı. mesela sc'de kendi şehrini geliştiriyorsun hede hödö amacın büyüyebildikce büyüyüp insanları da mümkün olduğunca mutlu olmak. bu oyunun asıl amacı sen diktatörlükten inmeden kaçırabildiğin kadar para kaçırmak. oyunda huzursuzluk vs falan var. tropico 4 nasıl bilmiyorum ama şeklen aşağı yukarı aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 tropico 4 bi an alasım geldi benimde ama bundle fiyatı değilmiş o sdfsds kandırıldım. bundle için de veremicem o parayı zaten pirate'ı duruyor pcde çalışan şekilde expansionuyla beraber falan 2 dlc için alamam hiç. napolenic wars ve walking dead alıorm. gabe bugünde aldın paramı pislik herif :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 The Darkness 2 four pack'e girebilecek birileri varsa geri ödememi bana düşen kadarlık bir oyun alarak yapabilirim. Şu an bir çırpıda o kadar sömüremem kuzenin kartını ama bana düşen pay kadarıyla bir şey alıp giftleyebilirim dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 durduk yere yine gitti 15$ daha kış indiriminden aldıklarımı bitiremedim ki ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 LathspeLL said: abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur. hem steam oyunu hem gozukmuyor hemde aralin getirdigini gidip marketten bile satin alsan dlc leri satin alamiyorsun region lock var diye asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Kadınların alışverişteki indirim piskopatlığını her steam summer sale sürecinde daha iyi anlıyorum.İnsan -%75 leri görünce kontrolden çıkıyo.Artık bakmıyorum steame summer sale bitene kadar 50$sınır koydum dahada geçmem.Umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sr 3 dlc pack alacağım ben de yaw, bekliyorum bir avrupalı/amerikalının online olmasını eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 VPN ile alınmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 denemedim hiç vpn ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 deneme bence, hesabına bir şey olur filan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bende gözüküyor ismiyle aratınca http://store.steampowered.com/sub/15347/?snr=1_7_suggest__13 .İki gün evel yine indirimdeydi bu saints row zaten ,istersen vpn kullanıp al http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,page=16 Çoğu oyunda yine son bir kaç aydır döndürüp döndürüp indirime sokulan oyunlar gibi gelmeye başladı paradox serisi + shogun + civ +anno + tropico +magicka + mouth and blade + LA noire + alien vs predator vb benim kaç kere indirime girdiğini unttuğum oyunlar birde bunlar hem tek hemde publisher indirimi diye indirime çifter çifter girdiydi. LathspeLL said: abi saints row'u almak istiyordum bende, niye gözükmüyor ya ooof, hem steam oyunu hem gözükmüyor böyle saçmalık mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ben de tam soracaktim saints row'un sansursuzunu alip bana giftlese biri yer mi acaba steam diye, toptan yasaklamislar tr'ye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bize niye yasak bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bu grimrock ı oynarken eye of the beholder ve stonekeep i özlüyorum ben =p sanki aynısı gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 giftleyince oynayabiliyoruz sanırım sr3'ü. ben şahsen bizzat kendim key alıp oynamıştım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Ben de bu region meselesini soracaktım. Arkadaşım Microsoft Flight almayı düşünüyor ama malum o da kapalı buraya. eğer yurtdışından biri alıp hediye etse ona indirip oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 franchise pack falan var, içinde ne olduğuda belli değil. Tek başına ucuzdur muhtemelen. Kaç para Saints Row 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 7.49 avro Avrupa fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 GERGE said: VPN ile alınmıyor mu? alınıyor. tabi biraz dikkatli olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Mount&Blade almak istiyorum, hangisini alayım? With fire&sworda standalona xpac diyor, o yeter mi? Bide GERGE said: VPN ile alınmıyor mu? fizban said: denemedim hiç vpn ile. GERGE said: deneme bence, hesabına bir şey olur filan sonra GERGE bişey sorucam. NE AYAKSIN SEN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ben bütün setlerini aldım fire&swordu daha çok begendim etrafımdakilerde tam tersi hiç sevmedim warbande devam etti. Bence sende full set al zaten kaç para ki? D&Rda bile max 30tl komple set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar