ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 https://p.twimg.com/AxOdWhACQAEEpfn.jpg şöyle bişey varmış. anket. en istenmeyen komşular sırayla eşcinseller ateistler yahudi ermeni alkol kullanan çingene radikal dinci.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Tabii ki dini. Müslüman eşcinsel gördün mü hiç? Gerçi etnik de olabilir, keza eşcinsel türk de olamaz cCc Etnik-dini o zaman. İkisi birden.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 müslüman eşcinsel cemil ipekçi var. adam bayrak sallayanı hatta
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 seksi, alkol bağımlısı, güven sorunu yaşayan üniversiteli kızlar diye bir şık olsa acaba %kaç olurdu?
mani Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ortaya karışık yapabiliyor muyuz ? ben eşcinsel, başörtülü, radikal dinci, yahudi bir çingene istiyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 içki içen, çingene radikal dinci istiyorum ben
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 İçki içen cingene demene gerek yok, alayı alkolü sever zaten.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Ah o alkolik pis çingeneler yok muu
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Az önce balkonda serinlemek için otururken karşıki komşumu çıplak gmrdğm kendsi dilşi.
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 istemediklerimi yazayım ben sıraya kasmadan - başörtülü istemem, balkonda içki içirtmez kocası şakirt olur. eve kız gelince çok üzülüyorlar da belli etmiyor bu aileler. - çingene istemem, paylaşacak şeyim olmaz. apaçi miyim lan ben. - dindar,sünni istemem, en çok bunlardan korkuyorum abi kapalı kutu, melek gibisi de çıkıyor, poke imamı da. - radikal dinci istemem, nerede lan benim c4lerim? belime sarayım da saldırırsa ikimiz uçarız. - kürt istemem, abi hiç çekemem valla fransız ihtilali kafasını. millet olmak bile embesilce bir hareketken.. ya neyse tamam. eşcinsel olabilir. ama oturup viskimizi içecez yani öyle 2 gram light bira alıp sabahlara kadar eller havaya yaptırmam.
Öne çıkan mesajlar