vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Adamın köthünde patlamış telefon. Hepimiz neredeyse pantolonumuzun ön cebinde taşıyoruz telefonları. Android owners, keep being awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 buraya patlamış s3 resmi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bildiğin çocuk bu ne adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ahahahahha adamın götünde patlamış ahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi bise patladıgı yok duman cıkıyo sadece. neden cıktıgını cozebilen yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ihone patlııyor iphone kötğ iphone saatli bomba hızlı duman hızlı patlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 tazminat davası açsın 3-5 milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Patlamis sensation ve s3 resmi koyardım da telefondayim ::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 g.tunde patlasın deyimi gerçek olmuş. helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 toggie said: abi bise patladıgı yok duman cıkıyo sadece. neden cıktıgını cozebilen yok tabi. hot piece of ass?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 benim kaynımada aynısı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Turkce konusun anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 nazar çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 limonatinin oyunu, 500 milyon kişiyi ansızın patlatıcaklar böyle birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 beyler apple turkiyeye farkli bir iphone yolluyor. bunu telefonun arkasindaki seri numarasindan teyit edebilirsiniz. eger seri numaraniz 21PIPI ile bitiyorsa tehlikedesiniz. apple'in turkiyeye yolladigi telefonlar patlamaya ayarlanmis. apple turk milletini yoketmek icin OZEL PATLAYAN TELEFONLAR yapmis su gibi ucuza satiyor. zaten google bu pazara da bu yuzden girdi. turk milletini once onlar yoketmek istiyorlar. LUTFEN FRANSIZ MALLARI KULLANMAYALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Yok öyle bişi. şimdi patentleri kontrol ettim.apple'ın popoda patlayan telefonlarının patenti iphone5 için pending durumda. henüz güvendesiniz yani. bu arada samsung s3'ün satışı, patent ihlali gerekçesi ile durdurulabilirmiş diyor uzmanlar. apple tarafından "popoda patlama bize has bişi ve çok cool tamam mı?" diye dava açmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mum_Chamber said: beyler apple turkiyeye farkli bir iphone yolluyor. bunu telefonun arkasindaki seri numarasindan teyit edebilirsiniz. eger seri numaraniz 21PIPI ile bitiyorsa tehlikedesiniz. apple'in turkiyeye yolladigi telefonlar patlamaya ayarlanmis. apple turk milletini yoketmek icin OZEL PATLAYAN TELEFONLAR yapmis su gibi ucuza satiyor. zaten google bu pazara da bu yuzden girdi. turk milletini once onlar yoketmek istiyorlar. LUTFEN FRANSIZ MALLARI KULLANMAYALIM. BU MAILI ARKADAS LISTEMDEKI HERKESE GONDERDIM KURTULACAK MIYIM ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bende 90POPO yazıyo ama geri göndermeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 eeee zengin olur lan dava açsa am i wrong !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 iphone göte gelmez öyle kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Gelmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 olay Finlandiya'da olmuş. One doesn't simply walk into Finland with an Iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 iphone titresim level: azer bulbul (patentini alip apple'a satmak lazim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Mum_Chamber said: turk milletini once onlar yoketmek istiyorlar. LUTFEN FRANSIZ MALLARI KULLANMAYALIM. fransız yapımı elektrikli süpürge almıştım ben de, saatli bomba olmasın bu? napıyım pencereden aşağı atayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Benim kinin seri numarasi C3PO ile bitiyor, sikinti cikarir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar