Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Airlines Euroleague Basketball 2012 - 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hacı beşiktaş'ın durumu çok vahim, FB'nin durumdan da vahim.

Takım daha ilk çeyrekten maça olan inancını kaybediyor, hiç kasmıyor bile. Kötü başladıysa kötü bitiyor. Gerçi iyi başladılarsa da ilk düşüşte orada bitiyor maç, her şekilde oyundan düşüyor takım. İstikrar yok, direnç desen hiç yok...

Tamam Top 16'dan sonrasını kimse beklemiyordu ama bu kadar kötü olmaması gerek bu takımın ya, var birşeyler arka planda ama garip
Mesaj tarihi:
hakkaten açıklaması yok şu yenilgi serisinin, bu arada masq çok güzel eziklemişin kendini, 2 gün önce siz kendi evinizde farklı bir şeymi yaptınız "oh wait.."
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Takım daha ilk çeyrekten maça olan inancını kaybediyor, hiç kasmıyor bile. Kötü başladıysa kötü bitiyor. Gerçi iyi başladılarsa da ilk düşüşte orada bitiyor maç, her şekilde oyundan düşüyor takım. İstikrar yok, direnç desen hiç yok...

Tamam Top 16'dan sonrasını kimse beklemiyordu ama bu kadar kötü olmaması gerek bu takımın ya, var birşeyler arka planda ama garip

Ya ben top 16 da beklemiyordum da bi ara 26-2 mi ne olunca yabancı sitenin biri "goooooool i mean points for Beşiktaş since their football team scoring more." tarzında bi tweet atınca garip geldi bana.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

çekilsek daha az fark yer miyiz?

27-7 ne abi..

Sehat'ın açıklaması kulaklarımda çınlıyor. Zor anlarda kimse kimseyle konuşmuyor, yardımcı olmuyor herkes küsüyor diye. Erman Kunter'in 153 sayısının anıldığı bir haftada.. vah vah
Mesaj tarihi:
ya şu olay en çok erman kunter'e koyuyordur zaten, bu kadar arzusuz adamları nasıl topladım ben diye dövünüyordur.

Tutku cidden çok büyük etkenmiş. Hep düz adam diye eleştirilir ama hem geçen yıllarda GS'den hemde bu sezon oynadığı BJK maçlarında ne kadar önemli bir faktör olduğunu gösterdi. Muratcan-Tutku-Vidmar, birazda Markota. Şu dörtlü dışında gerçekten oynamak isteyen yok gibi.

Hani şöyle bir olayda var, Kaan Kural hatırlatmış ama;

said:
Onur Uslu ‏@SIMETRIX_X
@kaankural ilk 8 dakika 25 - 2 !! Hiç böyle bir şey gördünüz mü basketbolda ?

Kaan Kural ‏@kaankural
@SIMETRIX_X noolacak önceki sene play-off ilk maçında Olympiakos 53-9 öndeydi Siena önünde. Siena yenildi ama sonra 3 maçı kazanıp f4 yaptı

BJK o güveni vermiyor işte, kadro cidden kaliteli ama kimya oturmayınca olmuyor. Şu takımdan Muratcan-Tutku ve Vidmar'ı tut sonra hepsinin yerine yenisini koy. Sırıtmaz, belki daha iyi bile olur. sorun yetenek veya koç eksikliği vs. değil tamamen kafa olayı.

Halbuki maaşlar falan da tıkır tıkır ödeniyor ilk defa Beşiktaş'ta sdafsdsa
Mesaj tarihi:
fener maçını izlerken dikkatimi çekti, adamlar cok güzel salonu doldurmuşlar abi ama çıt yok,fener öndeyken,gerideyken falan ses yok taraftardan hiç, spikerlern arkasında 3-4 kişi bagiriyor,cevreye bagirsanıza lann falan diye serzenişte bulunuyor,insanlar 3.çeyrek sonunda cıkmaya baslıyor falan, nedeni ne bunun ? beklentilerin yüksek olmasi mi ?

hayir bizde o kadar seyirci gelse yıkarız o salonu :D cska macinda 30 sayi fark yedik kimse cıkmadı,takıma destek olundu. fenerde ise insanlarda bi haller var. Acaba ilk senemiz oldugundan biz mi böyleyiz diyorum,ama dün efes kazanirken de rakipte inanılmaz destek vardi +15 fark varken bile

ibrahim de mactan sonra seyirciye bişeyler dedi uzun uzun
Mesaj tarihi:
bizim ilk senemiz diye, GS'nin de geçen sene öyleydi.

FB taraftarı takımdan artık hiçbir şey beklemiyor. Yani bu sezon için diyelim. Takımın en pes etmeyen adamı Ömer bile siktiri çektiyse zaten taraftardan çok bir şey beklememek gerek.

Son Tanjevic sonrası Fener sürekli dibe doğru gitmeye başladı. Bu kadar yatırım ile hayal kuruldu bu sene ama yok işte, demek ki sportif kadroda değil sorun başka yerlerde aramak gerek ama işte oralara da bakılmaz Fener'de.
Mesaj tarihi:
sizin tv den gördüğünüz yerler hep zenginlerle dolu, biletleri pahalı baya.tek pota arkasında taraftar tribünü var, orası bağırıyor sadece ama artık kimse salona gitmek istemiyor.
Mesaj tarihi:
ben bu turdan önceki her maça gittim sanırım. real maçını kaçırmıştım sadece. ama şu oynanan şey için paramı, zamanımı ve enerjimi harcayamam kusura bakmasınlar.
  • Yeni Oluştur...