kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bir sonraki patch'de MF ile last hit olayı değişecek gibi gözüküyor. patch ne zaman gelir bilinmez, o zamana kadar belli bir pool oluşturursak istediğimiz her zaman goblin yapıcak tayfa - 4 kişi bulmak efsane olur.Goblinlerin gözüne Farmın dibine Hush#1768 ~250 MF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ben gelirim akşamları (12-1 arası gibi) 250mfli farm seti var, act 2 goblinleri farmlıyorum tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Goblin degilde chestlerin durumu icler acisi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 a2 icin dimi bu kac mf lazim min. bende gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 240+ iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 240 base mf var bende de, bu akşam giremem gibi gözüküyor da ekleyin beni de: zaugna#2161 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 220 mf le kabul edermisiniz beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 şu oyuna yapacakları en büyük iyilik mf'i toptan kaldırmak olur. şimdiden söylüyorum, bu dediğime gelmeleri birkaç yıl sürebilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 245 MF ile bu akşam gelirim ama 22:00 sonrası gibi herhalde. Gangren#2622 (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bende 240+ mf ile gelirim, skype fln kullanılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Sam said: şu oyuna yapacakları en büyük iyilik mf'i toptan kaldırmak olur. şimdiden söylüyorum, bu dediğime gelmeleri birkaç yıl sürebilir gerçi. AMA DIYAPLO 2 DEDE VARDI MF VE COOOK SUFERDIIIII : (((((((((((( toptan stat olarak itemlardan kaldirip MF yi sirf nephalem valor mekanigi ile calistirmalari lazim, 10 stacke kadar cikabilir gayet NV hemde milleti bole oyun ac kapa ile goblin cheese kastirmak yerine act kasmaya zorlar ama o zaman MF geari kim alicak, RMAHdan paraciklar nasil gelicek meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bütün statların baştan aşağı değişmesi lazım ya. Bana kalırsa bence de mf/gf kalkabilir, ama oyunun ekonomisi geri dönülemez bi noktaya geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aynen iyi fikirmiş her kestiğin elit, boss, miniboss(şunları biraz bufflasınlar beyaz moblardan farkı yok, hiç bir anlamı yok şu an) mf arttırsın sınır olmadan mf kalksın ya da nerf gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 amma batmıs arkadas bu mf-swap yetersizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bence uzerinde mf set varken pack kesemeyenler yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mf swap olayını normal bişi sanmak. ilk haftalarda vazo kırıp oyun oynadığınızı sanan kesimdensiniz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 burda grup olalım diye konu acilmis sacma sapan patliyosunuz? isteyen istedigi gibi oynar oyunu sana mi kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu sapıtmayın. MF ile ilgili farklı konular var, detayları ve fikirleri o konularda konuşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Goering said: burda grup olalım diye konu acilmis sacma sapan patliyosunuz? isteyen istedigi gibi oynar oyunu sana mi kaldi? Toplanip oynayalim basligi var yukarda o hesap, patliyan filan yok konuyla ilgili fikirlerini gayet duzeyli bi sekilde belirtmis adam, insanlar ayni fikirlere sahip olmak zorunda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 toplanıp oynayalım başlığından daha efektif işliyor burası spesifik olarak goblin yazılı, konuyu açtıktan 10dk sonra 4 kişilik goblin partysini oluşturmuştuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Yok yahu lafim sana degil, gayet mantikli is yapmissinda detaylara ve formalitelere bu kadar takmayin iste diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Diablo bir kökten değişimi daha kaldıramaz. MF olayı kalkarsa o kadar mf itemi ne olacak. En son attack speed norflediler. 1 gün önce 200+ euroya attack speed itemi alanlar doğal olarak ortalığı yaktı yıktı. Bir daha bunu kaldıramaz blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bliz daha once neleri kalirip indirdi merak etmeyin bisicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Absolut said: Bliz daha once neleri kalirip indirdi merak etmeyin bisicik olmaz. Huh? biliyorum blizz artık ölü bile severde alenen yazma kaldırdı indirdi falan ayıp! asdasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 biz de dün 3üncü karakteri 60 lvl çıkarmaya çalışırken 59 levelden akt 2 hellde goblini gorduk kovalama başladık ve ve başka bir goblinin yanına bizi goturdu tabii bizim peşimizden gelen diğer npc ler de zaten yaygara yapıyordu o yana bktık bu yana baktık ikisini de kaçırdık, o heyecanla resmini çekemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar