Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blacklight: Retribution

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu silahlarda her customizationa para mı ödüycez? mesela "owned" bir permanent dürbün var, yanında 125 GP 15 Zen diyor. Bunu silaha taktığımızda, oynadığımız her haritada 125 GP ve 15 Zen mi ödüyceğiz demek oluyor?

CS/L4D'deki M4 gibi bir silah istiyorum. uzun menzilden de accuracy'si iyi olsun, recoil'i az olsun istiyorum.
çok uzak mesafeden bir adama ateş etmeye çalıştım mesela dün, çok kontrollü ateş etsem de yetişmedi kursunlar. adamın elindeki tactical SMG beni aynı mesafeden 1-2 kurşunla öldürdü. sniper gibi silahmış mübarek.

koridorlarda adam gördüğümde hemen sağ click yapıp nişan alıp sonra da ctrl'le yere yatıyorum, ancak öyle isabet ediyor kurşunlar.
Mesaj tarihi:
Bone said:

mesela "owned" bir permanent dürbün var, yanında 125 GP 15 Zen diyor. Bunu silaha taktığımızda, oynadığımız her haritada 125 GP ve 15 Zen mi ödüyceğiz demek oluyor?

abi olur mu öyle şey mantığın kabul ediyor mu
Mesaj tarihi:
Kaede said:

bitek benim makineyi mi kitliyor bu oyun. 2 günde 3 defa kitlendi alet

sıcaklıklarda da problem yok, 60-70 anasını satıyım

bende hiçbi problem olmadı şimdiye kadar kitlenme gibi.
Mesaj tarihi:
moriQ said:

revive olayı nası yapılıyor suitin arkasına ekledim o dalgadan da adamları nası kaldıracağız ?

c'ye basınca revive hedesini alıyorsun eline
cesetin üstüne doğru fırlatıyorsun
Mesaj tarihi:
Saeros said:

125 gp veya 25 zen harcayarak satın alıyorsun işte
ama permanent değil yani süresi bitince bi daha alıyosun
zaten owned gözüken bir şeyi 125gp ödeyerek niye alayım? bir de altında permanent yazıyor, yine de süreli mi demek oluyor bu?
Mesaj tarihi:
Anelor said:

Kaede said:

bitek benim makineyi mi kitliyor bu oyun. 2 günde 3 defa kitlendi alet

sıcaklıklarda da problem yok, 60-70 anasını satıyım

bende hiçbi problem olmadı şimdiye kadar kitlenme gibi.

aynen, sıfır kitlenme.
Bone said:

Saeros said:

125 gp veya 25 zen harcayarak satın alıyorsun işte
ama permanent değil yani süresi bitince bi daha alıyosun
zaten owned gözüken bir şeyi 125gp ödeyerek niye alayım? bir de altında permanent yazıyor, yine de süreli mi demek oluyor bu?

owned yazıyorsa zaten var. permanent kelime anlamı "devamlı" demek zaten abi, nasıl süreli olabilir ki. :p perma wpn tag award çıkıyor paketlerden onlardan biridir.
Masakari said:

neyse item build ne yaptınız weapon a bakabildim bir tek smg ve assault rifle iyi gibi şimdilik.

premade burst rifle fortune kullandım bayağı, çıkan modlar bayağı birikti diye bir assault rifle deniyorum şimdi. combat rifle denedim ama tek tek atmasını sevmedim. smg de denedim biraz. hepsi kendi menzillerinde iyi. burst rifle performansını en iyi buldum açık haritalarda ama.

bu arada silahların optimal/minimal dmg verme menzilleri var ayrı ayrı, 1km ötedeki adama düşük menzilli silahla bir şekilde vurabilseniz bile o menzilde düelloya girmek bayağı dezavantajlı, yaklaşacak şekilde plan yapmanız lazım smg filan varsa.
Mesaj tarihi:
seninkiyle benimki bayağı benziyor birbirine ama benimkinde recoil biraz daha düşük ve dmg 50'de, 50 altına düşmeyecek şekilde bıraktım çoğu oyuncu zırh değiştirmeden 200hp ile oynadığı için.

bu arada 4th july event bitmeden 1000 kill yapın, güzel helmet award var perma.
Mesaj tarihi:
sunucular çöktü şimdi, gelince koyarım.

seninkinin değerleri biraz daha iyi, ben de öyle yapabiliyorum ama dmg düşüyor diye vazgeçtim işte.
http://img208.imageshack.us/img208/39/blr2012070818020943.jpg
Kaede said:

e ne farkediyor ki zırh değiştirmemeleri ? default 12% armorla başlamıyor musun ? 50 dmgda 49 dmgda 5 mermide öldürüyor ?

armor rating sadece headshot dmg'yi düşürüyor tooltip'e göre. google'da biraz baktım da aksini söyleyen birşey bulamadım.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ne güzel mass ignore yemişti, niye besledin ki şimdi. :/

tüh ya ne yapacağız şimdi? Bu arada sam senin silah + kaç veriyor char sağlam mı? senin de ilgi alanın içersindeymiş kılan var mı gelir misin beraber takılalım?
  • Yeni Oluştur...