moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 said: In feudal China, a blacksmith who makes weapons for a small village is put in the position where he must defend himself and his fellow villagers. http://www.youtube.com/watch?v=x76Cbp0Iz_s (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 avon barksdale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 off ınanılmaz kötü.... bi gün sömürmeye karar verdiği estetiklerini anlamayada calısıcakmı acaba tarantino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 üstüne de füze takarız taraya taraya gider kafasıyla yapılan filmler. seveni olur yine. belki eğlencelidir. russel abinin hatrına ben de bakarım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 iyice leş ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 birbirini döven adamlar olsaymış filmin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi güzel boş aksiyon, hiphop, kung fu, kovboy, fantastik şeyler, asyalı kızlar, yavaş çekimler, bol grafikli bişiler, ucundan bdsm... her bişi var. çok güzel bi film bence. eğer tüm yemeklerinizi, tatlı dahil bir arada, blenderden çekip yemekten hoşlanıyorsanız tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Türü seviyorum b class movie tatında her türlü seyrederim, ayrıca cücünün benzer filmi vardı onu hatırlattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cuce said: off ınanılmaz kötü.... bi gün sömürmeye karar verdiği estetiklerini anlamayada calısıcakmı acaba tarantino. tarantino ile ne alakası var bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 quentin tarantino presents durumu var da, adamın tek olayı o cidden sadece presents, hiç bir şeye parmağını sürmemiş onun dışında. yönetmen wu tang clan'dan rza'ymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 evet ben de geçen gün gördüm, rza mı ne hiphopçu neyim çekiyormuş. iyi olabilir mi sanki dedim ama biraz da değil gibi. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ıyı bu sefer yırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 babasını orklar öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 film gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ne yaptin rza baba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 cüneyt arkın filmi vardı ellerine demir pençeler taktığı onu koyacaktım da bulamadım arkadaş delirdim. bi buldurun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://img216.imageshack.us/img216/4500/kilicem5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 reputuna abandım kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Mortal Kombat gibin bisi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Saeros said: birbirini döven adamlar olsaymış filmin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 amerikanın mahsun kırmızıgül'ü olmaya adaymış rza abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ahahahaha trailer mükemmel olmuş uçan göz sahnesinde yerdeydim Cuce said: off ınanılmaz kötü.... bi gün sömürmeye karar verdiği estetiklerini anlamayada calısıcakmı acaba tarantino. Yea anlasa ne anlamasa ne cücem, çan çin çon işte hepsi. Kunfu dövüşüyorlar. Anlayacak ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=M2-gPusrBEs&feature=colike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Saeros said: http://img216.imageshack.us/img216/4500/kilicem5.jpg 6 parmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar