Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D Online....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3d action çıkmaz.
çıksa bile az da olsa rpg olayı olur (baldur's gate dark alliance mı ne çıkmıştı konsollara)[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Mesaj tarihi:
bak ona da itirazım yok:) tamamen rpg olmasın, ama tamamen action da olmasın. şimdi düşününce zaten tamamen action yaparlarsa fazla abartı olur; en azından lvl sistemi falan konmalı(fazla mı istedim ne:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Mesaj tarihi:
walla bana da 3rd edition kurallariyla süslü nwn nin online tarzi gibi bisiy olcak gibime gelio..yanniz turbine cok iyi bir firma soliyim ac1-2 turbine den sonra baya yenilik yasadi ac2 ozellikle baya duseldi yani
Mesaj tarihi:
Bonecrusher, bende bu tarz ayrıntılar düşünürüm hep mmrpgler için hatta daha fazlasını ancak içimdende şunu geçiririm bu fikirleri açığa çıkaracak tek oyunu ben yapabilirim o yüzden sen yapmadıktan sonra başka bi firma bu kadar ayrıntıyı yapıcağını sanmıyorum[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
Harbiden korkarak bekledigim ya kotu cıkarsa diye tırstıgım bir mmorpg d&d online..Sayet iyi yapılırsa ortamda rakıp bırakmayacak kadar genıs kapsamlı ve genıs kıtlelı bır oyun kavramı mevcut.Daha ele sapa gelen bır sey yok ama surdan bı bakın derım ben takılıyorum arasıra,zamanı gelınce cevırır koyarız acılcak olan D&D onlıne bolumune..
http://vnboards.ign.com/Dungeons_and_Dragons_Online/c15789/[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Valla ben de wampire: the masqurade' in mmorpg sini isterdim açıkcası.

Bu arada D&D yi WoW ile karşılaştırmak bana şahsen saçma geliyor. WoWnin en önemli özelliği Blizzard' ın olmasıdır ki bana göre hala dünya üzerindeki en iyi oyun firmasının ilk MMORPG denemesidir. Oyunun zevkli olabilceği konusunda ısrarlı bir bekleyişim var bu yüzden. Sadece o oyunu hiç düşünmeden test etmeden alabilirim fakat onun dışındaki tüm oyunlara temkinli yaklaşırım. Blizzard ayrıdır benim için.
Mesaj tarihi:
Walla bence dehşet olur ama yapılması çok zor ya böyle yaşayan bir oyun yapmak helekki D&D gibi...[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Raven Morthol ailesinden[Avaturk]
Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage
------
Save me from the nothing i've become
Mesaj tarihi:
öyle köylülerin player'lardan oluştuğu, tüccarların demi-god'ımsı warlock'lardan fazla olduğu bir mmorpg görünür gelecekte yok. kim köylü olmak ister ki? sen ister misin bone? hayır istemezsin time stop atıp chain lightning çaktırmak yerine. bir baldur's gate dünyası oluşamaz o şekilde mmorpg'lerde.

d&d sistemlerinin crpg uyarlamaları beni o kadar saramıyor doğrusu konu/karakter vb harici, çünkü hesapların basitliği masaüstü için gerekli sadece. mmorpg'si de böyle olur ve karakter çeşitliliği gayet sınırlı olur kanaatindeyim..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
karakter çeşitliliği olsa zaten mmo larda dehşet olacak da o kadar kasıp yapacak adam yok, hep klasik, fighter, rogue, mage, ranger varsa yoksa aynı şeyler.

halbuki masaüstü versiyonlarda bunlar kendi içlerinde bir sürü kitlere ayrılıyorlar, sonracığıma prestige class olayı var sadece fr için 1500 den fazla pre. class var hatta, hepsi cidden farklı karakterler olabiliyor böylece. tabi bunu bilgisayara geçirmek kasış, yıllar sürer :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Mesaj tarihi:
Mmo ların kalıcı olması için firmaların para kazanması lazım. Mmo hastası yüzbinlerce powerplayer varken rp yi zorunlu kılan bir sistem geliştireceklerini sanmam.(benimde beklediğim bi oyun d&d ama bende rp den haz etmem :p)
Bir starwars fan ı olarak swg i aynı ümitlerle bekledim. Jabba için görev yapmak, tatooine in çöllerinde speeder kullanmak hatta ve hatta palpatine i görmek ! Ama bunlar bi oyunu kurtarmıyor.
Bi ara swg de her iki kişiden birisi biography sine ailesinin imperialler tarafından öldürüldüğü yazmıştı, forumlarda falan bunla ilgili birsürü geyik yapılmıştı. D&d daki biography lerin tek farkı imperialler yerine goblinler, orclar yada trollerin aileleri kat etmeleri olacaktır.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
Eğer 3.5 kurallarını birebir uygularlarsa olabilecek enn saçma mmorpg bu olur. Zaten D&D saçmalıklarla dolu bir sistem. MMORPG si daha da saçma olur. Etrafta 100lerce lvl20 adam görmek hiç de iç açıcı olmaz. Kısaca tam powerplay olur.
Bir de biyografi olayı çok doğru herkez ya yetim ya öksüz ya da ikisi birden olur. Yok babamı orclar kesti yok anama troller tecavüz etti. Yok ailemi kara şovalyerler biçti. Oyunda doğru dürüst aileden gelme oyuncu olmaz yaa. Hepsi küçük emrah mübarek.
Zaten bonecrusher ın dediği gibi bir oyun olması için çok elite bir oyuncu kitlesi lazım. Yoksa her mmorpg gibin powerplay olur çıakr buda.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
Ehe Jaan milletin hayalgücü seninki kadar kıstılıysa tabii herkesin anasını babasını troller orclar keser :)

Sam'e katılıyorum commonerlar konusunda, kimse başkalarının kahraman olduğu bir dünyada silik olmak istemez. Sims bence burda örnek verilemez çünkü sims de herkes sıradan halk.

Craft skillleri olmayacakmış galiba. Craft skillleri-featleri sonradan eklenebilir ama lvl 15 olan karakterinizin craftla ilgisi kalmaz. Eberron, High magic world diye geçen bir dünya demek ki her sandıktan +1 keen bastard çıkabilir. Yine de craft ın ayrı bir tadı var, hele ki spellcastersanız ve magical yapabiliyosanız.

Complete warriordan, blood and magic den prestige classlar olmazsa ben herhalde oynamam. Madem D&D online bana farklı bişeyler sunabilmeli.
Mesaj tarihi:
teşvik edilecek fikirler oyuna eklenirse, insanlar halk oynamayı seçebilir.
Bundan 10 yıl önce biri bana Sims'i veya Half-Life 2'yi felan tarif etse, hadi len derdim. Mümkün yani.
Mesaj tarihi:
Axedice arkadaşım canım benim sen benim hayal gücümün sınırlarını nasıl iki dakkada belirledin hayran kaldım sana. Hayır o zaman sen çok hayalperest oluyon galiba.

Bence ölünce kaybedilen şeyler çok olmalı. Yani bir süre sonra etrafta tonla lvl 20 adam görmek güzel olmaz. Lvl 20 olan adamı ölünce lvl 18 e düürecen aklı başına gelecek.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
acaba wizards,masaustune ayri kurallar featler,online oyuna ayri kurallar yada benzeri ozellikler mi getiricek ? eger ikisi paralel giderse online oyuna gore islenmis kurallari oynicaz demektir bu belki daha dengeli olabilir.
Mesaj tarihi:
...Yok babamı orclar kesti yok anama troller tecavüz etti....
Muhahahah cok guldum buna :D
-Adamlar soyluyorlar tartısmaya gerek yok bas programcıyla yapılan konusmada herıf dırek olarak soyledı bızım olayımız cok cesıtlı OZEL karakterler olusturabılecegınız (d&d sıstemınde)bır mmorpg en buyuk farkımız bu olucaktır...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
hakikaten ya!şöyle yaşayabilen fakat aslında gerçek olmadığını bildiğimiz ne biliim yani orada olmanın kaçmak kovalamak skill kastırmak olmadığı bir oyun olsa diye ümit ediyorum.yani aslında bu dünyadan kaçıp kahraman olmak değilde bu dünyadan sıkılıp günlük dertleri bir nebze azaltabilse gibi.yoksa yok şöyle yapta str artsın falan gibi sıkıntıların beni sarıpta stress olduktan sonra ne anlamı kalıyo ki.zaten bütün gün stresle geçiyor.[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...*
Mesaj tarihi:
Biz TÜRK milleti oyunu s sam gibi sadece kesme biçme için oynarız başımız sıkışmadıkça bu işleri yapmayız

Ayrıca bug buluruz
Speed Yaparız
Öyle bir speed yaparız ki gm ler yakalaymazlar (bkz. Nebula da öyle oluyor ya gm ler komutları bilmiyor ya da lamerden gm oluyor).
Bug fixlernir biz yenisini yaparız.
Editleriz bir bakarsınız lvl 36 Mage Tanrı ötesi adam avatar olmadan tanrı ları geçmiş.
Dupe larız Unicorn dan ve nightmare den çiftlik yaparız sahip olduğumuz kale ötesi şey altından olur ve adam kesilebilecek bir şehre inanılmaz yakın olur hatta düşünün İnsan şehrinin yanında bir orc camp güzel mi?
Şimdilik aklıma başka abilitylerimiz gelmiyor[signature][hline]askerlerinle fahişelerin yerini değiştir öküzbaş alyon, boynuzlu olduğundan sana fahişe kumandanlığı yaraşır

Mesaj tarihi:
Screamer ole seyler parali serverlarda o kadar kolay değil.Nebula ya benzetme yani....Gene de yapilamaz değil(bkz.lineage2)ama sen ben yapamayis kolay kolay:)hem zaten ole parali oyunlarda ole bug bulcam dupe yapcam die kasmassin
Mesaj tarihi:
2 msg üstte bahsedilen şeyleri sadece turkler yapmıyor. Gidin bakın her mmo da var bu kesim insanlar. Ve turk uo serverlarından daha çoklar. Diğer mmo larda herkesin adil ve iyi olduğunu düşünüyorsanız daha önce hiç mmo oynamamışsınız demektir.

P.S: Turkiyeden belli bi ücret vererek mmo oynayan insanların %99 u kaliteli, dürüst, iyi ve adil insanlar. 2 msg üstte bahsedilen farazi işlerden hiçbirisini bi turk un yaptığını görmedim.[signature][hline]Even a Jedi could LD.
Mesaj tarihi:
ewt muho zaten biliorum da nbl daki turklere benzemez parali mmorpg oynayan turkler..yoksa cok war yabanci ole tip

[Bu mesaj Bloodscalp tarafından 06 Mayıs 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 11 Aralık 2003 09:01 tarihinde demiş ki:
kitaplardaki tüm featleri, yaratıkları ve classları dahil ederlerse,
morrowind grafikleriyle uo tarzı bir oyun yaparlarsa,
hack and slashdan çok, canlı bir dünya yaratırlarsa,

şahane bir oyun olur..

Mesela canlı bir dünyada tüccarlar ve halk, büyücülerden fazla olacaktır..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."

Aynen kardeşim işte bence büyücü olmak starwarsta jedi olmak kadar zor birşey olmalı yani olsanda milletin önünde bak büyü yapiom die göstermemelisin
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 06 Mayıs 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Biz TÜRK milleti oyunu s sam gibi sadece kesme biçme için oynarız başımız sıkışmadıkça bu işleri yapmayız

Ayrıca bug buluruz
Speed Yaparız
Öyle bir speed yaparız ki gm ler yakalaymazlar (bkz. Nebula da öyle oluyor ya gm ler komutları bilmiyor ya da lamerden gm oluyor).

Hemde kardeşim ayrıca konuşurken kendi adına konuş ben bu dediklerini hayatta yapmam ve yapmayacağımda salak mıyım ben
Bug fixlernir biz yenisini yaparız.
Editleriz bir bakarsınız lvl 36 Mage Tanrı ötesi adam avatar olmadan tanrı ları geçmiş.
Dupe larız Unicorn dan ve nightmare den çiftlik yaparız sahip olduğumuz kale ötesi şey altından olur ve adam kesilebilecek bir şehre inanılmaz yakın olur hatta düşünün İnsan şehrinin yanında bir orc camp güzel mi?
Şimdilik aklıma başka abilitylerimiz gelmiyor
  • Yeni Oluştur...