Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 onu bilmem de çok pis bomba yapılır abi. nasıl patlatırlar bilmiyorum ama eğer yapabilirlerse fena patlar yani. umarım yapmazlar. hoş patlayacak bir çekirdeği, salacak bir nötron elektron gibimsisi yok gibi ama yine de tırstım ben. tamam de ayrı, sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Viktor said: cern dunyayi ele gecirecek, cern dunyayi ele gecirecek dedim dedim inanmadiniz bakin ne oldu simdi? http://ambivalen.files.wordpress.com/2011/09/okarin.jpg abi sen wow ciktikdan 1 sene sonra fena patlayacak diyen viktorsun tahminimce,demekki korkmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yoo ben ole bisi demedim, tbc topiginde hatalar duzeltilmezse patlar bu yazdim, duzelttiler wow un en efsane expansioni oldu sadfasfd tbc - check 3ds baticak - check move is yapmaz - check kinect yuzyilin sakasi - check vita tutmicak - check kotick gitar hiroyu batiricak - check projeksiyonlarim tutuyor genellikle asdfasfdfads, bi uninstall wizard diil yane edit: tortanici yazmadim soranlar icin, tortanicin baticagini forumun yigit bulutu spark haric cumle alem biliyordu zaten asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Nasıl trollenır bu baslık ya. Tanrı yalanmış yazsam sabaha 99 sayfa wotlarla döşeli bir başlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Tenekeadam said: Nasıl trollenır bu baslık ya. Tanrı yalanmış yazsam sabaha 99 sayfa wotlarla döşeli bir başlık olur. http://www.damnlol.com/i/dd90cc72bfda4984d720ecdaf18247de.jpg su sekilde yapiliyor, her seferinde is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 burning crusade başlığın o kadar isabetsiz ki, wowun en iyi dönemini çok komik eleştirip hala üstüne haklı görüyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 goruslerimi dogruladigin icin tesekkur ederim spark (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Spark o kadar kotu ki, viktor hakli gibi gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 harbi yav sanki "tiriviri mythin bu versiyonu daha dogru valla" diye yahudiye karsi kendini hakli sanan musluman gibi (bak simdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ben perma haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://canitbesaturdaynow.com/images/fpics/711/april_2_%20%28116%29__large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Saksı diiliz burda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Viktor said: cern dunyayi ele gecirecek, cern dunyayi ele gecirecek dedim dedim inanmadiniz bakin ne oldu simdi? http://i.imgur.com/uxph9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Cuce said: ..şu anda işimize yarıyacakk kadar denkleme dökmemizi sağlayan algoritmaya model diyoruz işte.. ..ama o zaman işe ayrıyodu kullanıyolardı işte şu yöntemin ne büyük bir yanılgı olduğunu anladıklarında suratlarındaki ifadeyi görmek istiyorum ya. günümüz bilim anlayışının nasıl bir çamura saplandığının resmidir bu algılayış şekli. gün gelipte bulduk anladık dedikleri herşeyin bir bug, istisna yada "artık" ve "atıl" durumlar olduğunu farkederlerse karşılarına geçip taşı yaşa sürter ve alın size enerji derim. allah ıslah etsin hepsini ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Abi en azindan su ciddi topigi trollemeyin. adamlar elektrik ve internetten sonraki en buyuk kesfi yapti. siz hala girgir samata. Tamam bi fikriniz olmayabilir ama guzelce soran arkadaslar var. az onlari ornek alin, olmezsiniz. Bide adamlar bugunku kesif icin onlarca yildir calisiyo. ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gene kablo gevşemiştir bi sakin olun yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 mani said: http://media.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/NTV%20Bilim/120704The-Large-Ha.jpg COMIC SANS IS THAT YOU ? ne bulduklarını bilmiyorum ama şu fontla verdiklerine göre gerçekten önemsiz bişi bulmuş olsalar gerek. ne bileyim, benim market alışveriş listem daha önemli görünüyor şu an. ne bulduklarına olan ilgimi o kadar yitirdim ki... cern'i kapatıp yer altı otoparkı yaparlarsa "durun" demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Modeller üzerinden varsayım yaparken gerçeğine kıyasla eksik sonuçlar elde edebilirsin tabi ki. Fakat bu modeller üzerinden çalışırken düzenli olarak bug veya istisnai sonuç elde edileceği manasına gelmiyor. O tasarımda istatistiki olarak yoğunlukla karşılaşılan sonuca en yakın şeyi üretmesi için tasarlanır o modeller zaten. İstisna üretmesi için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ulan 20bin yıl önce taşı taşı çarpıyoduk, şimdi protonu protona çarpıyoz. aylardır deney yapıyolar, sorsan bi ara sokakta esnaf çarpıştırıcısında deney yapmamışlardır, yaptım diyeni de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 illüminatinin işi dikkatli bakın göz var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 esnaflardan wall of death esnaf çarpıştırıcısının küçük esnafın senelerden beri iş yapamamasına rağmen nasıl batmadığını ortaya çıkartması bekleniyor. tanrının esnafı koruması durumunun açığa çıkması ekonomi için hayati önem arz ediyor. http://www.youtube.com/watch?v=jqK_0BbZGJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 şu 12 elemanı merak ettim ben ya asıl o anlatan videoda bahsedilen proton elektronlardan ayrı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Redeagle said: Modeller üzerinden varsayım yaparken gerçeğine kıyasla eksik sonuçlar elde edebilirsin tabi ki. Fakat bu modeller üzerinden çalışırken düzenli olarak bug veya istisnai sonuç elde edileceği manasına gelmiyor. O tasarımda istatistiki olarak yoğunlukla karşılaşılan sonuca en yakın şeyi üretmesi için tasarlanır o modeller zaten. İstisna üretmesi için değil. abi diyelimki aradığımız şey elma şekeri. isminin elma şekeri olduğunu bilmiyoruz ama. tatlı olduğunu. çubuğa takılı olduğunu ve sokakta satıldığını biliyoruz. çıkıyoruz aramaya. bi bakıyıruzki bulmuşuz. herşey uyuyor. bulduk oh be diyip yemeye başlıyoruz. ama bulduğumuz şey pamuk helva. nerde elma nın faydaları nerde pamuk helvanın zararları. bu örnekte tam olmadı. dene bilirki pamuk helvanın zararı görülüp yanlış yolda olunduğu anlaşılır ve başa dönülür. yani belki elma şekeri bulduk diye elmanın sapını bulacaklar. olmaz böyle yöntem çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 İyiki elektromanyetizmanın bulundugu yuzyılda bu arkadaşlar ortada yokmus, yoksa cep telefonları wireless hatta internet yalan olacaktı. Maxwell said: Aga bunu buldum ama ne isime yarayacak, veri transfer etsem depolayacak yerim yok.. salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kutlayalım o zaman http://www.youtube.com/watch?v=hicEFlBn6LE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar