Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Find Gear Swapping

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Özet:
said:
Blizzard has just posted a blog dealing with the issue of switching to high MF gear right before a kill. In the article five options are given and Blizzard will be looking for any and all feedback on the issue at hand. It should also be noted that with these they will also be looking at ways to add more MF bonuses to compensate for any changes.

Set a Magic Find Cap
Slowly Adjust Magic Find Over Time
Use your average MF% or your lowest MF% of the last 5 minutes
Zero-Out Your MF% for 3 Minutes After Swapping Gear
Gear Swapping Interacts with Nephalem Valor

wot için,
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5338426/Magic_Find_Gear_Swapping-03_07_2012
Sosyal ağlarda paylaş

-Set a Magic Find Cap
Cap acayip kötü olur, o kadar gear ayarladık, milyonlar döktük %300 buffsız mf, 30k dps yaptık. Cap gelirse direk gg.

-Slowly Adjust Magic Find Over Time
Bu olabilir, bu sürede valorda 5x yapılır sonra normal fullenmiş olarak kasılır.

-Use your average MF% or your lowest MF% of the last 5 minutes
Bu da olabilir ama bunun kontrol saniyelerini keşfedip illa bir yolu bulup sömüren botlar falan çıkar piyasaya.

-Zero-Out Your MF% for 3 Minutes After Swapping Gear
Bu da olabilir ama yanlışlıkla birşey değiştim diye 3 dakika debuff yiyenler çok ağlar zırlar.

-Gear Swapping Interacts with Nephalem Valor
Özellikle grup oyunlarında çok küdrettirir bu, sürekli birinin valoru silinir durur, kavga çıkar. Zaten biraz ağır bir ceza olur direk valor silmek.

En temizi 2. şık ya, yavaş yaval artsın işte MF.
Sosyal ağlarda paylaş

bu blizzard ne üç kağıtçı firmaya. oyun çıkalı 1.5 ay oldu resmen herşeyi kısmaya çalışıolar.

böyle kafada oyun yapıcaksan yapma abi. rezil ettin yani.. pvp de neler saçmalıcaklar bilmiorum ama bir 60 euro daha verecek değilim.

oyun amacından sapmaya başladı..
Sosyal ağlarda paylaş

MF seti değiştirmek MF affix'inin özüne aykırı bir şey. MF topluyorsan defans ya da damage'tan feragat etmen lazım, aksi takdirde iki item arasında "bunda daha çok hasarım oluyor ama bunda MF var" diye seçim yapma durumu ortadan kalkıyor. Herkes 300+ MF'le dolaşmış gibi oluyor. Oyuncuları hiçbir yetenek istemeyen, sıkıcı bir işi yapmaya iten aptal bir olay. Düzeltimesi gerekiyordu, düzeltiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

BOK gibi öneriler, kusura bakmayın da.
Üç beş beceriksiz son saniye set değiştiremiyor diye ben niye MF'mi nerfleteyim ya.

Öyle deme ama meleeyim 3rd party/macro vs kullanmıyorum normalde ölmiyiceğim packlara aman mf çekeyim derken ölebiliyorum dolayısı ile sinir oluyorum range rahatlığı yok ki genelde mf gearında resist vs yok dönüp çakip dömeştirebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...