mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Valla ilk 3-5 oyun zaten kaos komedi olur..eger Siege attack/defend mapleri de varsa hele ohooo...cephe savasi eglenceli olabilir. Screenshotlar goruyorum 25k+ uniteli multi battle zorlayanlar falan olmus heueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 iyi güzelde grafiği ne yapacaksınız şu oyunda? ilk romu o grafikle bile oynarken? şunu derseniz, o kadar sistem istemesine rağmen, tok dövüş hissini alamıyorum, birimler arazide kayboluyor ona doğru derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Grafiklerde bir halt var ya...oradan not kirarim yani, kafasina gore performans kalite veriyor...ayni sistemi olan 2 insan farkli sonuc aliyor falan. SLI desteklemiyor su haliyle mesela..iste patch match adam etsinler 1 haftaya (aya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya grafikler orgazmik extreme yapamadığım halde, ilk rome'u daha geçen gün oynadım ve sabahladım böyle gözlerim kapanana kadar oynadım ki naval battle filan birşey yok. bu oyunda da gerileme değil de ilerleme görüyorum genel olarak, belki gözüme çarpmayan şey görürüm ama şu ana kadar genel olarak gayet iyi. medieval2'den beri en çok saran total war oldu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam, o konuda problem Shogun2 ile kiyaslayinca ortaya cikiyor sanki, ha ama Shogun2 ilk ciktiginda oynamadim benzer durumlar varmiydi bilemiyorum. Edit: Bu arada benim elestirdigim savas esnasinda performans dususundan ziyade, Strateji haritasinda, garip garip fps dususleri..560ti(2gb) ile low settingde bile oluyor. Yoksa savasta bu ekran karti ile zaten cok birsey beklemem..eyecandy der, zoom out edip savasa bakarim. Saat/Hava sartlari, ozellikle gece falan baya guzel bence...simdilik Ultra ile Very High arasi bir kirma yaptim oyle takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 enteresan, bende o tarz rastgele fps düşüşü olmuyor hiç. unit detail extreme, geri kalanlar very high veya ultra'da. stratejik harita bayağı rahat. askerlere yakınlaştırınca gene rahat. hatta enteresan bir şekilde empire'da daha çok kasılıyordu benim makine o abartılmış ssao vs'den ötürü sanırım. olabilir yani karta özel bir durum da, illa ki yama/sürücü vs birşeyler çıkacaktır. ben kendi deneyimime göre konuştum elbette. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 türkçe oynayan kaç kişi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ha iyi dedin, dun gece merak ettim TUrkce nasil acaba diye, dil secenegini degistirdigin anda 1.5gb indiriyor. Sonra dedim Ingilizceye geri doneyim, hop bir daha indirdi 1.5gb. Uzerine yaziyor meret haber ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: Sirat said: 1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi. minimap üzerinde "forces" düğmesi var, ona basınca bir pencere açılıyor ordu, filo, ajan vs'nin listelendiği. yalnız başlangıç filosuyla troop transportlara dalınca autoresolve ile 20 adam kaybedip bütün filolarını yokediyorum, manuel savaş yapınca onlar gemi kaybetmeden ben yokoluyorum lol. autobattle yapmak da istemiyorum ama kararsız kaldım ahah ehu norak :)-D Hmm saol bunu bi deneyeyim eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Feamer said: türkçe oynayan kaç kişi var? Ben Türkçe oynuyorum, iyi fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 aralda pepsi kodu işliyo mu hala ? [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pepsi kodu diğer şeylerde işliyor, aralda da işliyordur her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Advisiorları animated yapmasalardı keşke. So much uncanny valley. Ya oyun böyle düzgün çalıştığında çok güzelde illa bi problem çıkarıyor. Bende grafik sıkıntısı olmadı hiç ama böyle ai fln harbi mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Facebook'ta post çıktılar cuma update gelecekmiş felan. https://www.facebook.com/TotalWar bakalım biraz düzeltsinler daha güzel olsun. Türkçe oynuyorum ben de bu arada, şu %+n nedir abi ya iyi mi kötü mü bilmeden gidiyorum bazen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 80 sayfa okuyamadım, oyun ıyımı alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 jowu said: şu %+n nedir abi ya iyi mi kötü mü bilmeden gidiyorum bazen eheh onu bende anlamadım, ingilizce de neydi üşendim bakmaya görsellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Feamer said: iyi güzelde grafiği ne yapacaksınız şu oyunda? ilk romu o grafikle bile oynarken? şunu derseniz, o kadar sistem istemesine rağmen, tok dövüş hissini alamıyorum, birimler arazide kayboluyor ona doğru derim onu diyorum işte, motor derken grafik motoruyla bi derdim yok, oyun motoru nanay, umaraım bu "heavly modified" ibaresi biraz gercektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 mono said: Ha iyi dedin, dun gece merak ettim TUrkce nasil acaba diye, dil secenegini degistirdigin anda 1.5gb indiriyor. Sonra dedim Ingilizceye geri doneyim, hop bir daha indirdi 1.5gb. Uzerine yaziyor meret haber ola. ahha sunu yasadim. bir bakayim turkce nasil olmus diye 1 gb bisiler cekti.sonra tekrar eng donerken tekrar 1 gb cekti, cok tuketti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ya unitler çok çabuk route olmuyor mu? Hani çok seri dönüp kaçıyorlar. Daha yarısı bile ölmeden bi anda ordunun yarısı kaçmaya başlıyor. 2 dakka daha dursalar kazanacaz halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bir garip savaş replayim: http://www.4shared.com/rar/q0EkvT0B/rom2rply.html UsersUsernameAppDataRoamingThe Creative AssemblyRome2replays autosave dosyası gerekli mi bilmiyorum onuda koydum içine, gerekli olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Ben iceni ile başladım ama teknolojiyi ögrenmeme rağmen harbour yapamıyorum hiç bir yere kaldım balıkçı gemilileriyle saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Oyun geldi şimdi bu dlc nasıl ekleniyor? oyun cdkey i harici birşey yok birileri pakedin içinde demiş ama bende çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahah, olm iki dakka dursanıza hemen gidiyonuz. dursanız cok güzel olucak halbuki. ordu tasımak icin diyosan, ordular gemiye ihtiyac duymuyo deniz gecmek icina artık, direk gecebiliyolar deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bombilo said: 80 sayfa okuyamadım, oyun ıyımı alalım mı? Medieval 2 nin yanına bile yaklaşamıyor bana göre, beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 said: At Creative Assembly we are very pleased with the response to ROME II, with hundreds of thousands of players enjoying the game so far AHAahha ulen kufur resmen su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar