Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ya grafikler orgazmik extreme yapamadığım halde, ilk rome'u daha geçen gün oynadım ve sabahladım böyle gözlerim kapanana kadar oynadım ki naval battle filan birşey yok. bu oyunda da gerileme değil de ilerleme görüyorum genel olarak, belki gözüme çarpmayan şey görürüm ama şu ana kadar genel olarak gayet iyi.

medieval2'den beri en çok saran total war oldu beni.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, o konuda problem Shogun2 ile kiyaslayinca ortaya cikiyor sanki, ha ama Shogun2 ilk ciktiginda oynamadim benzer durumlar varmiydi bilemiyorum.

Edit: Bu arada benim elestirdigim savas esnasinda performans dususundan ziyade, Strateji haritasinda, garip garip fps dususleri..560ti(2gb) ile low settingde bile oluyor. Yoksa savasta bu ekran karti ile zaten cok birsey beklemem..eyecandy der, zoom out edip savasa bakarim. Saat/Hava sartlari, ozellikle gece falan baya guzel bence...simdilik Ultra ile Very High arasi bir kirma yaptim oyle takiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan, bende o tarz rastgele fps düşüşü olmuyor hiç. unit detail extreme, geri kalanlar very high veya ultra'da. stratejik harita bayağı rahat. askerlere yakınlaştırınca gene rahat. hatta enteresan bir şekilde empire'da daha çok kasılıyordu benim makine o abartılmış ssao vs'den ötürü sanırım.

olabilir yani karta özel bir durum da, illa ki yama/sürücü vs birşeyler çıkacaktır. ben kendi deneyimime göre konuştum elbette. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Sirat said:

1) Generalleri gorebildigimiz bi ekran var, peki spy, champion vsvs yi gorebildigimiz bi ekran yok mu? Nerden bilecem assasin nerede kaldı, bi generali secip tek tek next diyebiliyoruz ama sankı daha kısa bi yolu olmalı diğer TW lerde oldugu gibi.

minimap üzerinde "forces" düğmesi var, ona basınca bir pencere açılıyor ordu, filo, ajan vs'nin listelendiği.

yalnız başlangıç filosuyla troop transportlara dalınca autoresolve ile 20 adam kaybedip bütün filolarını yokediyorum, manuel savaş yapınca onlar gemi kaybetmeden ben yokoluyorum lol. autobattle yapmak da istemiyorum ama kararsız kaldım ahah

ehu norak :)-D

Hmm saol bunu bi deneyeyim eve gidince
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

iyi güzelde grafiği ne yapacaksınız şu oyunda? ilk romu o grafikle bile oynarken?

şunu derseniz, o kadar sistem istemesine rağmen, tok dövüş hissini alamıyorum, birimler arazide kayboluyor ona doğru derim

onu diyorum işte, motor derken grafik motoruyla bi derdim yok, oyun motoru nanay, umaraım bu "heavly modified" ibaresi biraz gercektir.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Ha iyi dedin, dun gece merak ettim TUrkce nasil acaba diye, dil secenegini degistirdigin anda 1.5gb indiriyor. Sonra dedim Ingilizceye geri doneyim, hop bir daha indirdi 1.5gb. Uzerine yaziyor meret haber ola.

ahha sunu yasadim. bir bakayim turkce nasil olmus diye 1 gb bisiler cekti.sonra tekrar eng donerken tekrar 1 gb cekti, cok tuketti ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...