pronoit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 tatli bir heyecan sardı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sorieno said: Salı günü oyun mu çıkar gerçekten. salı günü oyun alemi için sinemanın cuması gibi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bu sefer kararlıyım bütün savaşları bizzat kendim yöneteceğim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Satış rakamı kaç olur acaba tr'de?? Ekşi de falan herkes sipariş vermiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bende onu merak ediyorum aral da halen stok da var diyor. Acaba kaç adet sattı şimdiye kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ben zaten eskiden beri en ufak isyancılara, haydutlara kadar elle yönetiyordum ama işte rtw oynadım bu hafta, her turn'de 2-3 peasant sürüsü fırlıyor sağdan soldan. bir yerden sonra bıraktım kendi hallerine, kırk haramiler sardı bütün imparatorluğu. artık öyle olmayacak ama sanırım neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Law said: Bu sefer kararlıyım bütün savaşları bizzat kendim yöneteceğim :). Şunun için achievement var zaten yanlış anımsamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=frXO0KerbfI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y8KU1qBBSx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 büyük emek var cidden, shogun ve empire'dakinden kat kat fazla burada birim çeşitliliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Ekran kartının son güncellemesinide yaptım, huşu içinde bekliyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aslında, savaşırken bir birimin gözünden kayıt alsa, sonra savaşı onun gözünden de izlesek güzel olmaz mı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 birim ölürse/rout/shatter olursa? :p ama kamera kaydı yapılıyordur umarım eski oyunlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aral gene kutunun icine etmeyi becermis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 aynen ya, arkaya yaz işte aral diye yeter. ama yok illede kutunun abidik gubidik yerlerine BİLMEMKAÇ YILININ EN İYİ OYUNU ÇOK KUĞUL OYUN ELEŞTİRMENLER KİNK SEÇTİ EHE EHE yazacaklar. acaba kaç kişi EHE KUTUSUNDA ÇOK İYİ OYUN SEÇMİŞLER BUNU YAZIYO diye alıyodur merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 cidden bravo, dev gibi kaplamışlar bir de meh. :/ http://www.gameformule.nl/images/webshop_pics/groot/27237.jpg şunun üstünü grafitiyle kaplamışlar adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Aral açınca resimleri, plastiği, cdleri başka yönlere dağılan kutu yapmayı bıraksın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o kutunun kapağını birleştiren yere koydukları parlak şeyden vazgeçsinler. kaç oyun kutum tam çıkaramadığım için berbat halde şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Fr-XIwbxaW8 Orjinal kapakta da aynı ibareler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bir gece önceden oynamaya başlama "ihtimalini sevdim" diyerekten torentlere bakınıyorum ama tık yok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://stayforevercrossfit.com/wp-content/uploads/2013/03/braveheart-hold-original.jpg dayanın son düzlüğe girdik dvdsi gelen varmı Araldan? yoksa bugünmü verecekler kargoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 saat 11, tam bir gün var diyor steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Salı saat 10:00'da aktive olacakmış Türkiye saatiyle. CET 09:00 diyor, burada 10:00'a tekabül etmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar