Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 vaaay, eyvallah. güzel teklifmiş, dolar uçunca pahalandı ama herhalde, şogun2 62 lira filandı ilk çıktığında. :/ evet herhalde bunu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 um..turkiye'de baya seviliyor bu seri buyuk ihtimal kisikli stoklari vardir gene ve oyunu gondermeleri uzun sure alabilir.bunuda dusunmek gerek.fiyat cok iyi ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 pre-order şimdi versem çıktığında hemen göndemeyebilirler mi diyorsun? tam alacakken içime kurt düşürdün şimdi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 FM gibi bunu da kutulu almak lazım. türkçe oyun yapanlara tam destek... ben DnR'dan sipariş verdim. diablo ve fm2013'ü de ordan ön sipariş yapmıştım. çıktığı gün kargoladılar. artık eskisi gibi stok sıkıntısı olacağını sanmıyorum. bence alın derim.. 4 taksit yapın benım gibi peşin almayın oyun cıkana kadar ödersiniz.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 abi daha çok var ya pre-order etmek için bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 6 lira daha indirim için uğraşmak istiyorsanız. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 onu ön sipariş yaptıktan sonra gördüm deli oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ne grafikler etkiliyor beni başka bişi adam gibi AI istiyorum büyük ihtimal olmucak ama kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ana haritada başarılı ai olsun, ticaret politika buluşlar vs dengeli ve zevkli olsun bana yeter, savaşları oto geçiyorum zaten ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sam said: pre-order şimdi versem çıktığında hemen göndemeyebilirler mi diyorsun? tam alacakken içime kurt düşürdün şimdi. (:P) evet aral'a hic guvenemiyorum ben.1990 oncesi tedarik zinciri yontemini kullandiklarindan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sam said: pre-order şimdi versem çıktığında hemen göndemeyebilirler mi diyorsun? tam alacakken içime kurt düşürdün şimdi. (:P) istanbul içinde teslim alabilecek tanıdığın varsa sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hmm zor ya, daha pahalıya patlar bana kargolanması, kargocuya gitmesi vs derken. ilk çıkış gününde warhammer online almıştım aral'dan sorun olmamıştı. neyse 31 temmuz'a kadar var indirim şansı, şimdiden parayı yatırmak mantıksız zaten. bekleyip düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yarına kadar greenmangaming de %25 indirimi var: GMG25-BAWQB-8UQWG 44.97$ oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_zQIFpmdPDc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu oyunda yapay zeka sıçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 cleo trailer (tu) vay be, 10 yıl geçti tam ama deliver edecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Abooo o trailer ne öyle, şu 44$lık linkten alsammıki hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Düşünmeyin alın şu oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu customize legions un detaylı bir açıklaması var mı? generaller gibi trait falanda veriliyor artık legionlar exp. kazandıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bu campaign map te multi oynayabilecekmiyiz turn based olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bildiğim kadarıyla olacak o. Biz MMO modunda oynamayı düşünüyoruz açıkçası 4-5 kişilik bir ekip. Herkesin bir faction'ı yönetecek. -Fix saatler arası oynanacak (Herkes örneğin 2100-2400 arası online olacak) -Turn'ler için zaman limiti konacak (max 3 dk) -Battle time için limit olacak (max 10 dk) -Zaman dilimleri içerisinde (mesela 10 gün) en fazla region'a sahip olan Rusları kapacak. Şimdiden 3 kişi ittifak kurup bir kişiye oyunun başında girerek topraklarını MASA BAŞINDA PEŞKEŞ ÇEKMEK istiyoruz. En sonunda da birimize vassal bağlayacağız ve biz oynarken sadece Peasant basarak tarımla uğraşacak, vergilerini de bize verecek. Böyle hayallerimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Savaş işi nasıl oluyor ki o zaman? Mesela herkes toplandı turn turn oynanıyor. Bir eleman alakasız başka bir factionla savaşa girdi. Diğer insanlar yemek yemeye mi gidiyor o sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bir fikrim yok. Ama olması gereken herkesin savaş zamanını birlikte oynatmalı oyun. Yani Player1-AI Player2-Player3 Player4-Player5 Savaşları hep aynı anda başlayacak şekilde queue edilmeli eğer böyle bir sisteme izin veriyorsa oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Shogun 2'nin multiplayer campaigninde bir oyuncu yapay zeka ile savaşırken, birimlerinin bir kısmının kontrolünü diğer oyuncuya verebiliyordu. Bunda da öyle olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar