sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://www.bobiler.org/kavram_kargasasi_m241763n avvvvvvvvvv........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 orjinalini bilmiyordum da http://www.youtube.com/watch?v=BwBkG6YZ_G4 fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 İbretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 baştaki yınıyokafam yanıyo tam bir nokia telefonlardaki android ses gibi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 gaffam yaniyo gafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Şunları görünce çocuktan soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 öl alm. yağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu çocuk 20 sene sonra bir gün evlenicek, çocuk sahibi olucak. sonra bir gün çocuklarından bir tanesi internette bu videoyu bulucak ve babalarının ne kadar mal bir insan olduğunu görüp ibret alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulan ne cool adamlarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bobiler komik bir site değil ya. ya da bana ulaşan linkleri hep dandiklikten ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 amma abartmışınız lan anne bak kendi mezarımı kendim kazdım, kendimi teselli ettim temalı photoshoplardan 100 kat falan daha sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Laorx said: bu çocuk 20 sene sonra bir gün evlenicek, çocuk sahibi olucak. sonra bir gün çocuklarından bir tanesi internette bu videoyu bulucak ve babalarının ne kadar mal bir insan olduğunu görüp ibret alıcak. abi düşündüm de, sene 2055 falan. bu adamın çocuğu olmuşsunuz. insanoğlu evrenler arası time travel yapıyor. solucan delikleri otoyol olmuş. uzayda bilmem kaç ışıkhızında iletim dalgaları bulunmuş. siz de air süspansiyonlu yatağınızda, beyin dalgaları ile sörf yapıyorsunuz. olm ahaha xdx çok komik diye birşey yolluyor biri. bi giriyorsunuz babanız 12. yüzyıl efektiyle; yaniyo gafam yaniyo, gafam yanıyo anne gafam yaniyo.. diyor. aboovv. uzayın dibine çöker lan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Çocuk işte beklentileriniz nedir anlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi en azından çocuk zararsız. evet mal falan ama zararsız. ergenliği de sakin geçer bunun, topluma zararı olmaz. çöpçü dayılara efelenmez, kemer çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ad3m said: Çocuk işte beklentileriniz nedir anlıyamadım aynen ya eglenmis cocuk iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 çocuğun gafası yanıyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Saf gürbüz bi çocuk. Sevimli hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar