sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://www.bobiler.org/kavram_kargasasi_m241763n avvvvvvvvvv........
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 orjinalini bilmiyordum da http://www.youtube.com/watch?v=BwBkG6YZ_G4 fenaymış
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 baştaki yınıyokafam yanıyo tam bir nokia telefonlardaki android ses gibi değil mi
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Şunları görünce çocuktan soğuyorum.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bu çocuk 20 sene sonra bir gün evlenicek, çocuk sahibi olucak. sonra bir gün çocuklarından bir tanesi internette bu videoyu bulucak ve babalarının ne kadar mal bir insan olduğunu görüp ibret alıcak.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 bobiler komik bir site değil ya. ya da bana ulaşan linkleri hep dandiklikten ölüyor.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 amma abartmışınız lan anne bak kendi mezarımı kendim kazdım, kendimi teselli ettim temalı photoshoplardan 100 kat falan daha sempatik
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Laorx said: bu çocuk 20 sene sonra bir gün evlenicek, çocuk sahibi olucak. sonra bir gün çocuklarından bir tanesi internette bu videoyu bulucak ve babalarının ne kadar mal bir insan olduğunu görüp ibret alıcak. abi düşündüm de, sene 2055 falan. bu adamın çocuğu olmuşsunuz. insanoğlu evrenler arası time travel yapıyor. solucan delikleri otoyol olmuş. uzayda bilmem kaç ışıkhızında iletim dalgaları bulunmuş. siz de air süspansiyonlu yatağınızda, beyin dalgaları ile sörf yapıyorsunuz. olm ahaha xdx çok komik diye birşey yolluyor biri. bi giriyorsunuz babanız 12. yüzyıl efektiyle; yaniyo gafam yaniyo, gafam yanıyo anne gafam yaniyo.. diyor. aboovv. uzayın dibine çöker lan insan.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Çocuk işte beklentileriniz nedir anlıyamadım
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi en azından çocuk zararsız. evet mal falan ama zararsız. ergenliği de sakin geçer bunun, topluma zararı olmaz. çöpçü dayılara efelenmez, kemer çekmez.
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ad3m said: Çocuk işte beklentileriniz nedir anlıyamadım aynen ya eglenmis cocuk iste sdf
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Saf gürbüz bi çocuk. Sevimli hatta.
Öne çıkan mesajlar