fizban Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hulk zenit'te kalmak istemediğini açıklçadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Galatasaray'a gelsin, ama uçta oynatırız, 4-4-2'de kanada uymaz. Umut'la Burak'la Elmander'le rekabetten korkmuyosa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 http://live.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/liverpoollu-oyunculardan-gizli-hastane-ziyaretiSXHBQ307016SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_al&utm_medium=twitterfeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 "12-12-12 tarihinde yapılan İtalya Kupası maçında Cagliari ile mücadele eden Juve'yi galibiyete taşıyan golü, 12 numaralı formayı giyen oyuncu Sebastian Giovinco, maçın ikinci yarısının 12'nci dakikasında kaydetti. Üstelik bu gol oyuncunun Juve formasıyla kaydettiği 12'nci golü oldu." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bu mesajı 12 kişiye gönder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 pepe katır gibi tepti http://www.sporxtv.com/futbol/ispanya/pepe-katir-gibi-teptiSXTVQ40806SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Aston Villa'lıların bildiğiniz gibi 19. dakika şovu var. Futbola ara vermek zorunda kalan Petrov'un forma numarası ve her maçın 19. dakikasında, dakika boyunca alkışlanıyor. Biraz önce Anfield'da bütün Liverpool taraftarları 19. dakika da alkışlamaya başladılar. Mükemmel bir görüntüydü. Bizde deplasmana gelen taraftar böyle yapsa, ev sahibi ıslıklar yuhalar. Evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Drogba > Juventus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Corinthians çok feci tokatladı Chelsea'yi, Dünya Kulüpler Şampiyonu oldu. DÜNYANIN EN İYİ KULÜP TAKIMI şuan kağıt üzerinde mantıken asfsdfds Adamlar 3 aydır hırs yapmışlardı bu maça kasıyorlardı ama belliydi böyle olacağı. 90'da Torres'in kaçırdığı da, böyle zamanlardan sonra açıp adamın eski videolarını izliyorum daha da kahroluyorum. Batuhan kaçırmazdı o pozisyonu öyle diyelim. Batuhan kaçırsaydı da Türkiye'de daha takım bile bulamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Torres-Falcao takası konuşuluyormuş kulislerde, Abramoviç başgan basacakmış parayı iyi de yapar valla hem Torreste belki kendine gelir yuvaya dönünce, bi de Drogba dönsün lan Avrupaya o adamda çok iş var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Swensea deplasmanda spurs'u resmen eziyor. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 atletico barcayi eziyo, possessioni da birakmadilar, atak da yaptirmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 atti falcao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 falcao futbolun tanrisi ise, messi ancak onun kulu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 haehea o kadarda diil messi tanriysa falcao peygamber olur anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 oha efsane atti adriano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Abi Falcao cidden Messi'den daha iyi bir futbolcu, hatta şuan eminim Cavani ile birlikte yaşayan en iyileri ama işte popüler takımlarda, popüler PR çalışmaları içinde olamayınca adamlar onlar kadar goygoycuları olmuyor. Falcao cidden apayrı bir adam, konuşmayın ve tapın sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 busquets attı 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 valla falcao yeni yeni world class arasinda yer ediniyo. messiye kac senedir 4lu 5li pressler uygulaniyo, senelerdir de acmasini biliyo. kirmadigi rekor da kalmadi zaten. kesinklikle pr calismasi diil adam :) ama falcaoyu ibrahimovicle birlikte en iyi forvete koyarim. efektiflik olarak falcao, egzantriklik olarak zlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 barcelona şampiyonluk kutlamasına başlasın artık real de yine puan kaybetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Populere camur her yerde masallah. Lebron jordandan iyi yeminle sirf pr vidiguki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ben de tam sunu dusunmustum bu sabah. jordan'in en ihtisamli zamanlarinda kucuktum degerini anlayamamistim ama messi'nin kariyerini bastan sona izledigim icin baya sansli hissediyorum kendimi. maradona, pele vs.. gibi senelerce anlatilacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Adamların defansif ortasahasi bizim forvetlerden daha teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 adamlarin defansi, hatta nerdeyse kalecisi bile daha teknik malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 El-Barto said: ben de tam sunu dusunmustum bu sabah. jordan'in en ihtisamli zamanlarinda kucuktum degerini anlayamamistim ama messi'nin kariyerini bastan sona izledigim icin baya sansli hissediyorum kendimi. maradona, pele vs.. gibi senelerce anlatilacak adam. Falcao'u anlatın oğlum, Gerrard'ı anlatın, Cavani'yi, İbo'yu anlatın... arkasına 3-4 iyi adam alıp ahkam kesenleri değil. Çok özlüyoruz Ronaldinho reyiz, erkenden bırakmasaydın futbolu keşke :( Hepsinden iyiydin de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar