fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 +15 tüfekle atladı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 en sevdigi sey zaten fakire fukaraya atlamak. bu arada nefr de grandmaster baba olmus. gencleri egitiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yaw böyle eventler için bir reminder vs birşey yapın kaçırıyoruz sessiz sedasız olup bitiyor eventler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 her sayfanın tepesinde sticky topic gibi "haftanın/ayın buluşma/eventleri" diye bi hatırlatma olsa bile insanlar bakmaz birkaçından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ben buraya senede bir kere girip, bakalım bu sene neleri kaçırmışım diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 O da senin ayıbın asosyal seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 eylülde bidahaydı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 abi kharon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hadi tekrar yapın bende geliyim. Görmemişim ben bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 hadi tekrar yapın bende geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Hava bok olmadan once mangala varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 yurtdisina gitmeden varim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Zegna said: bkz : dogum gunu partisi Herneyse efendim konuya girelim hemen, soyle guzel bir paticik organizasyonu yapmayı dusunuyorum, en kalabalık olanından. tarihi gunu gelecek olan herkesle ortak kararlaştırırız. ha ne yapalım derseniz, cok saglam bir paintball macın ardından, istek olursa atv ler ile dag tas toz icinde gezmece, ardından size ellerime mangal yapacagım ve karnınızı doyuracagım.icki de ayarlarız, tum bunlar icin cok şukela fiyatlar alacagım. (azmo gelirse doyuramam, cons picide gelmesin) şimdi isteselerde istemeselerde ankaradan gelecek olan patileri bi acıklıyayım. gelmezlerse banhammer ltd şti ile tanısacaklar :D absolut senko kharon pascal nouman wastyrx bonec copry aklıma gelmedi daha yazacagım. paticik uyesı olmayan arkadaslarınızı fılan da cagırabilirsiniz, cunku aklımdaki kan govdeyi goturecek kadar kalabalık 20 vs 20 gibi bir, attack defence ya da capture the flag oyunu var. onun dısında istanbuldan gelmek isteyen olursa hbr filan versin kalacak yer dusunelim. şu da oynayacagımız saha. http://www.youtube.com/watch?v=Ks3gZgsx_Vk&feature=player_embedded imamizer said: O zaman şuradaki anketi dolduralım en çok katılım hangi tarih onu belirleyelim. Hem sayımızda aşağı yukarı belli olsun ki zegna'da ona göre event ayarlasın. O zaman zegna'yi durtme zamanimiz gelmis. Telefondan yazdigim icin quote'i kisaltamadim neyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 8v8 16 kişi garanti vermeden yapmam organizasyon.. fabrika sahasında oynamak istiyorum bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 KHaRoN said: Hava bok olmadan once mangala varim aynen mangal. paintball icin cok yasliyim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Vize haftasına denk gelmediği sürece %100 atlayıp gelme garantisi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 2-3 haftada bir haftasonu şehir dışında oluyorum. Tarihi önceden belirlersek kesin katılırım. Hadi katılımcı çıksın da fabrika atalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 katılımcı çıkar bence ya bi niyetlensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 mangala ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 fabrikaya adam lazım ama gelmişken iki sıkın tüftüf nolacak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kardeş sen kimsin afedersin? ben yıllardır burda takılırım. iki tane madalyam var ama seni ilk kez duyuyorum. bi' anlat meramını. ona göre bakarız geliriz arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 benim de madalyam var o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 havalar sicmadan yapalim beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 what is your event? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 "Event". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar