lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Asus ile birlikte geliştiriliyor ve 4.1 Jelly Bean birlikte çıkıyor. Çıkış fiyatı 199$ ve temmuz ortasında marketlerdeymiş. http://oi49.tinypic.com/2450y2g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fiyat güzel fakat surfaceden sonra böyle tasarım mı olur diyip bir kaçasım gelmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uu beybi edit: dedim ama biraz araştırınca çok sevemedim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben sevdim genel olarak aleti. gerci alsam ms in tabletini beklerim bi nasi olmus diye bakarim, productivity anlaminda daha iyi gorunuyo o. ama fiyat o kadar iyi ki, ipad in yaninda sakiz parasi. al dursun yani bi kosede, kuran gibi as dursun yani. fiyat da adamlar dovmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 dijital fotoğraf çerçevesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fiyat o kadar iyi ki.. bu fiyata getirtebilirsem alırım anında. gerçi bunda da stok yetiştiremezler -nasılsa artık, ulan satacağın rakam belli, tahmini satış adedini falan hesaplamıyor musun hiç?- ekim kasım falan gibi ancak alınır duruma gelir. o zaman da bundan daha iyisi bu fiyata çıkar. onda da aynısı geçerli olduğu için hiçbirisini almamış oluyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 su an pre order yapinca 2-3 hafta icinde geliyomus adresine. eger US, Canada and Australia icindeysen. seytan durtuyo beni su an cok feci, kendimi tutuyorum. en ufak bi sebep gorsem alacak direkt atlicam o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu kadar ucuz olması bir sebep değil mi? kitap, pdf okumaya bile alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 nook reader var kitap vs icin :) salonda web de browsing yaparken iyi bi tek o sebep geliyo aklima. ama iste cok kucuk browsing se telefonla hallediyorum zaten, biraz uzunsa mac air zaten pratik tablet gibi o anlamda. aldiktan sonra pisman olurum diye korkuyorum su an. sebebim yok kahretsin euheuehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eve gelen eşe dosta verirsin tuvalete koyarsın. angry bird oynarsın uzun süren wc seanslarında arkadaşının kafasına atarsın "al şu anayasayı oku" dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 peh aldim az once. gerci daha pahaliya geldi au oldugu icin, bakalim gelince yorum yazarim. bir iki kullanim alani geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fiyat iyi ama o kadar über ucuz değil, çinliler aynı seviye donanımlı tableti daha ucuza satıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 telefon ve tabletlerde cerceveler ne zaman incelecek arkadas ya. tv'lerde hep bekledigim bir olaydı samsung koydu cocugu. param yetmiyor tabi ayrı konu. http://www.samsung.com/tr/campaigns/samsungakillitv/static/img/gallery/big/01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 biz fakirler alabilelim diye abi öle. fakir ama çerçevesi kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Aletin dizaynı çok iyi değil ama özellikleri baya iyi , $200 ise çok cazip anasını satim :) Sırf teknoloji merakından bile alır insan yani dursun diye :) Bir de en güzel stock Android Rom lar google un oluyor gibime geliyor bana , o avantajı da olur muadil tabletlere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 fiyat bayagi ucuz, cinde kayfone markalari ile karsilastirilir mi hic? hatta o kadar iyi ki, analistler google subvanse ediyor google play den ve diger hizmetlerden para kazanmak icin, zararina satiyor demisler, cunku uretim maliyeti o kadar olamaz diye. (microsoft xbox i nasil oyle satiyosa oyundan kazanmak icin) zararina sattigi dogrudur yanlistir ama en azindan fiyatin ne kadar cilgin oldugunu gosterir. ipad de rekor karlar yapilirken. suradan karsilastirma okunabilinir. http://www.techradar.com/news/mobile-computing/tablets/google-nexus-7-vs-ipad-3-vs-kindle-fire-1087197 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zararına değildir abi, Acer'da önümüzdeki ay aynı donanımlı tablet çıkarıyor aynı fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 çinde hedehodo markası da ARM işlemci kullanıyor bu da aynı şeyi, hardware olarak dedim ben aynı şeyi daha az paraya satıyorlar ama kaportası, ekranı falan dandik tabii çinlilerin. 200 dolar google ürünü için iyi bir fiyat zaten ama aman allahımlık değil üretim maliyeti 200 doların çok altındadır emin ol, ha ama 400 dolar olup da yarı fiyatına satsa bile apptan yine kazanır bence de o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 1700 liraya satılır TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 microSD yok? ok lets force them to use google play! demekten başka bişi değil bu. acer'ınkinde microSD olacaksa onu alırım. microSD olanı alırım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 micro sd olmamasi kotu cidden, gerci benim icin degil de, telefonu da dolduramadim daha micro sd bos duruyo, ama genel olarak kotu extend edememen. gerci google play le bi alakasi oldugunu dusunmuyorum, sd olunca baska bisi kullanican diye bisi yok ki? en azindan ipad gibi 3 kati fiyatina olup da halen micro sd siz degil, onla avundum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 O kötüymüş, Spotify filan doldurur hemen hafızayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben aylar önce ipad çıktığında da "adamlar toptan mal aldıklarından çok daha ucuza satılabilir, bunlar resmen adam kazılıyorlar" dediğimde işte bundan bahsediyordum tamam fiyatı ucuz ama bi sd girişi olsaymış tadından yenmezmiş hoş o fiyatı görünce "sd girşi olmasa da olur kabloyla fln hallederiz" diyorum fiyatının ederi bir alet çıktı sonunda türkiyede kaçtan satacaklar acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bu arada acer in varmis eger The Acer Iconia Tab A510 sa dediginiz, o da 550 dolar dan satilcakmis AU da, iki kati fiyat yani. CPU vs ayni nexus la. guzel gorunuyo o alette. turkiye de ki fiyati ipad 3 un ucte biri civarinda olur diye dusunuyorum. tr de ipad 3 ne kadarsa onun ucte biri civari gibi alinir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Yok yeni çıkacak, o ekranı 10" olan, ondan pahalı. 700'lü yeni birşey çıkaracakalr sanırım. Rakamı yanlış hatırlıyor olabilirim, geçen The Verge'de göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar