sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ahahahha dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ahah okurken ani seyleri yazmak gecmisti icimden, dasani yedigim yazmis. sen oyuna para vermeye devam et kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hem oyuna hem mekana versek olmaz mı? caiz deil mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi senin paran bol evin var araban var yatın var oyuna da versen olur gezmeye de versen olur sana serbest ver anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oyun ne oyunu ya? biz ünideyken oyuna verdiğimiz para pokere, yanığa, batağa verdiğimiz paraydı. hey gidi günler hey. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi o zamandan sonra çok şey değişti zaman içinde. hele bonaparte öldükten sonraki dünya hiç aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kod adi oyun. oyun aslinda baska anlama geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 film vardı sanki öyle ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 S-H said: boğaza karşı 3 liraya bira içiyorum,ortalama 20-30 filan ay lav çanakkale çanakkalenin neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 çanağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kami said: S-H said: boğaza karşı 3 liraya bira içiyorum,ortalama 20-30 filan ay lav çanakkale çanakkalenin neresi? merkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 1.5 lira veriyorum çaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Oha lan masaya bıraktığınız paraya insanlar bir ay aile geçindirmeye calisiyor hey masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 dasaaa said: adamlar oyuna para vereceğine gerçek dünyaya para verecek kadar akıllanmış ve güzel işlerde para kazanmaya başlamış demek ki. aferin onlara. gereksiz para harcamayacak ve idareli kullanacak kadar da akıllanmalarını ümit ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 masaya göre değişir bazen evimi arabamı kaybediyorum ertesi gün bodrumda villa kazanıyorum şans işi biraz da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 500+ verdim sırf psikolojiniz bozulsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 şu aralar gece çıktığımda baya harcıyorum ya. hemen kısmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar