marksman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 borç verebilmek nasıl bir duygu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ginaly said: sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) AHAHAHAHHASDUHSFSDFSDF biri adama eğlenmeyi öğretsin asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chaotic said: bar da öyle dandik biryer değil yani bios İroni var demi burda. Nolur ironi var de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Havenless said: Abi bana bir şey önerin, para harcayamıyorum. Biriktirdiklerimi, harcamadıklarımı borç veriyorum hep. Harcamam lazım benim. bi 5k borç ver yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sipeyskeyk said: Eskiden mal gibi 300 400 500 allah ne verdiyse harcayıp sonra parasız kalıyordum. Şimdi 100'ü geçirmiyorum genelde, bazen o kadar bile değil fazla içesim yoksa. Kız arkadaşım da sülük familyasından olmadığı için bu böyle mümkün zira. Ha işin içine "yemek" girdi mi bu katlanarak artıyor tabi. Ben yemek masasına gelen hesabı kız arkadaşıma elletmiyorum kesinlikle. Ala turkalık belki ama yemek sofrasına gelen hesabı erkekler ödemeli benim gözümde. Çıkıyoruz içiyoruz sıçıyoruz falan büyük oranda herkes içtiğini veriyor zaten. Sipeysin eski mal haliyi,. Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Senkoyu gaza getiriyoruz biz ağanın eli tutulmaz diye gece beleşe geliyor =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Osie16 said: ginaly said: sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) AHAHAHAHHASDUHSFSDFSDF biri adama eğlenmeyi öğretsin asdfghjk abi sdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ben geçen okulun balosuna gittim, esma sultandaydı. 260 lira giriş parası , 20 tl her bir çekilen foto . Kayışdağ-ortaköy arası yol falan derken toplam 15 lira harcamışım. Giriş için bursluyum ben yæ dedim beleşe getirttim, otobüs falan derken bişi harcamadım o 15te sözlümü evinden alıp mekana gittim taksiyle o kadar. Pis cimri kötü kalpli bir kapitalistim ben. Cebimde yaklaşık 550-560 lira vardı bunları yaparken nolur nolmaz diye (öde lan parayı falan diyen olursa diye ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Pipet said: Osie16 said: ginaly said: sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) AHAHAHAHHASDUHSFSDFSDF biri adama eğlenmeyi öğretsin asdfghjk abi sdfasdfa hepiniz nolifersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 @mithat gerçekten burslu musun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) niye siz geceyi orgyle mi bitiriyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 boyna vurur yemeli içmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 forgiver said: Pipet said: Osie16 said: ginaly said: sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) AHAHAHAHHASDUHSFSDFSDF biri adama eğlenmeyi öğretsin asdfghjk abi sdfasdfa hepiniz nolifersınız çeto koş tuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 piramitten sizinle eğleneceğim çocuklar. bir ay hasanın zevk pompası olacaksınız falan. yakmayın kendinizi ve o piramidi yere bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sparkcaster said: sipeyskeyk said: Çetonun eğlenceyi kes :) niye siz geceyi orgyle mi bitiriyosunuz yazdık işte bi önceki sayfada eğlencemizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 0 evden cikiyorum, etrafinda bi tur donup geri giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 arada hava alsın diye camı açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Çok nadir fazla harcarım oda 100-150 arası.Standart dışarı çıkmalar 20 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nas la gece dışarı mı çıkılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sipeyskeyk said: nomsaR said: Bir de normalde iyi hizmet için paradan kaçınmam o sıra varsa, fakat şu alaçatı nasıl pahalı bi yer fix herşey 20 lira olur mu ya. kola 10 su 5, ara sıcak 20, dandik salata 25 diye gidiyo.tektekçi diye bir yer açılmış, bu asmalıdakinin çakması. güzel güzel shotlar varmış. haberin olsun gitmediysen. edit: Alaçatı'da Tektekçi'yi gitmeyin , kimseyi göndermeyin abi , bu kadar kötü bir mekan son zamanlarda görmedim. Resmen 12m^2 yere yer açmışlar , eğlenmek mümkün değil Konuya gelirsek ; Genelde 50-120 TL civarı , pek yemekli takılmıyorum , e düzgün yemekli tarz takılırsan +40 , 45 daha falan koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 5 lira sigara 1 lira tavuk döner 3 lira çay 4 lira dolmuş 13 lira harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ideal ev erkegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 erkek arkdadaşım karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bende kari parasi yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 gece çıkmıyorum.çıkarsam çok harcarım.bahşiş dağıtmayı ve içki ısmarlamayı severim ztn fakirlikten eve bile 3 ayda bi zor viski alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar