-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 var ama din yoluyla inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 onlari kim yaratti saniyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ardeth said: GreenPeace77 said: Ben şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir. varlığı ile ilgili kanıt yada işaret arıyorsanız 1400 sene önce inen kitaba bir göz atın yeterince bulursunuz bence, yada önce biraz quantum u inceliyin sonrada Kuran'a bakın kendi kararınızı verin bu konuyla ilgili kim ne derse boş. quantumu inceledim parçacıkların genelde atomik ve atom altı boyutlarda nasıl hareket ettiğini belirten bazı denklemler (schrodinger denklemi, dirac denklemi vs) aslında. yani newton denklemlerinin subatomik boyut için olanları. bunların tam olarak tanrıyla ilgisi nedir? sen gereginden fazla incelemissin. az bi bakip "vaaay nasil olmus ya, allah yapmis heralde" demen gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 haa tamam lan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 huun said: ateistim dememek için süslü cümleler kuruyorsun bunu söylerken varlığı hakkında konuşuyorsun. skeptik olarak, tanrının varlığı ya da yokluğunu söyleyebilecek kanıtlar ve gözlemler olmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ardeth said: GreenPeace77 said: Ben şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur. Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (s.a.s.) Allah’ın kulu ve Peygamberidir. varlığı ile ilgili kanıt yada işaret arıyorsanız 1400 sene önce inen kitaba bir göz atın yeterince bulursunuz bence, yada önce biraz quantum u inceliyin sonrada Kuran'a bakın kendi kararınızı verin bu konuyla ilgili kim ne derse boş. quantumu inceledim parçacıkların genelde atomik ve atom altı boyutlarda nasıl hareket ettiğini belirten bazı denklemler (schrodinger denklemi, dirac denklemi vs) aslında. yani newton denklemlerinin subatomik boyut için olanları. bunların tam olarak tanrıyla ilgisi nedir? ne biçim bilimada mısın? onu da senb ul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bir arkadaş vardı benim, kuru hurma ağacı yapragı vs den, ayda hayat yok olduğunu anlattığını falan idda ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bone said: huun said: ateistim dememek için süslü cümleler kuruyorsun bunu söylerken varlığı hakkında konuşuyorsun. skeptik olarak, tanrının varlığı ya da yokluğunu söyleyebilecek kanıtlar ve gözlemler olmadığını düşünüyorum. huun sanirim "ne bilelim lan var mi yok mu" demek yerine suslu suslu cumleler kuruyosun diyor. skeptik mkeptik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 GreenPeace77 said: varlığı ile ilgili kanıt yada işaret arıyorsanız 1400 sene önce inen kitaba bir göz atın yeterince bulursunuz bence, yada önce biraz quantum u inceliyin. AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 huun said: ne biçim bilimada mısın? onu da senb ul hocam partial credit varsa o kısmı boş bırakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Tanrı var hemde kesinlike var yok diyenin aklından şüphe ederim. Fakat küçük bir nüans farkı var, onu biz yarattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Marty said: huun sanirim "ne bilelim lan var mi yok mu" demek yerine suslu suslu cumleler kuruyosun diyor. skeptik mkeptik skolastik olarak sana hak verdim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Hangi tanrı diye sormak gerek bir de. Inanna'nın varlığına mesela yürekten inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Benim tanrım senin tanrını döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Bone said: Marty said: huun sanirim "ne bilelim lan var mi yok mu" demek yerine suslu suslu cumleler kuruyosun diyor. skeptik mkeptik skolastik olarak sana hak verdim burada. bombastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar