reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 toplu histeri değil gittgidiyorda ucuza var odnan hep ama vitaya daha yakınım edit: indirim bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Arka sayfadaki 210 TL lik olay hala duruyor, başka kampanya mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 O benim dediğim bu ürün kapanmıştır diyor bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Masakari said: Arka sayfadaki 210 TL lik olay hala duruyor, başka kampanya mı var ? Bu ürün kapanmıştır. Satışı devam eden benzer ürünlere göz atın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 elesso said: xlnin boyutu dışında bir artısı yoksa benim için gereksiz. cebimde ne kadar az ağırlık o kadar iyi. kafamı 20 cm fazla yaklaştırırım görüntü büyür işte :D xlyi ucuza bulman zor 3d kullanmak istiyorsan yapamıyorsun öyle birşey, belli bir açıda tutman gerekiyor. bir de 20cm yaklaştırmakla olmaz ya, %90 daha büyük. burnunun dibine filan sokman lazım ehu bir de pili çok daha fazla gidiyor xl'in parlaklığı düşürünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Honk Kongdan XL alsak region felan locked olucak herhalde, bi moka yaramaz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Yarin sabah geliyor. eShop'tan ne alacagimi dusunuyorum su anda. Virtue's Last Reward, Fire Emblem, Harvest Moon var oynamak istedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 GERGE said: Yarin sabah geliyor. eShop'tan ne alacagimi dusunuyorum su anda. Virtue's Last Reward, Fire Emblem, Harvest Moon var oynamak istedigim. harvest moon cıkmadı daha EU ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hadi ya =( Fire Emblem alirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 reampage said: Honk Kongdan XL alsak region felan locked olucak herhalde, bi moka yaramaz sanırım ? Evet. Ya us ya eu. Us olursa sadece eshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 www.play-asia.com şurdan baktım biraz oyunlara vita oyunları hep region free, tabi dil sorunu var ama english version olan bir çok oyunda var fiyatlarda uygun. XL konsolu ülkeye posta üzerinden sokmak çok maliyetli normal 3DS alınmaz diyosunuz o zaman vita alayım, zaten ne istediğini bilmeyen causal mobil oyun konsolcusu için ideali vita gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ben şahsen almam ama git bir dene herhangi bir elektronik mağazasında, brn denedim ekran minnacık geldi. Oynamaya başlayıp beğenmemekten iyi önce deneyip görmek. Xl ekranı devasa kıyaslanınca. Vita alet başta daha pahalı ama oyun bakımından daha ucuza gelir region olmadığı için. Ne istediğini bilmesen de bakınıp 2-3 oyun bul istediğin.. Elinde patlamasın vita da olsa 3ds de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kartus da alan bir adamin ben, PAL'dan baska almam zaten. Normal 3DS iyi bence, yillardir DS ile oynuyorum zaten. Denemistim 3DS'yi, oyle kucuk degil, ppi daha iyi hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ds lite'ı 4-5 ay kullanımışlığım var ekran boyutu gayet yetiyordu. 3d olunca belki biraz daha problemlidir ama mobilite daha önemli. zamanında şu ekran boyu ile bile aklı alınmış biri olarak çok sorun olacağını düşünmüyorum. http://resim.donanimhaber.com/upfiles/966047/FEAACF51B8A6483F97AC58B1EFCC8121.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o zamanin teknolojisine gore aklini almasi normal sdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 problem 3d nin o hap kadar ekranda goz bozması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Shinigami Oni kestirdim gözüme var mı başka tavsiye fps ve dövüş istemiyorum rpg/action olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pokemon x/y ve fire emblem icin bir tane de 3ds xl patlatıcam vitanın yanına. şimdi en uygun fiyat nerede? bundle falan var mı fire emblemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Dun alsaydin 200 TL'ydi. Oradan kac kisi aldik burada. Su var: http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-cosmo-black-oyun-konsolu-86305320 Gittigidiyor en ucuzu. Daha da ucuzlari vardir ama bu saglam satici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pembesinden var dsdsf http://www.n11.com/nintendo-3ds-pembe-oyun-konsolu-P13405450 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Yapmayin etmeyin sirf ucuz diye almayin su kotu aleti, gozlerinize yazik yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Göz doktoruna ödeyecekler farkı lol Yalnız otostereoskopik 3d gözlüklü olanlar gibi yormuyor hakikaten, uzun süre oynayınca da yormadı öyle. Evdeki ilk 3d alet bu olmuş oldu. :p derinlik hissi başarılı bayağı. Yalnız pil hızlı bitiyor gündüz ev içinde bile oynatken ki kısıyorum ayarı ona rağmen. Küçük versiyonu artık nasıldır kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kucuk versiyonu alanlar dikkat etsin, orjinal bataryasi cok kotuydu onun amazonda yuksek mAh'li bataryalar satiliyor 3ds icin, onlara bi bakin derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bulgaristanda 3DS XL 500-550 TL civarına geliyor. Fiyat nasıl ? Alayım mı buradan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bundan alacagim ben: http://www.amazon.com/dp/B004SJA7L6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar