reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yok abi yeniliğe alışkın değlsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yaslisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 r4 kart alıcam da şu çok fena aklımı çeliyor ya. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nintendo-3ds-cosmo-black-plus-r4-kart-141720423/detay/ görüp elden alma şansım da var ama 3ds aldım ben. fiyatı da çok uygun. alsam mı ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 R4 degil, Supercard DSTWO al paraya kiyip. Sirf GBA oyunlari deger yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 40$ mış shippingle ne kadara gelirki dstwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hafta sonu yapılan müzayeden alınan ürünler düştü mü piyasaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Market sıçtı biraz hype bitti elde kaldı aletler hala arayan var ama bir kere 200 tllerden gidip 400 ler fırlayınca ikinci el fiyatları düşük oldu, eskidji bu sefer tokatlı biraz. bence biraz süre lazım 3ds ler erisin biraz. 160 liraya ikinci eli varken temiz adamlar 400 liraya sıfırını satmaya çalışıyor, işini bilende konsolların taştan biraz hallice oldugunu bildiği için hemen ikinci el alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Fin said: 40$ mış shippingle ne kadara gelirki dstwo Shipping beles genelde. Digitopz'da oyle, hem de takip kodu da veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi çok cazip aslında, 40 dolar ver ne oyunları bedava oyuna, ama öte yandan ne biliyim 3ds'e soksak updateler felan patlar diye korkuorum, hani olmaz öle bişi herkez oynuo birde nintendo da henüz o kadar gelişmiş bir güvenlik sistemi yoktur diye düşünüorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Olay su: http://forum.supercard.sc/thread-11299-1-1.html DS oyunu oynamiyorum cok GBA epey oynuyorum. R4 icin de GBA emulatoru var ama orada calismayan ya da lag yapan oyunlar burada kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 GBA oyunları telefonda da oynanabiliyo bu arada gerçi benim telefonun ekranı çabuk ısındığından pek rahat olmuyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 http://www.discoazul.co.uk/supercard-dstwo.html bunu aldim ben 1 haftada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Sd kartlar arası veri transferinde sorun yaşanıyor mu? Yoksa sıkıntısız bi şekilde sd kartımın içindeki verileri daha iyi, daha hızlı, daha güçlü bi sd karta aktarabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Direk c/p yaptim ben Linux uzerinde, calisti guzelce. Bir de hem GBA hem de DS Android ile calisiyor ama normal DS ya da 3DS'de oynamak o kadar farkli ki yani. 3DS'de GBA en iyi olmus bu arada, pad de kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 5 Years Later… Japan Gets To Play Advance Wars: Days of Ruin As An eShop Download http://www.siliconera.com/2013/10/29/five-years-later-japan-finally-gets-play-advance-wars-days-ruin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ama oda premium memberlaraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bugün baktım gidip 3ds ekranı çok küçük geldi. XL Pokemon edition+Pokemon Y+Adaptor soyliycem amazon.de üzerinden shipping dahil 605 göye geliyor. 120 tl de gümrüklere öderim tahminen, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 45de ardiye vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yine 800 ü geçmiyor ya. Gg'de düz renk XL 630+150 pokemon+90 tl de adaptör. 870 oluyor. Poke edition cihaz + 70 tl de cebime kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 DarkC1oud said: 5 Years Later… Japan Gets To Play Advance Wars: Days of Ruin As An eShop Download http://www.siliconera.com/2013/10/29/five-years-later-japan-finally-gets-play-advance-wars-days-ruin/ çok bişi kaçırmamışlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Abi advance wars favori oyunum pokemon'dan sonra. Üzerine tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 İyi haber aslında, DS oyunları da eShop'a geliyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Chrono ile baslatmaniz kotu oldu.. Oyun cok ama cok iyi bundan sonrakiler cop kalmasin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Kalmaz abi hepsi güzel DS rpglerinin. ama Chrono Triggerın ayrı bir büyüsü var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bir de oyun 95'de çıktı. Ama hala kalitede ona yaklaşan JRPG'ler çıkıyor Radiant Historia gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar