Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kalem var panpa arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aaa evet varmış buldum. bi de taşıma çantası geldi yanında. şu http://media.namcobandaigames.eu/games/Winx_Rockstars/DS-CASE.jpg aleti buna koyarımda yitip giden gururumu nereye koyarım bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 final visual differladı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 renkleri daha canlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: ooo alet geldi. güzelmiş ya. ekranı ufakmış ama gerçekten. bide dokunmatiği sorunlu sandımda. biraz tırnak istiyor galiba. tırnakla tıklayınca gayet hassas. arkasinda kalemi vardir. elinle mumkun oldugunca kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: ooo alet geldi. güzelmiş ya. ekranı ufakmış ama gerçekten. bide dokunmatiği sorunlu sandımda. biraz tırnak istiyor galiba. tırnakla tıklayınca gayet hassas. kalem çıkıyo abi arkasıdnan onlan bassana edit: denmiş zate asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu ekranı aktif kullanan oyun yokmu? arada kalemi kulak arkası yapıp tekrar joystick + tus olayına mı giricez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gerek yok tıklamaya ordan bişeylere ya ben bi karakter yaratırken klavyesine basıyorum o kadar dğer türlü circle pad yetiyor ztn herseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Alt ekran genelde info/map/inventory ekranı fazla parmaklayacak bir olay olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ha iyiymiş o zaman. bu akşam yatağa erken gireyimde uyumadan iyice kurcalıyım tıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: aaa evet varmış buldum. bi de taşıma çantası geldi yanında. şu http://media.namcobandaigames.eu/games/Winx_Rockstars/DS-CASE.jpg aleti buna koyarımda yitip giden gururumu nereye koyarım bilemiyorum. tasima cantasini ilerde satarsan om at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Oyuna bakar, etrian odyssey kalem zorunlu mesela. Wizardry meets harita çıkarma oyunu. tırnak ucuyla değil de tersiyle dokun, çizilir yoksa. Ben öyle yapıyorum büyük düğmeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 @reampage pm'lerine bakar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kanuni said: gerge hangi platformda oynadin chrono ? 3ds ok. nerden bulacagiz sorun o. Eski DS'de oynadim ben, 3DS'de de guzelce calisiyor ama. Hakkinda sunlari yazmistim vaktinde: GERGE said: Tekrar başladım oynamaya, 4. mü, 5. mi bilmiyorum; başka hiç bir şey yapamıyorum bir haftadır ama. Tüm sonları göreceğim, mükemmel olacak, mükemmel! http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/198/8/6/sheldon__s_evil_laugh_by_manongg-d3ysglh.gif Tüm zamanların en iyi RPG'si olmaya oynar, Planescape ile kafa kafaya kalır bu bence. Snes oyunu hem de. Japon yapıyor be! Magic Kingdom'a ilk vardığımda hissettiğim merak, şaşkınlık ve huşu duygularını hiç bir RPG hissettiremedi bana şimdiye kadar. Hiç bir oyun hissettiremedi. Piksel olmasına piksel ama CryEngine 3 filan yanına yaklaşamıyor bu grafiklerle kurulan atmosferin. Bir büyülü havası var, hayalgücü tam gaz. Grafiklerin neden bir oyundaki en önemsiz şey olduğunu öğretiyor oyun. Bu oyunu istersen 2 saatte bitiriyorsun, istersen 40 saatte. Ona göre farklı sonlar çıkıyor. Nerede ve nasıl bitirdiğine göre. Her an, herhangi bir görevi yarıda bırakıp bitirebiliyorsun oyunu. Onun dışında lineer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 reampage said: imamizer said: aaa evet varmış buldum. bi de taşıma çantası geldi yanında. şu http://media.namcobandaigames.eu/games/Winx_Rockstars/DS-CASE.jpg aleti buna koyarımda yitip giden gururumu nereye koyarım bilemiyorum. tasima cantasini ilerde satarsan om at satıyorum abi al götür haha çanta güzel ama kullanamam ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 chrono candır ya, yanlış hatırlamıyorsam 8 farklı sonu vardı. 13ten fazlaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 3ds gatewayler dolanıyor ortalıkda asfasd pokemon almaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Oynanmaz öyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 zaten alet fiyatına satılıyor. bi tuhaf. herhalde patlar bunlar da bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 İstediğin oyunu onunla oyna ama Pokemon'u pynama öyle. Aktarma yapamazsın sonra, pokemon'ların da legal olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Alet fiyatına mı oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kaçak pikaçu satışı yapan imam yakalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://nintendocu.com/classifieds/view/929 varsa hala pokemon kovalayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar