reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 luigi mansin güzel ama bayar bir süre sonra ama su var bitir hemen yüzde 10-20 altina itele anında gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ya ankarada olsaydım arkadaş vardı alırdım ondan emanet ne güzel. hiç olmadı gergeye sarardım. sevimlilik yapardım bitirdiği oyunları ödünç alırdım :/ ben şimdi bi zelda bi de mario 3d land i bulayım. onlarla başlayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 zelda must play eet hemde ucuz mariolarda güzel, ama pokemon farklı bole derinlik olarak kıc kadar aletde oyun oyunadıgını unutturuo, mobile cihaz ama yanında birde laptop lazım oyunmaka için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Darqainu den nintendo 3ds xl NTSC aldım. Hesaba para eklemek istedim. Region muhabbetine kredi kartlarına hata vermiş. Ben hata verince para çekmiyor diye 3-5 kart ile tekrar denedim. Hepsinde para çekmiş. Ama Nintendo eshop hesapta para gözükmüyor. Bankaları aradım para çekilmiş yapacak birşey yok diyor. Darqainu nintendo parayı alsa hesaba eklerdi alamadı ki eklemedi dedi. O paralar alınmadan geri gelebilir dedi. Tekrar bankaları aradım çekilmiş diyorlar. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Durumla ilgili mail attım ama ne olur bilmiyorum. Var mı bir yardım edecek _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 o çok genel bi sorun.1 2 gün içinde hesapta gösteriyor parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vay anasını paralar gitmiş olacak ama hesapta olacak diyorsun yani. Neyse bir yerinden kurtaralım da ister hesapta gözüksün ister iade olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bana yolladığın mesajda bankanın dediğini yazmamışsın. Bankada bir sorun var; arayıp Nintendo diye sorma, beklemede param var mı diye sor, geri dön buraya. Ya da en iyisi internetten girip kendin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aynı şey bana oldu 2 kez cektiler birini mesaj attim adamlara banka para cekildi dedi nintendo parayı cekmedik dedi bakınca evet bankada para provziyonda beklio bir haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Kredi kartından para anında çekilir ama geri yatması zaman alabilir. Eğer nintendo parayı çekip hesabına yatırmadıysa/yatmadıysa bir iki güne kredi kartına geri ödenir. Normalde kredi kartı ile yaptığın alışverişlerin bazıları direk çekilmiyor mesela provizyonda kalıyor sonra çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bankaya GERGE nin dediği gibi sordum. Bekleyenler de dedi. Karşı taraf almak için onay vermez ise para ödemesi olmayacakmış. Provizyon muhabbeti var şu anda. Ama rampage gibi bir durum olursa bir form ( Harcama İtiraz Formu )yolluyorlarmış dolduruyorsun sonrası allah kerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben ingiltere call centerı aradım türk oldugumu soleyene kadar parayı az daha geri alıcaktım türkiyeden arıorum dedim. [email protected] mail at dedi kapadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tam gerizekalı bu şirket ya, türkiye'yi resmen angola yerine koydular. Paramı verdiğim için üzüldüğüm ikinci şirket actiblob'dan sonra. Hepimizi irlandalı yaptı herifler. işte cüzdanla oylayıp adam yerine koymayandan birşey almamak lazım aslında ama gaza geldik. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ya adama dedim türküm ama sectiğim bölge uk dedim olsun biz bişi yapamayız dedi adam. paramı bloke ediolar 1 haftadır şimdi aklıma geldi yine sinirlendim baktım hala provizyon mailde yok nintendodan, ama nintendo almadı parayı banka uyuzluk yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Angola > tr Logic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bayrağımıza g3 koysaydık bizi de ciddiye alırlar mıydı acaba. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nintendo kendisi çekilmedi, Nintendo Türkiye'nin aptallığı o. Aşırı fiyat koyuyordu, 799TL'den çıkarmışlardı 3DS'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 E battıysa batalı kaç zaman oldu, nintendo şu kadar geçen zamanda yeni dağıtıcı bulamadıysa, eshop için tr desteği vermiyorsa, sorunu olanı kapalı mail adresine yönlendiriyorsa onların kabahati. Sony de fahiş fiyattan satıyor ama batmıyor ayrıca, bu kadar kötü aletler yapmasalar burada da daha çok satar. İrlanda kadar satış illa ki olur burada her şekilde. Daha irlandalı görmedim oyunda biz hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nintendo tr yunanistandan yonetiliyordu ana olarak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sony sadece konsol satmıyor çünkü, bunu dedirtmen bile hata ama :) O değilde, Nintendo'nun yerinde olasam ben de vermezdim ama 3DS'den sonra değişebilir. İstatistik vardı bir yerde, Türkiye en az oyun satılan yerlerden Nintendo için, konsol satıyor ama az biraz pazar araştırması yapmışlarsa neredeyse her DS'in yanında R4 ile satıldığını görmüşlerdir, bir de bir kere çıkılan pazara yeniden girmek farklı bir statüde corporate levelda. 3DS oyunu çok sattı şimdi, hepsi İrlanda görünüyor ( Donanımhaber'de filan da herkes İrlandalı) ama Nintendo'nun istatistikçileri durumu anlamayacak durumda değil, hepsinin parası Türk bankalarından gidiyor. Sonraki konsol zamanında tekrar girmeyi deneyebilirler. Bu arada evet, ben de bizden başka İrlandalı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/Officially-Licensed-Hori-Hard-Case-Black-Nintendo-3DS-XL-DSi-XL-/181166522400?pt=UK_Video_Games_Cases_Bags&hash=item2a2e5dc020 bundan alıcam güzele benziyor.bi de ekran koruyucu.parmak izleri hasta eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Şuanda bir şirket var Türkiyede dist almaya çalışan ama pek net bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 E onlar da bütün işi gücü nintendo olmayan bir şirketle anlaşsın. Dünyanın en büyük 17. ekonomisinde illa vardır öyle şirket. En enthusiast seviye elektronik aletlerin bile dağıtıcısı var ülkede. bir dahaki nesilde nintendo ayakta kalmışsa gelirler ehueh. Pokemon filan kazara ios veya androide geçerse biter o şirket. Tv konsolu olayları bitti zaten, handheld pazarı da tarihinin en büyük rekabetini yaşıyor, dedicated aletler eskisi gibi tek seçenek değil. Mario touchscreen olmaz da pokemon daha bile rahat oynanır. Apple veya gugıl'ın oyunlar konusunda hala gözü açılmadı, nintendo 3ds'le dayanıyorsa hala o sayede. 5 yıl sonraya gaben bile inebilir bu platforma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu provizyonlu beklemede olan paralar o ay ki ekstreye yansır mı borç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Fatura kesim tarihine kadar geri iadesi olmazsa. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar