Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 baktim oradan zaten. http://www.discoazul.co.uk/ buradan aldim anca. eu da gorunuyor insallah oyledir cabuk gelir en azindan. sitenin ismi disco misco ama bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 3ds aldım bugün , eshop tan da pokemon Y yi indirirken %45 de stop a bastım , basmaz olaydım T_T sildi tüm downloadı ve eshop a da giremiyorum 007-2100 errorü yüzünden :I edit: 1 saat sonra düzeldi kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 benim alet geldi böyle hesap vs nereden açacağım, birde adam herşeyini silmiş ama ne bileyim bir reset tarzı vs. çekmeye gerek var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu pokémon bundle'ını kapamak istiyorum sanırım önümüzdeki ay alabilirim durumları ayarlayabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 avrupa'da en uygun fiyatlı eshop nerede? TR region girip eshop'u boş görünce UK yaptım ama klasik oyunlar bile 5 pound, orjinal mario vs. almayı planlıyordum varsa da 5 pound da vermem yani asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 irlanda yaptık biz, £ değil € aynı değerler. steam gibi $ yapamayacaksın ama, her şekilde kazık yemeye hoşgeldin. please understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Pahalı lan harbi :( Friend code vs. olayı nasıl peki, nereden göreceğim onları hesap vs. mi açacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 nintendo club üyeliği lazımdı sanırım. 12 rakamlı kod çıkacak, foruma yazarsın. kendin de eklemen lazım, karşılıklı olmazsa çalışmıyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 470 TL'ye denk geliyor fazla biraz gibi. Nereden mümkün mertebe en ucuzunu bulabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hangi pokemon bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 inyormaynd said: 470 TL'ye denk geliyor fazla biraz gibi. Nereden mümkün mertebe en ucuzunu bulabiliriz ? http://nintendocu.com/classifieds/view/903 ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu ne lan 2. el alete koyduğu fiyata bak. Bir de utanmadan oyunları bahane etmiş. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi o fiyat normal daha ne yapsın adam tüm oyunları veio işte, paticik için 500 felan yapar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sıfır olsa veririm 500 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yok abi 2009 üstü ölücülere yapmam indirim zaten :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 O senin ilanın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 evet onun. bu arada bana oyun satın ya. ucuz olsun ama. zelda oot olabilir. mario 3d land olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 sen pokumon almıyon mu imam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imam mario cart al abi. diğerleri bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Pokémon'u ben aldım dedim ya. Arkaları dikkatli okuyalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yarış oyunlarını oldum olası sevemedim. ya ben aslında pokemon için almadım aleti asdfasd nedense bana zevkli birşeymiş gibi görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yok genel olarak almadın mı manasında sordum.2. el arıyo sanırım ben yanlış anladım sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bi kaç saate gelcek alet. şimdilik oynamak istediğim oyunlarım yok ama. luigis mansion'ı da çok merak ediyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 imamizer said: yarış oyunlarını oldum olası sevemedim. ya ben aslında pokemon için almadım aleti asdfasd nedense bana zevkli birşeymiş gibi görünmedi. hacit bende bütün oyunları denedim nerdeyse sana soliyim must playleri bence donkey kong, fire emblem ve pokemon bunları oyna. animal crossinge gerek yok bence pokemon o yöndende tatmin eder ama oda ilginc ve güzel bir oyun. onun dısında hackle ds oyunlarını oyna bazıları cidden cok cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben de ds oyunlarına güveniyorum büyük oranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar