Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Reampage gerge alsın ya, ben ds kalitesinden çok memnun kalmadım, vp cotp ile kapatacağım o defteri herhaldr, onu da aldım zaten. Renkli gameboy kalitesinde fire emblem açmaz artık awakening oynadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gerge de bana birakmis, Fire Emblem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Golden Sun ile Covenant aldim ben de, Covenant of the Plume zaten DS'in en iyi oyunlarindan, onu kesin bir yerden edin ve oyna. Koleksiyonda dursun diye aliyorum ben ama Golden Sun'u oynamaistim. Golden Sun uclemesinin iki GBA oyunu var, onlari oynuyorum simdi. Ona son 2000'li yillarin en iyi JRPG'lerindne diyorlar, cidden de epey iyiymis, ilk oyundayim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Golden Sun bana cok isikli misikli sirin geldi o yuzden detayli bakmayip onyargili yaklastim, kid icarus gibi acikcasi :) Covenant of the Plume da var elimde ama basladigimla kaldim sira ona gelmedi bir turlu, oynadigim oyun bitmeden yenisine odaklanamiyorum hikayelere vs kitlendigimden. Su shin megami`yi bitireyim covenant`a girisicem insallah. Pokemon da siparis ettim gerci >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 evet sattım hepsini totalde 2 haftalık dürüm malbus param ama olsun cocuklar gibi şen olsunlar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben DS oyunlarını grafik olarak pek yadırgamıyorum açıkcası, zaten 3DS grafikleride öyle über gelmdiği için, lakin pokemon biraz şaşırttı, misal zelda o kadar etkilemedi yada animal crossing. DS oyunlarıda güzel şimdi life ends with you gibi diğer klasikleride oynıcam, ama sanırım r4 felan lazım olcuak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Golden Sun bu arada cidden iyiymis, oynamak icin rahatca ama Supercard lazim, GBA emulatoru icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu arada size göndericeğim oyunların kutu içleri güzel, yani en azından kalın kitapçıkları filan var epey iyiler birde ince kutular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage oyun mu satıosun sen? anlamadım oyunlar kapışılmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sattım abi klasik DS oyunlarından bir kaçını, DS oldugu için çoğu kişi R4'ler vs. oynuyor, o yüzden pek bir talibi yok gerçek nintendo erkekleri alıyor sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hiçbirşey anlayamadım. şunun, http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/r4-kart-gold-pro-v6-2-0-12-turkce-ds-dsi-3ds-95030378 şundan http://www.digitopz.com/r4i-gold-revolution-for-dsndsindslnds-p-12.html veya http://www.v2watch.com/r4i-gold-3ds-for-nintendo-3ds-dsi-dsi-xldsi-ll-ds-lite-ds-p-8730.html farkı nedir? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gittigidiyor'daki sahte, Digitopz guvenilir ve yari-resmi, otekini hic duymadim. Digitopz tercih edilmeli fake durumlarina karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İşlemci + kernel farkediyo R4i gold iyiydi mesela sıçtı sonra nintendo update bağlı hepsi işte uyumluluk problemi çıkıyor bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Supercard'in SoC'una deger diyorum iki kati vermek ben ama siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben gittigidiyordan gamez-shop satıcısından aldım ekran görünütüsünü koyduğum kartı. bir problem çıkarmadı. hatta arkadaşa eltime falanda aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Eltin ? Vay be.. Millet sülalecek oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hacı sen pokemon alıcaktın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 digitopzda paypal la ödeme yok ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: hacı sen pokemon alıcaktın benden Hassi... Unuttum ben onu kusura bakma. Çok yoğunum arada kaynadı. Bugün erken çıkabilirsem ararım seni sanırım pm'de bir yerde telefonun olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Valla duruoyor hala sen bilirsin istersen kargo veriyim ben öderim kargosuunu maksat oyundan mahrum kalma parada sorun değil vermesende olur, ben alırım ama birgün bir yerde yakalıyıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 noluo ya? banada yolla ben de mahrum kalmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 pokemon kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben aldım beyler sulanmayın pls .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 paypali gectim mastercard da yok.. gergeeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Evet, Visa sadece o site garip bir sekilde. Benim oradan baska yerden alisverisim olmadi ama Supercard'in sitesinde bir suru satici listeliyor, otekilere bak: http://eng.supercard.sc/dealer.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar