bck Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Octavarium said: chrono trigger var ikisi yetmezmi zaten iphone da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bck said: Octavarium said: chrono trigger var ikisi yetmezmi zaten iphone da var evet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 exclusive dedigin iphone da var tum square oyunları ıphone da var nıye nıntendo alsın bu oyunlar ıcın.. dıye yazmıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 evet fakat pokemonun yanına güzel bir oyun olur. ayrıca herkesde iphone yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Octavarium said: chrono trigger var ikisi yetmezmi zaten 3DS release mi yaptilar!!! 3DS almaya gidiyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 3ds aldım bu haftasonu dayanamayıp şuanda nds serisi oyunlarını biraz tadayım ve pkmn gen 5 i uzun uzaya bidaha bitireyim sonra full firmware güncellemelerini yapıp aletin orjinale geçicem. Sormak istediğim birşey var nintendonun offical sitesinden, her oyunu digital olarak satın alabiliyormuyuz ? Fiziksel kutu cart curt çok önemli değil benim için. Bide bu imkan varsa fiyatlar nasıl türkiyede pkmn black and white 2 140tl nette yurt dışı siparişlerinde 28-30 dolar -.-. Online olarak oynayabilmek istiyorum bunu challange vs olayları falan gerçi nds oyunu çıktıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 GERGE said: Octavarium said: chrono trigger var ikisi yetmezmi zaten 3DS release mi yaptilar!!! 3DS almaya gidiyorum hemen. ds oyunu bildiğim kadarıyla fakat amacım sevdiğim bir oyunu önermekti. sarcasm gelmeseydi iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kthxbye said: 3ds aldım bu haftasonu dayanamayıp şuanda nds serisi oyunlarını biraz tadayım ve pkmn gen 5 i uzun uzaya bidaha bitireyim sonra full firmware güncellemelerini yapıp aletin orjinale geçicem. Sormak istediğim birşey var nintendonun offical sitesinden, her oyunu digital olarak satın alabiliyormuyuz ? Fiziksel kutu cart curt çok önemli değil benim için. Bide bu imkan varsa fiyatlar nasıl türkiyede pkmn black and white 2 140tl nette yurt dışı siparişlerinde 28-30 dolar -.-. Online olarak oynayabilmek istiyorum bunu challange vs olayları falan gerçi nds oyunu çıktıda. her oyun yok :/ Galiba ds oyunları hiç yok online store'da. Bu arada full firmware güncellemeleriyle'de ds oynu onayabilirsin (belli kaçak yollar dahil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Kötüymüş ya o az oyun indirilebilmesi :/ aynen biliyorum son sürümlerden bir kartla oynanrda ben biraz eskisini buldum. Yeniside olsa ve şuanki 5.0 küsür sürümüylede oynasan illaki yakın tarihte çıkacak daha yeni bir sürümü desteklemiycektir. Neyse korsanla pek işim yok zatende şuanda hem 3ds oyunlarının belli sayıda olmasndan hemde türkiyede normal fiyata orjinal oyun olmamasndan başvurdum malesef r4 muhabbetine. Bakalım bu yaz sonuna kadar bekleyelim Nintendonun digital oyun indirmesi yaygınlaşp oyun sayısı artsında o zaman güncellerim şimdilik ds must play oyunlarını oynarm :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bu Monster Hunter 3'ü edinen/oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html Nintendo 3ds için yeni nintendo direct geliyor bakalım yeni oyunlar falanda açıklanıcak galiba UK 3:00 pm deniyor bugün bizim saatimizle 5:00 pm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 219 lira şurda http://video-oyun.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/diger-sistemler-konsollar?satici=rstore&sra=hpa&fmt=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Pokemon X-Y haritası belli olmuş http://img.gawkerassets.com/img/18nqghh2i35nupng/ku-xlarge.png http://facecoverz.com/static/img/uploads/o_facecoverz.com-1319234790941.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yalnız ciddi ciddi fire emblem gibi bir 3ds (ds, gba, nes oyunu filan değil) oyunu daha yok sanırım koca konsolda son iki yılda çıkmış? resmen gugıl'ın altını üstüne getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Nintendo konsollar genelde yavas acilir EU pazarinda. Yeni yeni cikmaya/cevrilmeye basliyor buyuk oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yok yani çıkacak oyunları da tarıyorum, (eu'yu geçtim jp'de çıkacak bişi göremedim) srpg niyetine başka başka şeyler çıkıyor da böyle fft, to, jd, vc, fe gibi birşey bulamıyorum. sanırım çok acele karar verdim yeterince iyi araştırmadan. :/ meh resim çıkmadı, soğuma sürecine bırakmam lazımdı biraz daha sanırım. buyer's remorse devreye girmeye başladı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 sabret az tonla çıkıcak oyun var saydım hep, sırf devil survivor remakeleri, fire emblem, ace attonery ve pokemon için bile değer dediğim gibi nintendo kafası cok farklı, 234234 tane çöp oyun çıkmasını bekleme ama çıkanlarda baya solid oluyor, uzun süre oyalıyor psp ye 4-5 duzgun oyun anca cıktı hani bin pişmanım misal aldığıma işin komıgı gecen comic storedaydım, valkryia chronicles 2&3 artbook vardı, ne kufur ettim anlatamam. yanımdada bi avusturyalı vardı iki kapağı gorunce bu neyin kafası dedi. http://www.udonentertainment.com/blog/wp-content/uploads/2013/01/ValkyriaChronicles2WorldArtworks1.jpg http://www.1999.co.jp/itbig16/10166841b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Ayrica en efsane DS SRPG'lerini oynasan bir yil surer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ki DS sanırım en buyuk SRPG arşivine sahip ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya psp srpg açısından inanılmaz zengindi, hala srpg çıkıyor yani ve bedava denecek fiyatlara. aksys, atlus filan hala çeviriyor oyunları. 10 tane filan oyun aldım ama 7-8 tanesi çok memnun etti. dediğim gibi çöp oyun almıyorum zaten 2-3$ değilse, en kısa oynadığım psp oyunu 50, en uzun oynadığım 200 saat filandı. aldığım fiyata (3ds'ten ucuza almıştım) sonuna kadar helal olsun. ehu kime küfür ettin orasını anlamadım. :p avusturyalı arkadaş bariz net anlamamış ehu devil survivor filan iyi de yani benim aradığım tarz değil. wizardry gibi first-person party, düşmanların üzerindeki rakamları seyret olayı o kadar cezbetmiyor beni. ya gerge ds demiyorum ama 3ds diyorum. covenant of the plume vs oynarım da yani 3ds'i 3ds oyunları için aldım nihayetinde. yoksa giderdim vita alırdım upscale oynamak için psp oyunlarını. :p valla ds'de en büyük srpg arşivi gibi birşey göremedim doğrusu, bayağı da baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Onlar da cikar sen eskileri elden gecirene kadar diyorum. DS oyunlari da 2. yildan sonra filan guzelce gelmeye baslamisti. DS'deki SRPG"lerin cogu pek yazmiyor sagda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Viktor said: bana şu böle efsane dediğin RPG oyunlarını söler misin 2-3 tane kesin oyna die ama DSI da çalışsın, fire emblem galiba olmuodu dsi'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 rom indiriyorum bizim yeğene. Aksiyon falan indiriyorum tabi çocuk 9 yaşında olunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Sunlari kesin oyna: Chrono Trigger Radiant Historia The World Ends With You Avalon Code Dragon Quest - Heaven Trilogy Bunlari oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar