Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Tam tersini dusunuyorum ben bu konuda, rahat yillarca oynayacagim bir oyun bu, save de onemli cok. eShop'tan alirsam babina her turlu kaza gelebilir. Kartus aldim o nedenle. Bu arada haftasonu gelmeseydi bu saatlerde elime gececekti, Shopto'nun preorderlari demekki (ilk kez preorder yaptim) cikis tarihinden iki gun sonra elimize geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Mh3 isteyen yok mu?? Yarı fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 3ds xl alıcam ama bu kadar para verdikten sonra oyunların fiyatları gözümü korkuttu. her oyuna 40-45 euro basmak fazla abi kusura bakmayın. ayrıca region lock da cabası. amerika'dan getirtsem oyun sorun olacak. açıkçası şu romları micro sd ile çalıştıran kartı bekliyorum. region lock ile de uğraşıyorlarmuş, çözerlerse gg zaten. aslında 200 liralık olanı mı alsam acaba. ds lite'ı bile amerika'dan 150$'a mı ne getirtmiştim peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Glatheros said: Mh3 isteyen yok mu?? Yarı fiyatına ben girerim ya yarın konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 mh3 demosunu oynadıığımda bana aşırı sıkıcı gelmişti anlamıyorum ben mi çakamadım olayı diye aşırı hype var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Dediginiz yere gittim bi resident evil vardi alinabiliecek olan mario falan yoktu 55 lira istedi ona da lavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 abi satmış olabilir ya bi ilgi oluştu 3dslere son günlerde, adamın elinde çok yoktu zaten bende mario kart alıcaktım kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Animal Crossing geldi sonunda. Simdi bir beles oyun geliyor ama karar veremiyorum Donkey Kong mu alsam Luigi's Mansion mu? Donkey Kong'u sevecegime eminim, Luigi's Mansion'un sadece elestirileri aklimi celdi. DK alacagim ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Donkey Kong aldim ama cosmus Nintendo. 18k blok aldi oyun. 8GB kart doldu, GG'den 32GB soyledim simdi. Alanlar direk 32GB alsin, olmuyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 öh, astarı yüzünden pahalıya gelir abi o zaman, bedava oyun diye aldığın şey için 32gb kart, oda ucuz değildir oyun parasınadır pekte avantajlı olmamış sanki. yok yok ben her geçen gün eshoptan uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Hani gerçekten nintendo yazılımla felan region lock olayını kaldırırsa çok süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yer vardi hala, ilerisi icin aldim 55TL'ye. 8GB bir oyun da yukleyince bitecekti, 32 GB hayat boyu yeter sanirim ayni anda bir suru oyun olmayacagi icin. O bir suru oyun biraz da alet yeni oldugu icin tabii. eShop rahat abi, bilgisayarda da ayni sey olmuyor mu? GB'ler yetmiyor oyuncuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Fiyat olarak avantaj sunsa evet hareketli bir market olsa eshop, indirimler promosyonlar vs. o zaman 10 numara olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 eshop steam gibi birşey mi? yani oyunu karttan silince tekrar download edebiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Elbette yani, yoksa bir anlami kalmaz. Ama hesabin yok, oyunlar 3DS'e kaydoluyor. Yeni 3DS alirsan ona aktarma yapiliyor. Kaybedersen Nintendo'ya basvuruyorsun, hallediyorlarmis. Faturayi filan saklamak gerek hep o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 pc'ye yedekleyemiyor muyuz oyunu kartı bilgisayara takıp? psp media manager'dan sonra büyük ilkellik şu nintendo'nun pre-2000 kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yedekliyorsun istersen, oyunu tasimak karttan karta c/p zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ya 2.ds i aldım kardeşime şu packi alıcam bu ay bitmeden fire emblemi bide 2 tane oyunu ona veririm hatta 2.fire emblemi alırım gibi ya o bundledan bu arada kadıköydeki store durumu ne ya güncel durumu su an oyun yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 yokmuş sanırım hamsi öle dedi, lan kötü oldu mario kart almadım 2 sefer gittiğimde hep, neyse ggden bakıcaz artık ordada 50 tl ye fdelan 2011 oyunları vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bu oyunlar kartuş değil mi? topak açın takas yapın mis gibi atari stayla. /konuyla alakasız adam out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yapacaz onu zaten. Tales of the Abyss bitsin, buradan takasa cikartacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Puzzle lı riddle lı bir kaç oyun tavsiyesi alabilir miyim ? Yani yerde duran çıkıntının üstüne taş koyunca, açılan gizli geçit gibi değilde daha kafa yorucu şeyler olsun. Mümkünse action adventure türünde. Köydeki çiftçi amcanın kartının tekeri kırılmış onu tamir için gereken nesneleri bulma yapma gibi questleri olan bir şeyler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Masakari said: Puzzle lı riddle lı bir kaç oyun tavsiyesi alabilir miyim ? Yani yerde duran çıkıntının üstüne taş koyunca, açılan gizli geçit gibi değilde daha kafa yorucu şeyler olsun. Mümkünse action adventure türünde. Köydeki çiftçi amcanın kartının tekeri kırılmış onu tamir için gereken nesneleri bulma yapma gibi questleri olan bir şeyler işte. Zero Escape: Virtue's Last Reward'a bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 reampage said: abi satmış olabilir ya bi ilgi oluştu 3dslere son günlerde, adamın elinde çok yoktu zaten bende mario kart alıcaktım kötü oldu mario kart vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mario kart battle atıyorum bende her gece online çok iyi oluyor. friend ekleyelim bi thread açında hereks yazsın numaraları paticik yarışları düzenleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar