Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 dangoz ne demek açıklayabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 okuduğunu anlayamama sıkıntısına bi gönderme olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: Tamam daha az derdi olabilir ama derdim az diye mevcut derdimi dile getirmemem mi lazım? Parası ile oyun oynuyorum ve dizayn hatası olarak beni rahatsız ediyor ekranımda göremediğim mobların bana saldırabilmesi. Bunu tartışmaktan daha doğal bişi yok bence. E o zaman da "çok kolay oyun, dumbed down yaptılar lol" deniyor. Anlatamıyorum işte, class farklılıklarını ortaya bu yüzden döküyoruz, "ranged melee'den daha iyi, nerf pls : (" diye değil. Ortada bir zorluk çıtası varsa bu çıtayı herkes için aynı yapmaları gerekiyor. Aksi takdirde zorlukla ilgili böyle farklı cenahlar oluşuyor. Yani melee'nin talepkar olduğu nokta "50 milyon gold harcadım gear'a, hala kayda değer progress yaşamıyorum" gibi HAYATİ bir noktada iken ranged'in sıkıntısı "ekranın dışındaki moba vurmam çok saçma zone büyütülsün, kimse bana charge/teleport atmasın" gibi situational olunca oyunun yapısıyla ilgili bir sıkıntı hasıl olmuş oluyor. Anlatılagelen hep bu oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Sorieno haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Caharge atmasın değil sadece ben önu görebileyim ama o charge atarsa gene atsın yani göreyim charge yiyecegimi bileyim oraya ilerlersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: Tamam daha az derdi olabilir ama derdim az diye mevcut derdimi dile getirmemem mi lazım? Parası ile oyun oynuyorum ve dizayn hatası olarak beni rahatsız ediyor ekranımda göremediğim mobların bana saldırabilmesi. Bunu tartışmaktan daha doğal bişi yok bence. haritada zoom out olayı olursa sizin aggro range'e girmeyen mobları patır kütür indirirsin işte. olması gereken range classların dmg outputunun bir nebze kısılması, 3-5 hiti karşılayacak şekilde survive etmesine imkan verecek vit/resist item giydirmek olmalı. ha bu arada o kadar da değil ya. en büyük sıkıntı bol gölgeli KARANLIK haritalarda göremediğim skeletal archerlar idi benim için. o da diablo bu kardeşim 10 yard ötesi karanlık olacak ki tırsacaz oraya girerken diyenler için yapılmış galiba ghgf. onun dışında lacunilerin geldiğini görüyorsun ya da tepende uçan akbabaların combata girince ineceğini biliyorsun. biraz seri olduğunuzda dodgelanabiliyor çoğu. ki bu dediklerinizi meleeler de yiyiyor. yürürken tın tın karşıdan hoop diye akıveren unholy thrallar, melee range'ine yürümeye çalışırken 455543 kere mortar yardıran eliteler falan sıkıntıysa melee için de sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Abi ben 3-5 hiti karşılayacak hale gelirsem ona melee class denir hehehe. Ekran zoom out artar ama silah range sabit kalır böylece bir uçtan diğer uçtakilere saydıramayız mutlu olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: Caharge atmasın değil sadece ben önu görebileyim ama o charge atarsa gene atsın yani göreyim charge yiyecegimi bileyim oraya ilerlersem. Abi o charge'ı barbar da monk da göremiyor işte, anlatabilecek miyim artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bence ekranı büyütmek yerine ranged classların ve dilci charge cı moblarım vs range ini belli bi ölçüde hep beraber düşürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 İyide senin işin melee hayatın yakın dövüş. Bu barbardan mobları range ile kessin bana ne range değilseniz demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Absolut said: İyide senin işin melee hayatın yakın dövüş. Bu barbardan mobları range ile kessin bana ne range değilseniz demek gibi. E zaten deniyor? : ) Hadi barbar belki dh'nin o charge'a yattığı bir hitten daha fazla dayanabiliyor (o da 2, bilemedin 3 hittir) ama 50 milyona gear kasmamak için millet full str gear gidip seismic slam'le, weapon throw'la ranged barb oynuyor mesela. Şu an viable olan tank buildlerinin, dengeli DW buildlerinin yarı fiyatına yapabildiğin düşünülürse ranged barb'ı, oyun seni ona mecbur ediyor zaten şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ranged barb :) riftteki warriorlar öyleydi bir zamanlar. riftblade mi ne vardı. ranged ranged takılıyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 camera acisi cok dandik hele ki asagi dogru yuruyorsaniz bi bok goremiyonuz biraz buyutsunler yada aptal ui den kurtulabilelim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 olmaz o zaman 500 yarddan adam kesebilicekmişiz. sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ses said: olmaz o zaman 500 yarddan adam kesebilicekmişiz. sakıncalı ahaha topic'i özet geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 amma ağlamışsınız meleeler olarak ya, damageları düşsün falan bile demişsiniz. o zaman bize de 30% damage reduction verin bari 1 shot yememek için 800 resist falan kasmak zorunda kalmayalım. dhlerden çok vurup üstüne 1 shot yemeyen barbarlar var lan, o zaman barbarların da dpsi mi düşsün nolsun yani harbi saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Şu act1 act2 yüksek ilvl drop olayı balance edecektir açığı çünkü sıkıntı gearı elde etmekti onuda fixliyorlar işte çılgın bir farmın ardından meleelerde coşacaktır zaten tonla video var çılgın atan barbarlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 zaten olaylar tamamen eşya bulma sıkıntısıyla ilgili, dengesizlik falan değil. şimdi act 1-2'den ilvl 63 düşmeye başlayınca bir süre sonra melee>ranged olacak çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 abi melee suandada rangeden daha iyi bence yani ikisininde kendi capinda zorluklari var ama meleede cozum daha fazla packlere karsi ama daha fazla item istio orasi dogru, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 barbar skillerini bufflamaları lazım, fury spender olmadan oynuyosun komik bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 su yok off-screendeki adam beni öldürüyor diye ağlayan rangeler varya, melee oynasalar monitörlere filan kafa atarlardı. imza; barbardan dh'a geçen mutlu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 DHde de sadece SS var aslında onu kaldırsalar kapatalım gidelim dükkanı şeklinde class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 bombilo said: su yok off-screendeki adam beni öldürüyor diye ağlayan rangeler varya, melee oynasalar monitörlere filan kafa atarlardı. imza; barbardan dh'a geçen mutlu adam Bana ne barbardan ya anlamıyormusunuz. Ben DHyim DHnin sorunu beni ilgilendirir yani barbar meleede cok iyi diye çıkıp ağlıyormuyum; hayır. DH OPmuş bühüüüüüüü. DH ile karşılaştığın bir yer olur seni ezer o zaman eyvallah ama sadece kıskançlık yaptıgınız şu an. Ama ekran dışından öldürülmek bir sorun ve bunu dile getiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 abi cidden dh oynayıp yakınmanız komik, 60 oldum bi silah aldım ve act 1 ve 2 yi facerolladım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Ben wizardım ağlayabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar