Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Muhteşem Saçmalıklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
166- Her şehirde bir adam var ki sizi tamamen
iyileştirebiliyor 1 saniyede. Ama onu yanınıza
alamıyorsunuz.

kendin diyosun her şehirde bir tane var. kolay yetişmiyor bu adamlar. hayır böylesine nadir bulunan zor yetişen bi adama ne vereceksinki senle gelsin?
Mesaj tarihi:
Mal said:

151- 2 tane yüzükten daha fazlasını takmak imkansız.

niye senin 3 tanemi yüzük parmağın var?

Şu cevap en başarısız olmuş ya nerden baksan üzüldüm senin için.
Mesaj tarihi:
D3 ün eu forumunda bi başlık vardı.Herkes oyunda farkettiği saçmalıkları yazsın diye.Az önce biraz bakındım bulamadım.2 hafta felan öncesinin konusu.Adam oturmuş üşenmemiş hepsini çevirmiş galiba.

vay arkadaş.ibotenik asit havuzunda yüzsen bu kadar maddeyi anca derlersin heralde bi başına.
Mesaj tarihi:
paticiğe sanane zamanında ultima oynarken girivermiştim. O zamandan beri bazı sebeplerden dolayı uzun uzun aralarda verdim. Bazen gene geldim vs. Her defasında yeni bir kullanıcı adı aldım ki muhteşem beyinsiz varlıklar olan bazılarınız tekrar çöreklenmesin diye.

Fakat görüyorum ki geçen bunca seneden beri bazılarınız hala iki gram "adamlık" öğrenememiş. Tek tek cevap vermedim. Tek tek yazdıklarınızı ağzınıza tıkmasını çok iyi bilirim. Hele ki alıntı yapıp yazanlar var ya böyle bir zeka geriliğini arasanız bulamazsınız. Yahu insan hiç bir akıllanmaz? Hiç mi bi kendini sorgulamaz yahu? Hayret ediyorum doğrusu

İsteyen alınsın isteyen alınmasın.
Mesaj tarihi:
Mal said:

151- 2 tane yüzükten daha fazlasını takmak imkansız.

niye senin 3 tanemi yüzük parmağın var?

cidden nickini hakediyorsun şu yorumla yalnız, bonzi alabilir miyiz?
Mesaj tarihi:
SuperCandalf said:

paticiğe sanane zamanında ultima oynarken girivermiştim. O zamandan beri bazı sebeplerden dolayı uzun uzun aralarda verdim. Bazen gene geldim vs. Her defasında yeni bir kullanıcı adı aldım ki muhteşem beyinsiz varlıklar olan bazılarınız tekrar çöreklenmesin diye.

Fakat görüyorum ki geçen bunca seneden beri bazılarınız hala iki gram "adamlık" öğrenememiş. Tek tek cevap vermedim. Tek tek yazdıklarınızı ağzınıza tıkmasını çok iyi bilirim. Hele ki alıntı yapıp yazanlar var ya böyle bir zeka geriliğini arasanız bulamazsınız. Yahu insan hiç bir akıllanmaz? Hiç mi bi kendini sorgulamaz yahu? Hayret ediyorum doğrusu

İsteyen alınsın isteyen alınmasın.

Adam haklı beyler.
Mesaj tarihi:
71- Bazı bilinmeyen nedenlerden ötürü insanlar ağaç kavuklarına, üstüste koyulmuş taş öbeklerinin altlarına, zeminde ki taş bloklara hatta kitap raflarına eşya ve para saklıyolar.

enchantress "remember to search the bookshelves, wizards hide their treasure there sometimes" dedi geçti :7
scoundrel agaç kavuklarına, templarda taş öbeklerine saklıyormuş (rivayete göre)
Mesaj tarihi:
ahaha abi ama uğraşmış adam bildiğin sdfs

bana da torture tools tan ring düşmüştü sanırım. yüzüğü çevirip tokatlıyorlardı sanırım işkence yaptıkları adamı kabadayı style.
Mesaj tarihi:
spompas said:

paticik tarihindeki en aptal farkındalık

ahahah abi resmen ya, adam "bilgisayar" ve "oyun" kelimelerinden hiçbir şey anlamamış, bir de "hack&slash" de atom fiziği mantığı aramış

adam resmen bu;

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...