Mal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 151- 2 tane yüzükten daha fazlasını takmak imkansız. niye senin 3 tanemi yüzük parmağın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 166- Her şehirde bir adam var ki sizi tamamen iyileştirebiliyor 1 saniyede. Ama onu yanınıza alamıyorsunuz. kendin diyosun her şehirde bir tane var. kolay yetişmiyor bu adamlar. hayır böylesine nadir bulunan zor yetişen bi adama ne vereceksinki senle gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ufleyince olur lan o adam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Mal said: 151- 2 tane yüzükten daha fazlasını takmak imkansız. niye senin 3 tanemi yüzük parmağın var? Şu cevap en başarısız olmuş ya nerden baksan üzüldüm senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 D3 ün eu forumunda bi başlık vardı.Herkes oyunda farkettiği saçmalıkları yazsın diye.Az önce biraz bakındım bulamadım.2 hafta felan öncesinin konusu.Adam oturmuş üşenmemiş hepsini çevirmiş galiba. vay arkadaş.ibotenik asit havuzunda yüzsen bu kadar maddeyi anca derlersin heralde bi başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 paticiğe sanane zamanında ultima oynarken girivermiştim. O zamandan beri bazı sebeplerden dolayı uzun uzun aralarda verdim. Bazen gene geldim vs. Her defasında yeni bir kullanıcı adı aldım ki muhteşem beyinsiz varlıklar olan bazılarınız tekrar çöreklenmesin diye. Fakat görüyorum ki geçen bunca seneden beri bazılarınız hala iki gram "adamlık" öğrenememiş. Tek tek cevap vermedim. Tek tek yazdıklarınızı ağzınıza tıkmasını çok iyi bilirim. Hele ki alıntı yapıp yazanlar var ya böyle bir zeka geriliğini arasanız bulamazsınız. Yahu insan hiç bir akıllanmaz? Hiç mi bi kendini sorgulamaz yahu? Hayret ediyorum doğrusu İsteyen alınsın isteyen alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Mal said: 151- 2 tane yüzükten daha fazlasını takmak imkansız. niye senin 3 tanemi yüzük parmağın var? cidden nickini hakediyorsun şu yorumla yalnız, bonzi alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 SuperCandalf said: paticiğe sanane zamanında ultima oynarken girivermiştim. O zamandan beri bazı sebeplerden dolayı uzun uzun aralarda verdim. Bazen gene geldim vs. Her defasında yeni bir kullanıcı adı aldım ki muhteşem beyinsiz varlıklar olan bazılarınız tekrar çöreklenmesin diye. Fakat görüyorum ki geçen bunca seneden beri bazılarınız hala iki gram "adamlık" öğrenememiş. Tek tek cevap vermedim. Tek tek yazdıklarınızı ağzınıza tıkmasını çok iyi bilirim. Hele ki alıntı yapıp yazanlar var ya böyle bir zeka geriliğini arasanız bulamazsınız. Yahu insan hiç bir akıllanmaz? Hiç mi bi kendini sorgulamaz yahu? Hayret ediyorum doğrusu İsteyen alınsın isteyen alınmasın. Adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 herkes senin iyiligini dusunurken senin dediklerine bak. ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Fantastik bir oyunda bu kadar fazla mantık aramamak lazım. 13ten sonrasını da okuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 71- Bazı bilinmeyen nedenlerden ötürü insanlar ağaç kavuklarına, üstüste koyulmuş taş öbeklerinin altlarına, zeminde ki taş bloklara hatta kitap raflarına eşya ve para saklıyolar. enchantress "remember to search the bookshelves, wizards hide their treasure there sometimes" dedi geçti :7 scoundrel agaç kavuklarına, templarda taş öbeklerine saklıyormuş (rivayete göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 "Hayatında ilk defa bilgisayar oyunu oynayan gencin yakarışı" olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahaha abi ama uğraşmış adam bildiğin sdfs bana da torture tools tan ring düşmüştü sanırım. yüzüğü çevirip tokatlıyorlardı sanırım işkence yaptıkları adamı kabadayı style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://vettemodifications.com/images/smilies/witness-this-epic-thread.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Meteor konusunda haklı ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Selam hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tabi reklamdan sonra gelen kitle değişti , 2011 'in en iyi strateji oyununu oynayan reyizler geliyor sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 spompas said: paticik tarihindeki en aptal farkındalık ahahah abi resmen ya, adam "bilgisayar" ve "oyun" kelimelerinden hiçbir şey anlamamış, bir de "hack&slash" de atom fiziği mantığı aramış adam resmen bu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 3 yüzük parmağı başarısız olmuş sorry bro :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 olm sen mal mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben mi? yok benim acc değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hayır konuyu açan tabi ki şevkiciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar