Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Feamer said: fr ne olacak fr diye haykırmak istiyorum the sundering diye bişi olcak, end result should actually be a simplified world that harkens back to the earlier high-fantasy roots of the Forgotten Realms (according to Paul S. Kemp). 6 romanlık bir seride anlatılcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Norak said: through 2013: Wizards plans to release every single D&D product from the game's historied past in digital form. Every edition, every sourcebook, every adventure. oefff kac para gitcek aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 high fantasy ne abi osursan level 20 adam mı oluyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Her yerde büyüler magicallar uçuyor, grimdarktır noirdır bi atmosfer yok falan filan. Osursan lvl20 büyücü gelecek yani evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fantasy dediğin epik olur, ama onunda derecesi var... the sundering, hakkında bilgisi olan var mı? yeni çıkan drizzt kitapları mesela, 4e göremi yoksa yeniye göremi yazılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 işte açık açık masaüstü mmorpg sinden geri çevircez, diyemeyip öyle söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 cons'daki yenilikleri(hem baslangic hp, hem olmede kullanilan formul falan) basarili buldum bayagi. tankmage fantezim iyice kabardi. caster'lar icin low lvl ezberi gerekmemesi de iyi olmus. max level gelip magic missile atamamanin ezikligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eAoq-vwWHHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 c/p pathfinder yapsınlar harcadıkları zamana yazık yok onu yapmıcaklarsa 2nd gibi mitolojik bişe yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 player's handbook çıkmış. alıp bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 DM el kitabı da çıktı. Ben birkaç oyun izledim 4den zevkli duruyor. Bu hafta player ve dm kitaplarına bakacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 İstanbul'da 5th edition players handbook satan neresi vardır? Fiyatlar tahmini nedir bir de? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 D&D'den ₺100'e almistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 D&D den mi D&R dan mı? :) D&R ise hang işube, ben şu ana kadar D&R da hiç karşılaşmadım players handbook vs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 GERGE aracılara para yedirmez, parayı hak sahibine elden teslim eder icabında. D&D dir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kugulu Park D&R. http://www.dr.com.tr/Kitap/Dungeons-Dragons-Players-Handbook-Dungeons-Dragons-Core-Rulebooks-/Dungeons-Dragons/Foreign-Languages/Hobby/General-Interest/urunno=0000000609147 Telefon edip nerelerde var diye sormustum, soruver sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ince kapak ne ya? Eski D&Dler gibi değilse ne anlamı var. Onlar bile parçalanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Ince kapak degil, adam gibi ciltli. Ince kapak versiyonu yok zaten. Yanlis yazmislardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 10 yıldır tuvalete girerken ya 3rd edition players handbook ya da forgotten realms campaign setting alırım yanıma. ALİM OLDUM ALİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 26 kasımda sipariş vermiştim D&R'ın internet sitesinde, 21 Aralıkta geldi Players Handbook. İnternetten sipariş verecek olan olursa aklında olsun, hemen gelmiyor. Gerçi kimin acil players handbook ihtiyacı olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Su an hediye olarak ena fikir degil diye dusununce acil ihtiyac duymus oldum mesela. Neyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar