Art Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 blizzard balance taki eurolarla başka hesap için diablo 3 alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bir sürü 2-3 Euro eşya gördüm. Onlar da satıyor mu acaba? Birikmiş rare itemler var, iki tanesini satsam bir kitap alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Art said: blizzard balance taki eurolarla başka hesap için diablo 3 alabiliyor muyuz? bildiğim kadarıyla evet diablo III listede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 GERGE said: Bir sürü 2-3 Euro eşya gördüm. Onlar da satıyor mu acaba? Birikmiş rare itemler var, iki tanesini satsam bir kitap alırım =) Ben 1-2 item koydum eğer satılırsa o 1-2 euroluk MF itemlerden almayı düşünüyorum mesela :) ha 2 eurodan item koymak çok acayip o ayrı, 1 euro kesiliyor (battlenet balanceta durursa kesiyolrmı bilmiyorum) %15 te komisyon lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 80 avroya ilk satışımı yaptım sonunda. siftah benden bereketi kotick'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bi biz yapamadık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bu rmahtan ciddi ciddi para çekebiliyo musunuz ? hani sattınız 100 avroya bişey, gidip paypal hesabından veya nasıl satış yaptıysanız bir şekilde gerçek dünyada çekebiliyonuz mu parayı ? sırf bu yüzden bu dandik oyunu alabilirim ve bütün yaz farm yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 her satıştan 1euro kesinti oluyor ve paypala aktarırsan %15 te komisyon. sonra normalde paranı napıyorsan aynısını yapabiliosun monopoly parası değil yani. Ama öyle bütün yaz farm yaparımı pek düşünme,çok high end itemler hariç satış olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 valla gayet oluyor ben 10 20 10 20 diye 120 euro biriktirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Benim itemlari almayi kestiler cildiricam mis gibi set parcalari koydum 20 den elliyen yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Artariel said: bu rmahtan ciddi ciddi para çekebiliyo musunuz ? hani sattınız 100 avroya bişey, gidip paypal hesabından veya nasıl satış yaptıysanız bir şekilde gerçek dünyada çekebiliyonuz mu parayı ? sırf bu yüzden bu dandik oyunu alabilirim ve bütün yaz farm yapabilirim. Onun yerine ise gir oyle para kazan.Ilk bikac gun parayı kıran kırdı.Artık eskisi gibi item alan olmaz.Oyunda binbir turlu abuse bot hack falan var normal yoldan iyi para kazanman zor gibi.Ilk cıktıgı gun alsaydın en az 200 300 euro kazanırdın suan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Rmahkullanan belli bir kitle alcağını aldı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bu saatten sonra iyi itemler düşerse oyun parasını çıkarırsın. üstü zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 peh değmez o zaman. oyun dandik çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Artariel said: peh değmez o zaman. oyun dandik çünkü Oynamadan güzel yorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Artariel said: bu rmahtan ciddi ciddi para çekebiliyo musunuz ? hani sattınız 100 avroya bişey, gidip paypal hesabından veya nasıl satış yaptıysanız bir şekilde gerçek dünyada çekebiliyonuz mu parayı ? sırf bu yüzden bu dandik oyunu alabilirim ve bütün yaz farm yapabilirim. totalde 600+ lira falan kazandim banka yolunu aşındırıyorlar şimdi fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: Artariel said: peh değmez o zaman. oyun dandik çünkü Oynamadan güzel yorum :P Oyun dandik yorumu çok fazla ama oyun güzel değil böylede birşey var. Oyunun adı diablo 3 değilde sacred 3 olsaydı patide adına bölüm bile açılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Ben fazlasıyla memnunum yani size yetmiyorsa onu bilemem. Birçogunuz hayatında ilk kez para kazandı belkide bu oyun sayesinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 3 euro kazandım.1 euro + %15 kesinti ile paypal hesabıma 1.70 Euro yani 3.78 TL geçti. Hurrayyy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 1 tane 50lik bira alirsin oda marketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 valla köpek öldüren bile olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Absolut said: Artariel said: peh değmez o zaman. oyun dandik çünkü Oynamadan güzel yorum :P arkadaşın annual pass ile komple oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Komple ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Normali bitirmiş işte arkadaşlar lütfen üstüne gitmeyin sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 oyunun dandikliğini öğrenebilmem için normali oynamam yetiyor. zorluk beni ilgilendirmiyor şahsen. aynı şeylerin hplisi damagelisi. bu hikaye yazılırken kimse dememiş mi ne yapıyoz lan biz diye. oyun dandik işte, kabul edin veya etmeyin. alsam para için alırım diyecem de 140 lira etmeyecek kalitesizlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar