tinu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 evet paypal ı da aktif etmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bombilo said: ahah bereket versin 17€'ya aldığım stormshieldı 29€'ya ittirdim. Aha gerçek ticaret budur işte bence. Yani gelecekteki RMAH tamamen bundan oluşacak ki bunu beceren ciddi anlamda para kazanır bu işten uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 valla gold ah'de satamadığım uyduruk uyduruk eşyaları satıyorum 3-5 euroya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ulaştırma Bakanlığı'na bir ihbar maili döşeyeyim bari ne zamandır aklımda, madem gerçek para girdi işin içine ofis açıp vergisini versin Kotick efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Öyle bir şey olursa direk Türkiye'ye kapatırlar olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ya kapattiricaniz Diablo3'u Turkiye'ye. RMAH'i en azindan. Ellesmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 iplis türk gençliğinin cebine de girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hele 2-3 bebe hacklensin paracıkları harcansın neler olacak neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kekolar 900dps ias/lohlu one handime 90 euro vermisler. dadsf. silahlar deli gibi satiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hehe bütün RMAHa item koyanlar içinde tek şatış yapamayan benim herhalde. İşin boktanı 10 item var satılmıyor yeni item koyamıyorum karşılıklı bakışıyoruz itemlarla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kaldıran kaldırmıstır 1k falan şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hunty said: Ya kapattiricaniz Diablo3'u Turkiye'ye. RMAH'i en azindan. Ellesmeyin. Valla bakanlığın internet ihbar bölümüne blizzin linklerini falan da vererekten şööle ağdalı bir mail yolladım, gerekirse kapatsınlar rmahı np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Masquerade said: kekolar 900dps ias/lohlu one handime 90 euro vermisler. dadsf. silahlar deli gibi satiyor. 6-10m arası desek. verilmez lan gold daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Sımdı sole bır sorunum var paypal account ekledım ıtem koymak ıstedıgımde eklı degıl dıyor. Paypalı dolar kullanıyodum Dolar/Euro durumundan olabılırmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Herkes kaldırdı biz indiricez amk. :( "Tatar Ramazan" said: hunty said: Ya kapattiricaniz Diablo3'u Turkiye'ye. RMAH'i en azindan. Ellesmeyin. Valla bakanlığın internet ihbar bölümüne blizzin linklerini falan da vererekten şööle ağdalı bir mail yolladım, gerekirse kapatsınlar rmahı np Her zaman kıskananlar oyunbozanlar olacaktır np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Abi eğer maliye falan görürse bu sistemi VERGÖÖÖÖÖÖÖÖÖ diyerek zorla kapattırır kesin Türkiyede. ggonore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Neyi kapattırıcak ki? Paypalden TRye çekmedikçe parayı sıkıntı yok. Net harcamalarınıda paypalden yaparsın TRnin haberi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 93€ oldu bende kesintiler dahil. Paypal'de tıkırtı yok ama hala. Processing durumları hala. Oyun kendini çıkardı ya yeter o bana. Edit: 2-3 item dışında sattıklarımın hepsi abuksubuk itemler (üstümdeki itemlerin hepsi satıldı, torlak kaldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paypal'ı nerden ekliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 2-5 euro arası şirin şirin itemler koydum kimse sallamıyo bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Absolut said: Neyi kapattırıcak ki? Paypalden TRye çekmedikçe parayı sıkıntı yok. Net harcamalarınıda paypalden yaparsın TRnin haberi olmaz. aynen en fazla paypal kısmını kapatabilirler oda para türkiye sınırlarına girdiği için, blizzard balance'ı kapatmaları zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 abi kendi üstündeki itemı satmak nedir, hadi ben barbardakileri satıyorum ama mainim dh lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kasada kalmış çöpleri doldurdum, bir sitarcrap çıkarsa ne ala heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paranın dini imanı olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 küçük sürprizli itemlar koydum 5-10 euro arası değişen hadi bakalım. birini alın lan zengin zibidi ecnebiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar