TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu azeriler geçen bizi yenmişlerdi 2012 ye gidemedik!11 oysaki ermeniler ne güzel 2 maç yatmıştı. şimdi onlar düşünsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Eurovision da fazla puan verenin tarafında olmak lazım Devlet satar ama halk satmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rusya izin vermez Ermenilerin ezilmesine biraz çatışırlar sonra Rus tankları araya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 rusyanın yarısı bizim ülkede tatil yapıo zaten hah bi harp durumunda antalya cephesi açarız bide haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 rus mafyasıda orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Karagumruk alayina gider,azeri balalarida kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 hamsilipilav said: he ya türkiye olarak herhangi bir şey yapabilme kabiliyetimiz var sanmak. 2012. lol hahahahahahahahah savaş çıkar olursa yeneriz yav, polisler sırf bunun için yeterince gaz bombası biriktirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 imamizer said: Seleph said: O senin dedigin milliyetcilik icin savasdi, ittihat ve terakki kafasiyla cecen daglarinda,afgan daglarinda savasanlari bir tutmayin Benzer milliyetçi kafa olarak Türkiyeden birçok Türk vatandaşı (ülkücüler, eski askerler, özel harekatçılar gibi) da çeçenlerin yanında savaştı yalnız. Çeçen direnişini sadece dine dayandırıp, müslümanların savaşıydı dersen bu insanlara haksızlık edersin. yanlışın var oraya çoğunluk olarak ümmetci/ülkücüler gitti diğer saydıkların çok nadirdir ayrıca oraya giden kosovaya bosnaya da gitti zamanında.. herneyse çeçenlere destek verenler sadece dine dayalı olarak yaptı bunu çünkü çeçenlerle ırki bir bağ yok ortada mevzu azeriler olursa işin içine hem din hem ırk faktörü girecek ama şu da var azerilerin de büyük çoğunluğu sünni değil o yüzden ümmetçi tayfanın bakış açısı değişebilir ama karşı taraf ermeniler olduğu için her halükarda halk ilgi gösterecektir.. hükümetten pek bi destek çıkmaz azerbaycana buna emin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesele bildiginizden daha karisik,10 sene icinde el kaide ve benzeri orgutlerin tesiriyle cecenistan ve afghanistan hizli bir sekilde selefilesti,hani vehgabilesti bunlar hurra bunlar dedelerimizi kesmisti diyenlere aldanmamak laxim,almanyada 1 milyon kuran dagitanlar yemende islam emirligi kuranlar,misirda islam duzeni gelsin diyenler ,yani islamin sunni kesiminde mezhepler hizla kan kaybediyor,sebebide islama sokulan fitne tarikatlar yuzundendir,hatta iran islam devleti olmakla ovunen ulke aciklama yapmisti;elimizde usa dan cok el kaide teroristi var diye velhasil mesele cok karisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 NeoStyle said: imamizer said: Seleph said: O senin dedigin milliyetcilik icin savasdi, ittihat ve terakki kafasiyla cecen daglarinda,afgan daglarinda savasanlari bir tutmayin Benzer milliyetçi kafa olarak Türkiyeden birçok Türk vatandaşı (ülkücüler, eski askerler, özel harekatçılar gibi) da çeçenlerin yanında savaştı yalnız. Çeçen direnişini sadece dine dayandırıp, müslümanların savaşıydı dersen bu insanlara haksızlık edersin. yanlışın var oraya çoğunluk olarak ümmetci/ülkücüler gitti diğer saydıkların çok nadirdir ayrıca oraya giden kosovaya bosnaya da gitti zamanında.. herneyse çeçenlere destek verenler sadece dine dayalı olarak yaptı bunu çünkü çeçenlerle ırki bir bağ yok ortada mevzu azeriler olursa işin içine hem din hem ırk faktörü girecek ama şu da var azerilerin de büyük çoğunluğu sünni değil o yüzden ümmetçi tayfanın bakış açısı değişebilir ama karşı taraf ermeniler olduğu için her halükarda halk ilgi gösterecektir.. hükümetten pek bi destek çıkmaz azerbaycana buna emin olun Dayımın (koyu dinciydi, şuan akp zihniyet) bu çeçenlere yaptığı yardımların hesabına matematiğim yetmez. Hepsi de sırf müslüman kardeşlerimiz diyeydi. Böyle çeçen göçmen bile görse gider cebindeki tüm parayı verirdi. Şimdi yıllar sonra akp büyüdü dayım da büyüdü, paraya para demez oldu. Çeçen desen onlar kim falan der heralde hah. Ama azerilere o gözle bakan müslüman kardeşlik yok, ben hiç rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 son sözü yine rusya söyledi savaş uçaklarını ermenistana konuşlandırmış olay bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 o değil de dasaaa nereye gitsen belayı peşinde çekiyosun, ne biçim bir death magnetsin olum sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 meanwhile, in azerbaijan.. rusya sınırının oralarda. abi gittik baktık, bişi yok. oturduğum yerden kalkasım gelmedi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi kettle da yoktu, yoksa cay yapip icmek lzmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 serhatların en uç noktalarını kontrol edip düşman izi sürdük.. bir iki inek, koyun, başı bozuk ördek, balgamlı sesler çıkartan kuğular ve otobüs büyüklüğündeki balıklardan başka bişi bulamadık. güvendeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ben olsam otobus buyuklugundeki baliklari tabagimda gormeden guvendeyiz demezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 valla ben şöyle üstüne atlayım istedim. http://www.youtube.com/watch?v=HLd6kUy36LQ ELİNİ QANA BULAMA YİGİDİM! dediler. tamam dedim, yemini bozmuyorum falan da dedim. tabii bunları hep sırtım onlara dönük,karşıdan rüzgar gelip saçlarımı asln yelesi gibi dalgalandırırken söylediğim için çok sinematik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 dasaaa said: meanwhile, in azerbaijan.. rusya sınırının oralarda. oha çok korkuncmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 UAV online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tas ve sopalarla olacak dedikleri savas bu iste lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Ermeniler hangi ekonomi ile Azerileri zorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Azeriler bize soykırım yapıyor diye para toplarlar belki =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar