Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burası yapay göl mü?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BURASI YAPAY GÖL MÜ?

Madonna, SuAda ziyaretinde restoranın şefiyle ilginç bir diyalog yaşadı. Şarkıcı, Boğaz’ı göstererek “Burası yapay göl mü?” diye sordu.

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/20703792.asp

evet yorumlar

Bence madonna out ajdar fatih ürek vs in
Mesaj tarihi:
Hürriyet said:

Konser serisinin startını 31 Mayıs'ta Tel Aviv’de veren Madonna´nın, yola çıkmadan önce “Keşke Suriye ve İran’da da konserler verebilseydim” demesi İsrail´de tepki gördü ve biletleri alıcı bulmadığından ikinci konser iptal edilmişti.
Mesaj tarihi:
yeni aklıma geldi avcılardan minibüse binmiştim. Arkamda iki erkek 1 kız var, şiveler doğulu, tahminen kız ilk defa istanbula gelmiş neyse minibüs k.çekmece gölü ile denizi bağlayan kanalın üstündeki köprüden geçerken, kız bumu istanbul boğazı demişti.

varın görün halimizi, 2012 hala istanbulda yaşayıp deniz görmemiş adamlar var.
Mesaj tarihi:
Bilmemesi sorması bana göre gayet normal, sizin verdiğiniz örnekler dahil. Bana asıl anormal gelen soruldumu aaaa bilmiyo laa gıroya bak tepkisi verilmesi. Bilmiyordur ilgilenmemiştir o an ilgilenesi tutup merak etmiştir ne var bunda?
Mesaj tarihi:
bence anormal çünkü venedik e gittiğimizde burayı selmi başmış nolmuş demiyoruz. boğaz da aynı venedik gibi unique bir şehir olduğu için cahilliğine gayet gülünebilir.
Mesaj tarihi:
ahah kadın dünyanın yarısına hayatta tur bindirmiş bizimkiler de böyle salak şeylere takılıp laf sokuşturuyorlar heralde anca
facebook'ta da vardı bikaç aptal "CAHİL KADIN HİÇ UMRUMUZDA DEĞİLSİN" diye rageleyen
Mesaj tarihi:
Kaede said:

amerikanın 99%u türkiyenin ingiltere gibi hala yaşıyan bir kraliyetinin olduğunu sanıyor

YOUR MOVE

amerikanın %90 ı türkiye nerde bilmiyor

%10 u ise istanbul u başkent sanıyor
Mesaj tarihi:
reyou said:

bogazin neresi uniqe lan, 23213 tane bogaz var dunyada,
bizimki yanlarinda minyatur kalir

kadin bilmesi olay olurdu zaten bilmemesi normal

içinden boğaz geçen iki tane şehir var bilmemesi tam bir hıyarlık. istanbul bide orası çorum'un osmancık köyü değil.
Mesaj tarihi:
Bizim milleti anlamak zor , her konuda kendini küçük görür , bazı konularda ise böyle tribe girer.

Megastar kadın işi gücü yok , Türkiye coğrafyası mı çalışıcak , GPS ini açıp nerdeyiz mi diyicek ?

Boğazda bir adada değil , Haliç'de bir adaya da götürmüş olabilirlerdi sonuçta o da var :D Haklı olarak burası doldurma mı lan acaba diyebilirdi de kadın yani.

Bu dağın ardı Berlin'dir diye milyonlar kanar lan bu ülkede , bırakın coğrafya bilgisini :)
  • Yeni Oluştur...