Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oyunu durdurunca gitmiyor buff süresi ama yine de dc yiyorsun bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 diablo kestim legendary dusmedi oyun berbat, fifa'da 3 oyuncu degisikligi hakkı var oyun berbat... abi oyun sana bunları sunuyor yani begenmiosan yapcak bisey yok, amaci zaten seni basına baglamak, hem dc problemi de ilk haftaki kadar kalmadi yani.. dısarı cıktım geldm yemek yicem gayet oyunda char hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Suark said: abi single oyuna oynayacak vakit ayıramamak nası oluoki, esc ye basınca oyun duruyo zaten? oyunun durmasıyla vakit ayırmanın ne alaksı var. Gayet te casual casual oynanır bu oyun. Hadi 60 olayım da gidip inferno diablo keseyim diye bir düşüncem yok zaten. Aylarca Act1 farmlasan Act2 ye yetecek itemları zor bulursun. Farm yapmaya da birşey dediğimiz yok. Adam gibi item düşsün diyoruz. 60lvl 1h düşüyor 170dps. 170 dps silahı ben 30lu levellerde de kullanıyordum. o zamanlar para sıkıntısı yoktu tabi. 54lvl de aldığım 690dps 1h ile inferno act1 bitirdim. Ama butcher dan düşen silah 170 dps. Şaka gibi. Vendora satsan tamir paranı karşılamıyor. Alt karakter levelliyorum daha çok gold birikiyor zaten. Oyuna akşamları 1-2 saat, h.sonu 3-5 saat vakit ayırıyoruz. Gidip AH ta saatlerce ucuza al, pahalıya sat mı kovalayalım. itemlar milyon milyon gidiyor. Patch gelsin bir an önce de rahatlıyalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 of forumlar cok kotu. wowun elit pvecileri niye nerfluyorsunuz ben bunu kestim emek verip demekki kesiliyormus! niye kolaylastiriyorsunuz diyerek agliyorlar battle.net'de ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 6x repair parası nedir ya , charı sileyim tamirci açayım bari. daha çok kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 elite pve ciyle sumugunu silmekten aciz hasta insanlari karistirmayalim simdi oyun sacma derecede zor bu kadar basit fix lerseler fixlesinler yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 act 1 ve act 2'den yüksek tier item düşecek sonuçta. ayrıca mobların Hp leri ve damageları gözden geçirilecek. repair paralarının artması gayet normal bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 mob hp ve dmg'leri 6'dsa 1'e iniyorsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 daha gelmedi o patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kim dedi ki geldi diye sadsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 "AI on some monsters (BEES!!!) being tweaked to run away less often, which again helps melee more than ranged." said: Şuna nasıl sevindim anlatamam bazen işkence oluyor bu ranged moblar özellikle şu örümcek gibi poi/cold/fire versionu olan moblar ve şu sinek atan lavuklar.Bide bunların fast champları geliyor /suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bide tepende uçup , sadece combat anında saldıran sinir bozucu kuşlar var.onlara da el atsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 aynen ya, bir de bi vuruşta öldürüyo onlar beni sdf bi an bakmasam hemen inip vuruyo şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sam said: mob hp ve dmg'leri 6'dsa 1'e iniyorsa neden olmasın? nası saçma bi mantık diycem de heralde laf olsun diye yazmşsn :P mob hp ve dmgleri 6 da 1 e inerse 6 kat az ölmezsin belki 100 kat az ölürsün. Yani repairi 100 katına çıkarmaları lazm yarı heroic gibi olur :P mob hp ve dmgleri yarı yarıya düşse aşşa yukarı 10 kat az ölrüsün tahmini, aynı gearla. Benim hp ve dmg reduce tahminim %30 hp civarı %20 dmg civarı olacak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 awww o posta nerdeyse wot reply döşemiş lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 6 kat olursa repair, doktor barbar monk oynamaz kimse zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mobların hp ve dmg düşünce ve şu glass canonlara karşı mortarların max range ve dead zone artırılınca dh ve wizard daha fazla ölücek gene. Yani Barbar monk ve wd act1 den biraz daha lvl63 item düşürünce kolay kolay ölmez olacak daha stabil runlar yapacak. Dengeleme mantığı güzel şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kthxbye said: Yani Barbar monk ve wd act1 den biraz daha lvl63 item düşürünce kolay kolay ölmez olacak daha stabil runlar yapacak. Dengeleme mantığı güzel şuan. şu an act1 ve act2 den düşme şansı yok tier 18 item (ilvl 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 1.03 gelince diyorum bende zaten hani dedim ya hp ve dmgleride düşücek act2 ve sonrasının mob ların. ve act1 den ilvl62 ve 63 düşecek. %2 ihtimalle 63 düşecek. act3-4 den %8. e sen act1 i hiç ölmeden ve act3-4 den 4 kat hızlı farmlıyorsan iyi(ortalama 61-62 güzel statlı) gearlı act1 den lvl63 lere rangedlarla aynı hızda ulaşırsın. full63 iyi gearlı oluncada gene ranged (glass canon olanlardan) daha az ölerek 2-3-4 farmlarsn. Repair costun az olur. Dimek istediğim bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi melee oynadınmı bilmiyorum ama şu an ki sorunu bu şekilde çözmek o kadar saçmaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 barbar var lvl60 infernoya gelip bırakmıştım hiç oynamadım sonra geçen gün toplam 2m e 1 dagger aldım 760 dps 400loh %70 crit dmg bide shield %25 block 59 all ressi 49 pyschl ressi str vita cart curt. Gearım iyi değil 500-600 resist 30k dps (bufflarla) 35k hp var inferno act1 de yarı offansive yarı deffansive nerdeyse hiç ölmeden farm yapabiliyorum. ee act2 ve sonrasına ayar gelince bide gear abanınca oralarda da çok az ölüp çok az dps olmadan farm yapılabilcek. Edit: tabi bu defansive açıdan tırt gearımla act2 yi anca tırtıklıyabiliyorum ama dediğim gibi act1 ölmeden farmla dpside yüksek tut farm yap. 1.03 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 act4teyim su an da ben barbarian ile. act1 kıyaslama yapılabilecek bi zorlukta değil malesef, act2ye oranla dağlar kadar fark var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ee tamam anlamıyormusun yazdıklarımı 8 kere yazdım. 1.03 geldiğinde tahmini 2-3 haftaya; 1. cisi act1 den şuanki act3-4 ten düşen itemlar düşecek 4 kat az şansla. Ve 4 kat hızlı act1 yapıyorsan aynı kapıya çıkacak. 2. cisi bu itemlara rahat kavuşmaya başladığında ve dizdiğinde bir süre sonra DMG VE HP LERİ AZALTILMIŞ mobların bulunduğu act2-3-4 tede GLASS CANON classlara göre daha az ölerek rahat ilerliycen. Anlatabildim mi. ilerisi ve patch 1.03 için konuşuyorum başlıktanda anlıyabileceğin üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 biliyorum hepsini anlattıklarının ve kabul ediyorum bu çözüm iyi kötü işe yarayacak bi şekilde. ama adam gibi test etmeden sürdükleri melee açısından broken oyunu, mekanikleri düzeltmek yerine bu şekilde fixlemeye gidiyor adamlar. ağladınız item düşmüyor diye alın size item, bu mudur çözüm? gerçi bu saatten sonra başka türlü bir çözüm gelir mi ellerinden orası da ayrı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar