Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Seperate said:

Flassh said:

Seperate said:

980 dps %16 as olmuş 860 dps %8 as haha bohu yidik

oha belasını. mal gibi gittim nerf geliceğini, düşceğini bile bile 45 critdmg 21 atackspeed xbow aldım sırf sıkıntıdan

artık vericem paramı bir arkadaşa dursun onlarda mal mal harcıyorum. girdi yine ya.

sıkıntıdan alışverişe vuran kadınları şu an daha iyi anlıyorum valla

Takma kafana bende o şekilde göçtüm ,hatta bugün 20m bayıyordum da bi arkadaş durdurdu asflkhsa

hahhaha 2m e almıştım onu. ben alırken 1010dps %22atackspeed %46 crt damage idi. nerften sonra 925dmg %11atackspeed olmuş

dün gece bunu yazdıktan sonra ahtan koymuştum veee 3.5m e satılmiş ::DD:DF:
Sosyal ağlarda paylaş

1.3 not değerlendirmesi yapayım

saat akşam 8den beri aralıksız farmlıyorum. alt tab bile yapamadım o kadar aralıksız yani. daha şimdi bitti. act2 ve act3 u %90 temizledim elitlerini(act2 solo, act3 grup)
solo olarak belial kesemedim
act3 de ise cydea ebemizi belledi. 2 kere yattık. 3ye girerken zaten 10dk valor kalmıştı o da gitti. neredeyse bir 20dk uğraştırdı haahah. 1m hpsi kaldığı sırada herkes yatınca 6-7 dk ben döndüm zaten ağlıcaktım o an ölseydim. zor resledim milleti
bosslara buff gelmiş herhal çok fenalaşmışlar

eskisine oranla daha çok rare atıyor fakat direkt çöp.
lvl 63 itemler bile komik derece statlara sahip. 280str,180vita,hassocket sahibi lvl63 sword düştü fakat dmg 250. bunun neresi ilvl63 o zman lan!? tamam random da bir yere kadar random artık bu nedir. d2de de böyle garip itemler çıkıyor muydu?

çıkan itemlardan direkt çöp gözükenleri 60+ itemları craftladım diğerlerini vendora fırlattım. 100+wish 100+exs var olmuş

biraz iyileri stashladım. 2 sayfa item var stashta. ve neredeyse 12 saattir olucak farm yapıyorum vay be dediğim 1 tane(yazıyla BİR TANE) item çıktı 200int 1150dps 2h polearm o da artık ne kadar ederse.

umarım o stashladıklarım arasında adam gibi bir şeyler vardır çünkü farma başlamadan 3.1m olan param repair yüzünden 2.6m kaldı.

nerf öncesi act1de bile kafasına yiyen barbar arkadaş ile arkamıza bir wizard alıp act3 tankladık şaka gibi blizzard vur diyince nükleer bomba atmış. şuan gearlerine yüzlerce dolar basıp sınırsız res sınırsız loh basanlar ağlıyordur çünkü ben ağlardım 500 600 res ile act3 tanklayanları görünce.

birde elit sayısında artma olmuş gibi de geldi, sanki eskiden bu kadar çok elit olmuyordu bir bölgede

özetle yine blizzard 2 eliyle bir şeyi doğrultamamış
Sosyal ağlarda paylaş

boss yapmak tamamen anlamsız artık, oyunun adını gilgamesh ya da uzay yapsalar yeridir. 12-14 saat filan oynadım, iki kere act3, bir kere act2 temizledim boss hariç, düşen loot sıfır. ah'de bile satmaya değer birşey düşmedi.

öte yandan bu 12-14 saat sonucunda para olarak 100k filan içerdeyim. dh ile 300k içerdeydim (43k hp 400 allres yani camtop değil) de monk biraz kar edebildi, o sayede -100k.

öte yandan build çeşitliliği gene iğrenç, gene sıkıcı build zorunlu çünkü bu sefer de ölmemek lazım kesinlikle.

craft fiyatları güya düştü ama bu sefer de yapacak para yok, 0 gold istese ancak öyle yapılır. gold ah de nasıl kullanılır bilmiyorum, ancak rmah'tan gold satın alıp herhalde heh.

pek neden göremiyorum oynamak için yani şu an gene. mortar 60k vurmuyor 30k vuruyor ama repair 8k değil 35k. bilizort..
Sosyal ağlarda paylaş

Sıktı farm olayı. 100k edecek parça bile düşmüyor resmen. ayrıca 100 saat play ile 1 tane bile set item düşmedi. para bayılmadan set tamamlamak gibi bi ihtimal yok gibi. Bir aranın vakti geldi benim için. skyrim'e başladım dün ilk defa. hoşuma gitti bi süre idare eder artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu tamir parasiyla ve dusmeyen itemlerle cekilecek cile degil. 10 saat kas 300k tamir ode sonra 10k lik item dusmesin isin sonunda.

ya da item dussun ama git eurodan 2-3 euroya al daha iyisini, gold da satmaya calissan en ucuzu 1milyon ama euroda 2 euro.

bu nasil mantik cozemedim daha tam oturmadi ya da millet para diye surunuyor.

al eurodan 2 ye, sat 1 milyon golda , sonra o 1 milyon goldu 6 euroya sat.. aha cinlilerin yaptiklari an icin herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ilvl63 dahil itemların iyi-kötü aralığı ne kadar geniş olursa ve kendi droplarınızla ne kadar yetemezseniz o kadar AH kullanmak zorundasınız. İyi itemların da neredeyse hepsi RMAHde olduğuna göre

Neyse artık aynı terane. "RMAH GELECEK PARAYLA GOLT ALIRKEN HEKIR YEMİYCEZ YEEAAAA" diye tutturdunuz. Bak ne oldu şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

belki conspricy keanu olacam ama,

ben AIS`in betada test edilmedigine inanmiyorum. bu adamlarin spreadsheetleri yok mu, statlari test etmeme gibi bir durum gercekten soz konusu olabilir mi sizce? oyun o kadar betada kalmis, o kadar insan ais itemlari kullanmis, dps gainler belliymis, cap olmadigi belliymis. bana simdi oyun ciktiktan 2 hafta sonra herkes AIS topladiktan sonra `AIS bizim istedigimiz gibi olmadi nerfleyecez demek` ve herkesin AIS`leri satmaya zorlamak (satalim, alalim, RMAH`a can katalim) ondan sonra AIS`in 50% nerfleyecem deyip, bazi noktalarda 75% gibi bir oranda nerfleyip herkesi farkli statlara yoneltmek bence rastlanti degil.

bundan 2 ay sonra, herkes critical damage stacklediginde, `critical damage istedigimiz gibi calismiyor, nerfliycez` derlerse hic ama hic sasirmayin. millet bu sefer critical damage i satacak, baska bir sey alacak, sonuc olarak yine RMAH canlanacak.

bunun sonu yok, para kazanmak icin istedikleri gibi oyun mekanikleri ile oynayip `boyle olmasini beklemiyorduk yahu` milleti surekli gear degistirmeye zorlayabilirler.

tekrar soyluyorum, bu kadar development sirasinda, bu kadar closed betada, bu kadar open betada ben AIS`in fark edilmedigine inanmiyorum.

17% atk speed olan ring de su an 5% atk speed kalmis, simdi kim oyuna 5% atk speed kalmis ringle devam eder ki, attan inip esege bindi resmen - sonuc olarak bedavaya satip, yeni farkli statlara satip ringleri eurolara basıp almak durumunda kalacak (ilgilenen arkadaslar gold ah`de crit damage, crit chance ve statli ring aratsinlar bir)
Sosyal ağlarda paylaş

Conspiracy Keanudan çok Captain Obvious bi yorum oldu bu heh. Oyun mekaniklerinin içine RMAH hacmi için etmek dediğimiz yaklaşık böyle bişeydi işte.

Asıl pvp çıkınca dönecek shitstormun haddi hesabı olmayacak. PEVÖPE KOMPETİTUF DÖYİL derken bir bakacaksınız pvp için nerflenen statlar yüzünden diablo kesemiyorsunuz falan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben zaten betada neyin test edildiğini anlayamadım ki henüz. her şey bozuk geldi resmen. önceki postumda dediğim gibi ya beta testerlar gerçekten hiçbir halt yapmadı sadece eğlencesine bakıp yaratık falan kesti ya da bu adamlar hiçbir feedbackle ilgilenmedi. tabi 3. bir seçenek daha var, oyun çıkmadan 1 sene önce biri projeye shift del attı, baştan yaptılar. başka bir şey gelemiyor aklıma
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepimiz biliyoduk RMAH aciklandigi zaman blizardin orasinin burasinin oynayacagini hacim yaratmak icin ama benim aklima gelen sahsen suydu,

1) daimi olarak surekli bir alim satim var,
2) zor progress yaparsin, brickwall cekersin (yaptiklari gibi) oyuncu kitlesinin 85% i oynayamaz undergear oldugu icin rmah`dan 15% in sattiklarini alarak ilerler,
3) surekli olarak yeni set ve gear getirirler, herkesin bis dedigi itemlar ayda bir, 2 ayda bir bis olmaktan cikar, herkes tekrar bis toplamaya calisir.

bu yaptiklari, yani bir stati goge cikartip, herkesi stacklemeye zorlayip, ondan sonra birden o stati raw 75% nerflemek bence istedigimi yaparim, bana ayak uyduracaksin demek. ben dun silah degistirdim, 240% critical damage oldu ve soyluyorum, critical damage statli sacmalik. AIS deki durumun aynisi critical damage`da yasanacak. blizzard durumun farkinda ama hic sesini cikartmiyor. acin bakin ah e,

1) critical damage 75+ (75 yazmazsaniz, sadece soket olanlar cikabiliyor)
2) stat
3) has socket

uzerinde stat, 75+ base critical damage, arti bos soketi olan silahlar tavan yapmis durumda. AIS`dan sonra ne kaldi ki silahlarda casterlar icin? simdi millet 2 hafta once 1m vermedigi itemlara 6m-10m veriyor. RMAH`i kontrol etmedim bile sinirim bozulmasin diye (gold`da arama yaptiginizda 1200 dps uzeri silah cikmadigini fark edeceksiniz zaten, sizce niye?).

bundan 1 ay sonra 10m verip alinan critical damage silahlari bir aciklama ile ah`e yari fiyatina konulacak, sonra bir baska stat yucelecek ve boyle devam edecek.

demek istedigim kisaca su, oyuna yeni bir sey ekleyerek, oyunu zorlastirarak, gear dependant yaparak rmah a can katmaya bir noktaya kadar katlanirim. nedir, lanet olsun oynamam der kapatirsin para vermek istemiyosan. ama oynayan adamin, emek veren adamin gearini bir gunde 30% dps dusuruyorsan bu artik hak yemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bıngıldak bu dediğinin olacağını daha oyun çıkmadan önce diyordum, "yok artık labran ceyms" çekiyordu insanlar. bir musibet bin nasihatten iyiymiş hakikaten.

bir yamada koyduğunu sonraki yamada geri çeken şirket bu. ias'ı ikiye katlasalar sonra gene şaşmam.

hatta durun hava tahmini gibi bilizort tahmini yapayım: life steal çöp halde ya, onu çoşturup, loh'u nerflemelerini bekliyorum. rmah kazan gibi kaynar of of.
Sosyal ağlarda paylaş

dürüst olmak gerekirse, oyundan hızlı soğumamak namına ne betası ile ilgilendim, ne de öncesinde forumları okudum. hack n slash oyunun ömrünün 1 ay olacağını tahmin ediyodum, onu da betada tüketmek istemedim.

dmg converted to life ile ilgili açıklama yapılmış bu arada "oyunun ilerleyen noktalarında işe yarayacak" demişler, milletin dps i çoştuktan sonra. bu nasıl bir mantıktır anlamak mümkün değil zaten, madem high end e kadar işe yaramayacak niye her itemin üzerinde çıkma şansı var?

dediğin gibi önümüzdeki patch crit damage nerflenir, dmg to life bufflanırsa rmah'a tekrar can gelir hehe.

bu arada dün loh 700 olan 1h 800 dps li silahi 4.5m e sattım.

embrace yourself, loh nerf is coming
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha borsa spekülasyonu gibi bişey bu. Acaba blizz bi sonraki patchte hangi statı itin ardına sokup hangi boncuğu temizleyecek?.. AZzzz sonraaaa

Sam hazır el atmışken altının fiyatı ne olur onu da bi yaz bari. Altın derken gram altın bu arada heh, AH altını zimbabwe doları oluyor çünkü. Hatta artan repair costlar sırf gold sellerlar dayankıklı buildlerle gold kasarken milleti RMAHa repair / craft parası almaya yönlendirmek için yapılmış olabilir. Blizzarddan her türlü pisliği adiliği beklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle zırt pırt stat nerfi çekerse blizz kendi bacağına sıkar ama. en azılı fanboy bile 2-3 ayda bir değişen bis itemlerin peşinde koşmakla uğraşmaz, bu ne lan diyip oyunu bırakır.
şahsen progress için ah/rmah zorunluğunu anladığım gün oyundan soğudum da 2-3 arkadaş beraber oynuyoruz diye devam ediyorum. onlar da sıkılırsa oynamam, hava sıcak, gezer tozar real life takılırım asdfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

belki conspricy keanu olacam ama,

ben AIS`in betada test edilmedigine inanmiyorum. bu adamlarin spreadsheetleri yok mu, statlari test etmeme gibi bir durum gercekten soz konusu olabilir mi sizce? oyun o kadar betada kalmis, o kadar insan ais itemlari kullanmis, dps gainler belliymis, cap olmadigi belliymis. bana simdi oyun ciktiktan 2 hafta sonra herkes AIS topladiktan sonra `AIS bizim istedigimiz gibi olmadi nerfleyecez demek` ve herkesin AIS`leri satmaya zorlamak (satalim, alalim, RMAH`a can katalim) ondan sonra AIS`in 50% nerfleyecem deyip, bazi noktalarda 75% gibi bir oranda nerfleyip herkesi farkli statlara yoneltmek bence rastlanti degil.

bundan 2 ay sonra, herkes critical damage stacklediginde, `critical damage istedigimiz gibi calismiyor, nerfliycez` derlerse hic ama hic sasirmayin. millet bu sefer critical damage i satacak, baska bir sey alacak, sonuc olarak yine RMAH canlanacak.

bunun sonu yok, para kazanmak icin istedikleri gibi oyun mekanikleri ile oynayip `boyle olmasini beklemiyorduk yahu` milleti surekli gear degistirmeye zorlayabilirler.

tekrar soyluyorum, bu kadar development sirasinda, bu kadar closed betada, bu kadar open betada ben AIS`in fark edilmedigine inanmiyorum.

17% atk speed olan ring de su an 5% atk speed kalmis, simdi kim oyuna 5% atk speed kalmis ringle devam eder ki, attan inip esege bindi resmen - sonuc olarak bedavaya satip, yeni farkli statlara satip ringleri eurolara basıp almak durumunda kalacak (ilgilenen arkadaslar gold ah`de crit damage, crit chance ve statli ring aratsinlar bir)

blizzard in charge of gameplay elements diyoruz buna
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Sam hazır el atmışken altının fiyatı ne olur onu da bi yaz bari. Altın derken gram altın bu arada heh, AH altını zimbabwe doları oluyor çünkü. Hatta artan repair costlar sırf gold sellerlar dayankıklı buildlerle gold kasarken milleti RMAHa repair / craft parası almaya yönlendirmek için yapılmış olabilir. Blizzarddan her türlü pisliği adiliği beklerim.

altının gramı
http://www.koleksiyon.org/urunler/301/7001-8000/7143/7143a.jpg
fünfhundert millionen gold

bu repair costların artmasının nedeninin de millete rmah'tan gold aldırmak olduğundan yanlış hatırlamıyorsam dün gece bahsetmiştim bizimkilere act3 yaparken lol. aynen öyle.

repair cost quadrupled after rmah began selling gold?
http://narwhaler.com/img/f5/5/not-sure-if-aliens-ancient-aliens-F55UgD.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

rmah i falan gectim oyunu surdurebilmek icin her patch insanlara dh>barbar>wd>dh>monk>vs vs diye bi classi op digerleri kotu sonra sirayla nerflemek ne guzel kafa. WD kastim tek spec olayindan memnun kalmadim 1.0.3 de hic biseyi degismedi yine tüf tüf yine tüf tüf, barbar, monk kasan arkadaslar oturup dh kastilar oyle farmladi. simdi eski charlarla farma devam. sirf oyunun omrunu uzatmak icin herseferinde bi classa insanlari zorlamak olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aylik odemesi yokki oyunun, bitirdik iste oyunuda, ahdan rmahdan satin almamiz icin bir neden de kalmadi. neden kastiniz bu kadar ?

herkes rmahdan dem vurup kasip item dusurup euro kazanmanin pesindemidir gizliden nedir :)

cidden cozemedim su an olayi, oyunun aylik ucreti yok, oyunu oynadik sonunu bitirdik, pvp de yok, expansionada cok var daha, e item dusurmenin ne manasi kaliyor rmahdan para kazanma hirsi harici ?

sizi gidi siziiiii :P
Sosyal ağlarda paylaş

"Tuğgeneral Aşikar" said:

Oyun hack&slash, yani 30 hours playedle tüketilecek bir oyun değil aylarca arkadaşlarında oynayacağın bir tür. Fpsler gibi, bazen mmolar gibi. Oynadık bitti diye bir kavram yok, oyunun türüne aykırı.

Çatalbıçaklar artık devreye giriyor senin için kanuni, aşağısı kesmez çünkü seni. Senin için bitmiş olması oyunun türünü, oyuncuların zevklerini ve alışkanlıklarını değiştirmiyor. Kusura bakma ama dünya senin etrafında dönmüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...