Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Bunlar yemin ediyorum mal. Millet milyonlarca gold harcadı IAS itemlara şimdi yarıya düşürüyorlar. Be gerizekalı sen bunu düşünmedin mi önceden? Herkesin IAS yükleneceğini bilmiyor muydun, mal! AS bu kadar düşerse monklar yattara zaten. DH ler crit damage ve crit gidecekler. Barbarlar ne olur bilmiyorum ama geçmiş olsun. Oyunu mal ettiler
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün mal varlığını IASe yatıranların amansız QQsu ahaha. Bu arada daha önce aklıma gelmemişti ama çeşitli statları ara ara nerfleyip item trade hacmini arttırmak da büyük ihtimalle RMAH gelirlerine yönelik bi hareket. IASden sonra sıra critlerde, sonra main statler falan derken hop bi bakmışsınız IAS yine en değerli stat.

Siz alın verin ekonomiye can vermeye devam edin ;) *KIPS*
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır işte mesele şu noktaya geliyor.
Adamlar IAS'in faydasını etkileyecek bir mekanik değişikliğine gitmektense, item üstündeki IAS'ı kısarak aslında scarcity yaratmış oluyorlar. Yani bu durumda IAS'li item'lar daha fazla değerli olacak. Herkes her slota IAS koymak isteyecek. Yanlış mı düşünüyorum?

Yoksa her slot'a IAS stack etse de fayda göremeyecek kadar az bir totale ulaşır mı. Benim kafamdaki soru bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şu
Çoğu insan IAS'nin ne kadar değerli olduğunu gördü 15 IAS olsun yeter mantığıyla bir sürü item topladı.
1300 dexle 3 aps'le yüksek dpsleri gördüler.

Bir kere IAS nerfiyle üzerinde IAS olan weapon dpsleri düşecek.

Onun dışında düşük statlı ama üzerinde IAS olan itemların değeri de düşecek. 70 dex 15 ias ringler çöp olacak.

6 proplu itemlarda ias olmasının olumsuz bir yönünü görmüyorum ama, yüksek main stat, crit dmg, crit chance yanına da ias olursa hala en iyi item opsiyonu olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...