Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kime girdi bu as nerfi en çok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 muhtemelen monklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 az bile nerf olmuş, diminishing koysalardı şöyle cukka %75 düşsün heryerine ias giyenlere ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 monklar gene act 2'ye dönücek asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Geldi mi 103? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hayır, son hafta gelmesi kuvvetle muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bunlar yemin ediyorum mal. Millet milyonlarca gold harcadı IAS itemlara şimdi yarıya düşürüyorlar. Be gerizekalı sen bunu düşünmedin mi önceden? Herkesin IAS yükleneceğini bilmiyor muydun, mal! AS bu kadar düşerse monklar yattara zaten. DH ler crit damage ve crit gidecekler. Barbarlar ne olur bilmiyorum ama geçmiş olsun. Oyunu mal ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 oyuna bişi olduğu yok monk leşti iyice çöp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 wdnin adı geçmez artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 monka cok bisey olmaz ya moblarinda damagelari dusucek sonucta ama glass canon dpsler artik crit hit bonus chance felan artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Valla böyle fixler olacaksa rmah'den 1 eurluk item almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bota bile atack speed bonusu koy, sonra gel silahlarda ki atack speed bonuslarını nerfle oyunu başkalarına yaptırıp üstlerine aldılar herhal çünkü bu zeka ile blog bile açamaz bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bütün mal varlığını IASe yatıranların amansız QQsu ahaha. Bu arada daha önce aklıma gelmemişti ama çeşitli statları ara ara nerfleyip item trade hacmini arttırmak da büyük ihtimalle RMAH gelirlerine yönelik bi hareket. IASden sonra sıra critlerde, sonra main statler falan derken hop bi bakmışsınız IAS yine en değerli stat. Siz alın verin ekonomiye can vermeye devam edin ;) *KIPS* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bu durumda mevcut IAS item'larını bir an evvel elden çıkarmak mı daha mantıklı yoksa kalan sağlar bizimdir diyip iyi item'lara sıkı sıkı sarılmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Elden çıkarın tabi ki, bu değişiklikten haberi olmayan akılsızlara satarsanız ne ala. Vengor gogo bile olabilir çoğu item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 IAS yine değerli olacak ki, herkes elinden geldiğince stackleyecek. Yine de haber yayılınca fiyatları düşer diye elden çıkarıyorum ben, ucuzlayınca geri alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hayır işte mesele şu noktaya geliyor. Adamlar IAS'in faydasını etkileyecek bir mekanik değişikliğine gitmektense, item üstündeki IAS'ı kısarak aslında scarcity yaratmış oluyorlar. Yani bu durumda IAS'li item'lar daha fazla değerli olacak. Herkes her slota IAS koymak isteyecek. Yanlış mı düşünüyorum? Yoksa her slot'a IAS stack etse de fayda göremeyecek kadar az bir totale ulaşır mı. Benim kafamdaki soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Olay şu Çoğu insan IAS'nin ne kadar değerli olduğunu gördü 15 IAS olsun yeter mantığıyla bir sürü item topladı. 1300 dexle 3 aps'le yüksek dpsleri gördüler. Bir kere IAS nerfiyle üzerinde IAS olan weapon dpsleri düşecek. Onun dışında düşük statlı ama üzerinde IAS olan itemların değeri de düşecek. 70 dex 15 ias ringler çöp olacak. 6 proplu itemlarda ias olmasının olumsuz bir yönünü görmüyorum ama, yüksek main stat, crit dmg, crit chance yanına da ias olursa hala en iyi item opsiyonu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 benim silah 25 ias'tı şimdi 13 fln olacakmış sanırım. bereket versin ne diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 tek ias bonusum silahlardaydı abi napayım ben şimdi ya artık 1.60aps ile dolanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bi dakka bi dakka sadece silahtaki as mi nerf leniyo? yoksa komple 2+ stack uzeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Quiver hariç bütün asler %50 down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hah söyle. eldivende kaldı bi tek, onu da bol intli critli bişiyle değiştireyim tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ias ve crit hit dmg olan itemları gene toplayacaksınzı allahın emri bence onları satmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Şimdi yüksek fiyattan yedirip düşünce tekrar alınabilir ki düşücek fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar