Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 güncelleme yapıyorum adam araştırıp bulmuş: bu video hakkında bazı bilgilere ulaştım ahali. şarkı ''orphic orxtra'' diye bir gruba ait. klip de onların pazarlama stratejisi olmuş ve youtube ahalisi de aynı bizim gibi bir tepki vermiş klibe . grup hakkında pek bir bilgi olmamasına rağmen, grup üyelerinin isimlerine göre izlandalı. izlandadan bu kadar kro işlerin çıkması beni baya şaşırttı. şu sıralar izlanda benim için müthiş kro bir kent. bakış açım tamamen değişti. izlandalı bir kızın yüzüne bile bakmam şu sıradan sonra... ''Skeletons Having Sex on a Tin Roof'' adında başka bir şaheserleri de varmış. http://www.youtube.com/watch?v=d5BdyIGtYcg inanın klip içim işledi. sabaha karşı inception yaşadım rüyamda, saçma sapan, korkunç rüyalar gördüm. hepsi bu garip klip yüzünden. zar zor uyandım. ayrıca gördüğüm kadarıyla andromeda galaksisinin kızları bu dişiden, erkekleri ise ajdardan oluşuyordu. dünya dışı yaşamı artık desteklemiyorum... ----- bunu yapan adam araptı dimi edit: ahanda şarkı http://www.youtube.com/watch?v=VxdbWpbwtSM birde tekrar izledim de, bir ankara pavyon desem, ama ankarada bile daha nezih işler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 video altı yorumlardan "Paralel evrenlerin birinde Ajdar'la Kibariye'nin gizli bir ilişkisi olmuş, bu ilişkinin cami avlusuna bırakılan dişi meyvesini de Hamza Yerlikaya bulmuş ve yetiştirmiş. Başka da bir açıklama bulamadım kıt aklımla." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Feamer said: şu sıralar izlanda benim için müthiş kro bir kent. bakış açım tamamen değişti. izlandalı bir kızın yüzüne bile bakmam şu sıradan sonra... İzlanda ne zaman şehire dönüştü? İzlanda'yı ülke değil şehir biliyorsan sen de baya cahilmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Şimdi D.Lynch düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Uyudum ben izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Lopeth said: abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Hazır düğün sezonu açılmışken buralara gelseler iyi para kirarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 videoda büyük emek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Kızın bi gideri mi var ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Yer çekimsiz ortamda gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Abi kedili yeri hiç beklemiyordum, kriz geldi şuanda offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kız grubun elemanıymış ekşide gezerken bu bilgiye ulaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 BonePART said: BEN BU KIZI BASKA Bİ YERDE GORDUM YA aman caps redditte felan gordum sanırsam aynen ya nerde acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 "Tatar Ramazan" said: Feamer said: şu sıralar izlanda benim için müthiş kro bir kent. bakış açım tamamen değişti. izlandalı bir kızın yüzüne bile bakmam şu sıradan sonra... İzlanda ne zaman şehire dönüştü? İzlanda'yı ülke değil şehir biliyorsan sen de baya cahilmişsin sakin olun izlanda severler, o yazı bana ait değil, video altı yorumlardan "adam aratmış bulmuş" bu yüzden dedim. gerçi daha belirgin yazmalıydım ama anladığımda iş işten geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 LathspeLL said: Abi kedili yeri hiç beklemiyordum, kriz geldi şuanda offfff sdfd de mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Abi çok ciddi söylüyorum gidip gelip izler oldum ve her izleyişimde daha çok sevmeye başlıyorum. Böyle anlatılmaz bi huzur, dinginlik veriyor yemin ederim. Korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya vermeyin şöyle şeyler 2 gram aklımız kalmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Korkudan izleyemedim, yatcam da şimdi.. Merak da ediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 rüyama gircek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi 1:20 deki kedili yer. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ülkemiz her alanda gelişiyor, parçacık hızlandırıcımızdan sonra beyin döndüren video konusunda da japonlarla rekabete girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 o kedi ne yapti abi havada mi yürüdü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 şarkı anladığım kadarı ile arap, klip/düzenlemeyi falan yapanlar ise "orphic orxtra" adlı izlandalı bir grupmuş kızda izlanda vatandaşı, grup üyesiymiş falan filan ilk izlediğimde de dediğim gibi bu elemanlar, ankara pavyonlarına bir şekilde müşteri olmuşlar ve orada kaptıkları (çizme) hareketleri psychedelic ile birleştirip böyle bir füzyon yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 sarkinin orijinali skeletons having sex on tin roof gibi bisey olmasi lazim, rainbow tylenol vb youtube fadlerinin arasinda vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar